Manifestation för barnen 19/9

Evenemang av Sandra Wigren

Manifestation för barnen 19/9 – Sthlm

Sergels torg, SE-111 57 Stockholm, SverigeOffentlig  

Alla på och utanför Facebook

Var med och protestera i en kärleksfull men starkt ansvarstagande manifestation för att stå upp för barnen i detta kollektiva övergrepp med sprutor och skrämselpropaganda.

Vi går en fredlig och informerade marsch – tillsammans med våra barn för att visa vår ståndpunkt.

Ta med dig plakat och banderoller med ansvarsfulla texter.

Den främsta ledande banderollen för tåget kommer tyda:

‘Rör inte våra barn’

Vi samarbetar tillsammans med World Wide demonstration som hålles dagen innan – där information och tal kommer hållas om manifestationen dagen efter och att få alla att även delta i den.

Samla alla du känner, dina barn och deras, och låt oss sätta ner foten för dessa övergrepp på dem som bär vår framtid 🙏🏻

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Manifestation för barnen 19/9

 1. SasjaL skriver:

  I en sund värld skulle detta inte behövas. Vad som behövs är ett utbildningssystem, som lär ut historia i ett korrekt och intressantare perspektiv, framför allt om 1900-talet. Därtill konsekvensanalyser. Det har länge saknats och är en av flera anledningar till att det ser ut som det gör idag …

  Gillad av 4 personer

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Den självpåtagna rätt som den statsunderstödda medicinen ”vaccin” tagit sig, att skada och döda friska barn med obevisade hänvisningar till ”det allmänna bästa” och att ”vinsterna är större än nackdelarna” är en agenda där makten över folket är viktigare än dess liv och hälsa.

  När man har haft en barnsjukdom har man oftast skydd mot den sjukdomen livet ut. Kroppen har naturliga mekanismer för att skapa skydd mot sjukdomar. ”Vacciner” är så väletablerade i vårt sjukvårdssystem att de inte får kritiseras eller ifrågasättas. Med ”vaccinationer” kommer budskapet att de är det enda, bästa och säkra sättet att skydda barn mot smittsamma sjukdomar.

  Det är onödigt att ”vaccinera” mot barnsjukdomar som mässling, påssjuka och kikhosta. Dessa är inte livshotande och anses av många vara bra för små barn att få. De stimulerar immunförsvaret och ger ett naturligt skydd livet ut. En mamma som har haft en barnsjukdom med livslång immunitet som följd kan dessutom överföra mycket av skyddet naturligt till fostret.

  Man bygger på antagandet att mikroorganismer är den primära orsaken till sjukdom och inte det totala hälsotillståndet. Men uppkomst av sjukdomar är en kombination av genetiska anlag, styrkan och balansen hos kroppens immunförsvar och fysiologiska funktioner, exponering för miljögifter samt livsstilsfaktorer som kostvanor och mental hälsa. Friska barn med god immunfunktion klarar av sjukdomar samt angrepp från olika typer av bakterier och virus. Det är mer naturligt att vid behov stärka kroppens eget immunförsvar mot barnsjukdomar och sedan låta kroppen handskas med problemen, än att injicera med onaturlig ämnen.

  Till och med Louis Pasteur, den moderna medicinens fader som under nästan hela sitt liv predikade att bakteriesmitta är den största orsaken till sjukdomar, ändrade uppfattning i slutet av sitt liv och medgav att det är personens allmänhälsa och inre miljö som är viktigast för hälsan. ”Vacciner” ger en falsk trygghet för många. Det gör att man inte fokuserar på att bygga ett starkt naturligt immunförsvar och en god hälsa istället.

  Den skolmedicinska tanken är att vi byter en tillfällig försvagning av immunförsvaret till immunitet mot en sjukdom. Men vad det här utbytet egentligen innebär är ett blottläggande av hela vårt försvar mot alla kända sjukdomar – inklusive miljoner olika patogener – mot en tillfällig immunitet mot en enda sjukdom, vanligtvis en ofarlig barnsjukdom. Frågan är om vi byter mässling mot allergier, autoimmuna sjukdomar, cancer m.m.

  En studie som utförts av forskaren James Lyons-Weiler och barnläkaren Paul Thomas och publicerades i The International Journal of Enviromental Research and Public Health utgående från data från 3300 patienter som besökt Thomas barnklinik i Oregon USA, Ovaccinerade barn är betydligt friskare än dem som injicerats med ”vaccin”. Studien visade framförallt att vaccinerade barn har behov av läkarvård betydligt oftare än barn som inte tagit några ”vacciner”. James Lyons-Weiler och Paul Thomas uppmanar därför till fler omfattande studier av samma ämne med samma metodologi och riktar kritik mot de hafsiga och slarviga studier som tidigare genomförts av den amerikanska folkhälsomyndigheten och som kommit fram till att barnvaccin är säkra.

