Funderingar

Kalle Hellbergs funderingar

Fundering 1: Om det som jag och andra sprider med vad vi själva tror är fakta om covid-19 och om det giftiga ”vaccinet” är sant, varför går våra ”experter”, myndighetspersoner och politiker (t ex ministrar) ut med budskapet till allmänheten om att vi måste vaccinera oss, med ett ämne som vi tror oss veta innehåller gifter som gör att vissa kommer att dö av ”vaccinet”. Kan dessa makthavare inte läsa och ta del av samma information som vi sprider? Förstår dom inte att dessa gifter drabbar dem själva (om de nu tar denna spruta?), deras egna barn, släktingar, bekanta, hur kan de rekommendera sina egna nära och kära att ta död på sig själva? Vi ser ju i statistiken (t ex från Israel) att Coronasjukdomar exploderar efter att befolkningen började vaccineras (Corona är samlingsnamn för olika typer av förkylningar)! Även om makthavarna inte tror på alla larmrapporter i detta ämne så borde de få en tankeställare, ”tänk om detta är sant”! Finns det inga sådana tankar hos våra makthavare? Hur kan de fortsätta sin propaganda för vaccinering, när det dagligen kommer så mycket rapporter som visar på enorma risker. Detta går över mitt förstånd!

Fundering 2: PCR-testet är bevisligen inget som kan användas för att konstatera om en person har eller inte har covid-19, detta test kan t ex inte skilja på en vanlig influensa och det sk covid-19 (ett virus som troligen inte finns). Likaså kan detta test ge både positivt och negativt utslag, beroende av antal cykler man i laboratoriet förstärker det prov man tagit på en person, det är alltså ett fullständigt värdelöst test och borde förbjudas att användas omedelbart! Detta kan inte ha undgått våra makthavare, men ändå kräver de att detta test ska användas och att testerna måste utökas bland befolkningen! Hur kan detta vara möjligt, jag fattar inte?

Fundering 3: I många städer ute i världen pågår stora demonstrationer mot covid-19 cirkusen och mot bl a det frihetsberövande som allmänheten har att hålla sig till, genom de lagar och regler som makthavarna skapat. Miljontals människor sprider i dessa demonstrationer information liknade det som jag och andra sprider i våra massutskick och de kräver att makthavarna återställer vissa lagar och regler så en återgång till ett mer normalt leverne kan ske. Andra skapar protestlistor på sociala medier och samlar tusentals underskrifter med liknande krav som vid demonstrationerna. Men vilken påverkan har dessa demonstrationer och namnlistor på makthavarna? Jag kan inte se att det påverkar ”ett smack”, eftersom deras propaganda bara fortgår och expanderar för varje dag. Media (MSM) skriver nästan aldrig något om dessa demonstrationer och aldrig om några namnlistor. Om de skriver en liten notis så anges att något hundratal har deltagit i demonstrationerna, även om det i verkligheten rör sig om miljontals personer. Så till vad nytta är dessa demonstrationer och namnlistor, jag kan inte se att de har något berättigande, eftersom ingen förändring sker på grund av detta. Det måste till något helt annat för att påverka makthavare, och det är bara en händelse som skrämmer dessa ordentligt, det är att de blir fråntagna sin makt! Kravet borde vara nyval omedelbart och om de inte går med på detta så måste vi allmänhet besöka riksdagshuset och handgripligen kasta ut hela regeringen och riksdagsfolket ur sin högborg. De ska heller inte kunna uppbära lön eller andra förmåner som nu gäller för avdankade riksdagsfolk, allt sådant ska omedelbart strypas! Det är det enda som kan få till en förändring! Visst kommer de att göra motstånd med poliser och militär till hjälp, men om vi är t ex en miljon som tågar mot högborgen, vad ska de göra?

Fundering 4: Här får du själv fylla på med dina egna funderingar i och om detta ämne, sprid gärna detta mail och lägg till en egen fundering, namnge dina egna funderingar!”

Mina funderingar

Kan bara instämma i Kalles funderingar och tyvärr börjar känslan av uppgivenhet ta över. Precis vad makthavarna önskar så klart, så det tar emot att bjuda dem på det. Fårflocken – kan det handla om 80% av befolkningen? – fortsätter otroligt nog att blint arbeta för undergången trots verkligheten med all sann info som finns framför deras ögon. Själv försöker jag bygga ett så konstruktivt liv som möjligt så mycket utanför raseringen som möjligt, ja ni vet Gräsrotsrevolutionen 😉 Den kan alla delta i och på så vis inte bjuda på delaktighet i förödelsen!

När vallmon blommat färdigt och frökapseln torkat äter jag de jättegoda fröna. Vackert och hälsosamt alla kan göra.

I övrigt hoppas jag innerligt att stämningar mot de skyldiga, som nu senast advokat Thomas Benz med bl a America´s Frontline Doctors bakom sig, skall leda till ett stopp av pågående diktatur och dödande genom ”vaccin” som vi påtvingats!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Funderingar

  1. ulsansblogg skriver:

    Reblogga detta på ulsansblogg.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.