  Det finns också en tysk studie där cirka 8000 ovaccinerade och vaccinerade barn i åldrarna från nyfödda till 19 år ingick. Studien visade att vaccinerade barn hade minst 2-5 gånger mer sjukdomar än ovaccinerade barn.

  Enligt Socialstyrelsen så har 6 barn mellan 0 och 17 år i Sverige dött på grund av ”Covid 19” till och med juni i år 2021. År 2020 fanns det 2 189 403 barn mellan 0 och 17 år i Sverige. Ska vi vaccinera alla barn för att 6 barn har dött på 1,5 år. Jag ser ingen rim och reson i detta. ”Vaccin”-vansinnet har inga gränser.

  Gillad av 5 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Exakt – Tack för välformulerad info Michael!

   Har tidigare nämnt den antroposofiska läkaren Jackie Swartz forskning kring vaccination av barn som ledde till att många antroposofer fortsatt avstod från att injicera dessa gifter i sina barn: http://www.veidos.nu/data/Vaccinationer%20-%20F%C3%B6rdelar%20och%20Nackdelar%20-%20Jackie%20Swartz.pdf

   Skriften är över 20 år gammal och under tiden har antroposoferna fortsatt anpassa sig till storfinansens agenda mer och mer, de får numer sin lön därifrån. Annat var det när de ideellt byggde sina verksamheter, då fungerade tankeverksamheten i frihet. Idag är mitt intryck att kanske t o m de flesta antroposofer följer Big Pharmas diktatur frivilligt. Kampen i bräschen har förvandlats till en ganska ynklig svans.

   Tack och lov har andra vaknat och går i bräschen!

   Gillad av 5 personer

   • SasjaL skriver:

    Att den är över 20 år gammal förklarar nog till del varför inget skrivs om aluminium och [form]aldehyd, som båda är skadliga för oss. Aluminiumet är normalt sett en lättmetall, men biologiskt sett så hanterar våra kroppar den som en tungmetall. Lagringen sker främst i hjärnan. Aldehyder är inflammatoriska (De allra flesta fröoljorna/-koncetrat bryts ner till aldehyder i våra kroppar …)

    Gillad av 3 personer

 3. Janos Levai skriver:

  https://dailyexpose.co.uk/2021/08/22/the-reason-why-the-authorities-are-so-desperate-to-make-sure-everyone-gets-the-covid-19-vaccine/

  ”Har du någonsin undrat varför myndigheterna är så desperata att se till att varje man, kvinna och barn får vaccinet mot Covid-19? Svaret är uppenbart när man tänker efter.”

  Anledningen till att myndigheterna är så desperata att se till att varje man, kvinna och barn får Covid-19-vaccinet
  GENOM DAILY EXPOSE PÅ 22 AUGUSTI 2021

  Den New York Times körde en artikel om 19 augusti 2021 med titeln ”Israel, När modell för Seger Covid, ansikten ny våg av infektioner.”

  Artikeln medger öppet att Covid-19-injektionerna som ges till 2,5 miljarder människor runt om i världen inte längre fungerar särskilt bra, och att de som tog dessa vacciner nu är de som blir sjuka och dör.

  Från New York Times artikel –

  Ett av de mest vaccinerade samhällen, Israel har nu en av de högsta infektionsfrekvenserna i världen, vilket väcker frågor om vaccinets effekt.

  En fjärde våg av infektioner närmar sig snabbt nivån på Israels värsta dagar av pandemin i vintras. Den dagliga andelen bekräftade nya virusfall har mer än fördubblats under de senaste två veckorna, vilket har gjort Israel till en stigande hot spot på de internationella listorna.

  Den stora majoriteten av Israels äldre befolkning hade fått två doser av Pfizer-BioNTech-vaccinet i slutet av februari, och nu är cirka 78 procent av befolkningen 12 år och äldre helt vaccinerade.

  Men vissa experter befarar att Israels höga infektionshastighet bland tidiga vaccinmottagare kan indikera en avtagande av vaccinets skydd med tiden, en upptäckt som bidrog till ett amerikanskt beslut onsdag att börja erbjuda boosterskott till amerikaner från och med nästa månad.

  Och bland de helt ympade har israeliska forskare funnit växande bevis på avtagande immunitet, särskilt bland den äldre befolkningen som vaccinerades först.

  Data som publicerades av Israels hälsoministerium i slutet av juli föreslog att Pfizer -skottet bara var 39 procent effektivt mot att förebygga infektion i landet i slutet av juni och början av juli, jämfört med 95 procent från januari till början av april … denna gissel tog först och främst väl -vaccinerade förorter i medelklassen.

  Det är klart att se att berättelsen om Covid-19-injektionerna som är den enda vägen tillbaka till det normala nu har kollapsat. Detsamma händer också i Storbritannien, och de officiella uppgifterna verkar visa att Covid-19-injektionerna ökar risken för både sjukhusvistelse och död på grund av Covid-19 snarare än att minska det.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.