”Vi måste få stopp på sprutvansinnet!”

Från Kalle Hellberg

”I dag har flera partier i Riksdagen fått följande mail:

Hej! Eftersom jag utgår från att du är för demokrati så förstår jag att du till fullo stöder innehållet i denna presskonferens, eller hur? (Jag vill inte tro att någon svensk kan vara emot detta budskap)!

https://www.youtube.com/watch?v=GCg1mGOgj-w . 

Och eftersom en majoritet av svenska politiker är för demokrati så torde alla i riksdagen (?) ställa sig bakom det demokratiska budskap som de på podiet i denna video för fram! Att påtvinga medborgarna en giftinjektion (biologiskt vapen) utan dennes medgivande är ju tortyr, inget som får förekomma i en demokrati, eller hur? Därför är det hög tid att få stopp på detta sprutvansinne! Kommer du personligen att agera? Kommer ditt parti att agera?

Kommer era representanter i EU att stödja de på podiet i denna sak?

Undrar Kalle Hellberg Blidsberg”

Från förra veckan 52 min film från Kalle som jag skickade till leg. erfaren sjuksköterska för att höra om det verkligen kunde vara så illa. Hon svarade att det tyvärr med all sannolikhet är sant:

”Extremt allmänbildande video om vad som nu pågår! Missa inte, sätt av 53 minuter och se denna, den är värd varenda minut!

Lika viktig för alla, vare sig du tagit sprutor mot covid-19 eller inte!

https://rumble.com/vpxkhx-farorna-folket-inte-ser.-extremt-viktig-allmnbildande-video..html

Farorna folket inte ser. Extremt viktig allmänbildande video.Farorna folket inte ser, de blir invaggade i en falsk trygghet av media och myndigheter som inte talar klarspråk. Att injektionerna är medicinska experiment med enorma biverkningar, det undanhålls effrumble.com

Sprid detta mail till vänner och bekanta!

Kalle H.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till ”Vi måste få stopp på sprutvansinnet!”

 1. Janos Levai skriver:

  https://www.naturalnews.com/2021-12-04-top-8-most-common-serious-adverse-reactions-covid-vaccines.html

  Topp 8 vanligaste och ALLVARLIGA biverkningarna av Covid-vacciner

  Vacciner har länge ansetts vara medicinens heliga graal i USA, eftersom de såldes på det sättet. I ett kapitalistiskt land byggt på reklam och marknadsföring av varor, tjänster och mediciner tror majoriteten av amerikaner på allt de hör på tv, läser online och ser i tidningar och tidningar. De tror att allt är äkta, allt legitimt och godkänt för användning eller konsumtion av någon tjänsteman någonstans. Ändå är de flesta produkter och mediciner som pressas av media och regeringen förfalskade och giftiga för människokroppen, särskilt vacciner.

  Vad värre är är att förfalskade vacciner orsakar fruktansvärda biverkningar och biverkningar som ofta är permanenta, inklusive dödsfall. Nu täcks dessa skadliga hälsoskador, inte bara efter att de inträffat, utan under kliniska prövningar.

  Faktum är att nyligen avslöjade Pfizer-dokument avslöjar TIOTALS TUSENTALS biverkningar som rapporterades långt tillbaka i januari och februari 2021, för nästan ett år sedan. Dokumenten dök upp efter att en grupp av kärande professorer/forskare ansökte om en begäran om Freedom of Information Act. Detta är ofta det enda sättet som allmänheten någonsin får reda på om dessa läkemedelsbrottslingar och massmördares planer och knep för att lura massorna med giftiga vacciner.

  Vem kan någonsin lita på läkemedelsbrottslingar som är återfallsförbrytare, år in, år in?
  Hur kan någon någonsin lita på någon som jobbar för Pfizer, Moderna, J&J, Merck eller någon av de vaccintillverkande gangstrarna, som fungerar som återfallsförbrytare som alla borde sitta i fängelse och avtjäna hårt? Det råder en total brist på transparens inom medicinens viktigaste område där vi ska slå tillbaka en pandemi. Detta kommer säkerligen inte att ”platta till kurvan” eller stoppa spridningen av Covid. Läkare och sjuksköterskor över hela Amerika blir felaktigt informerade med desinformation och felaktigt utbildade för att vidarebefordra falsk information till sina patienter som vårdslöst äventyrar deras liv med genterapiinjektioner som dödar (och lemlästar för livet) fler människor än de räddar.

  Inom bara några månader efter distribution, VISSTE chefer och forskare på Pfizer om mer än 50 000 allvarliga biverkningar orsakade av deras Covid-vaccin som rapporterades under de första månaderna, och de berättade för ingen.

  Pfizer erkänner hemligt för FDA att mRNA Covid-vaccin kan orsaka ”förstärkt sjukdom” som intensifierar pandemin
  I ett dokument med rökande vapen erkände Pfizer för FDA under rubriken ”Säkerhetsproblem” att mRNA-jabs kan orsaka ”Vaccine-Associated Enhanced Disease” (VAED) som också kan vara en luftvägsinfektion/dysfunktion. Tänk dig att. Covid-viruset är en luftvägsinfektion från ett virus som är genetiskt förändrat av människor i ett laboratorium, och vaccinet mot den virusinfektionen FÅR det mänskliga andningssystemet att drabbas av en förstärkt luftvägssjukdom. Snacka om att hälla bensin på en eld.

  Så FDA visste detta, Pfizer visste detta, och ÄNDÅ fick de ”Emergency Use Approval” för att ytterligare infektera miljoner amerikaner utan att de någonsin visste något.

  Det hemliga dokumentet avslöjade också över 1 200 dödsfall och över 42 000 biverkningar på totalt nästan 160 000 biverkningar från Pfizers mRNA-jab. Detta sätter dem på hugget och är ansvariga för miljontals dollar i skadestånd till varje patient de ljög för som skadades eller dödades (inklusive varje man, kvinna, barn, spädbarn eller graviditet som avbröts).

  Allmänna störningar och störningar i nervsystemet toppar diagrammet för dessa kända biverkningar. Dessutom drabbas kvinnor tre gånger än män, av någon okänd anledning (befolkningskontroll). Är detta vaccin designat för könsspecifika skador för att minska befolkningen? Pfizer och FDA visste verkligen om det. Så här kommer de – de 8 vanligaste och ALLVARLIGaste biverkningarna av Covid-vacciner:

  #1. Myokardit

  #2. Nya störningar i nervsystemet

  #3. Nya andningsbesvär

  #4. Blodproppar

  #5. Nya muskel- och skelettbesvär

  #6. Nya gastrointestinala störningar

  #7. Anafylaktisk chock (nästan 10 %)

  #8. Nya infektioner , inklusive Covid och dess varianter

  Gillad av 4 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Vi som inte låtit oss skrämmas av propagandan gällande den oftast ofarliga ”influensan” (om den behandlas/förebyggs) har all anledning att bli rädda nu, men rädsla ska vi undvika, däremot inse att vi står under aldrig tidigare skådad världsomspännande attack och behöver skydda oss!

   Gillad av 3 personer

 2. Janos Levai skriver:

  https://www.unz.com/article/introduction-to-the-real-anthony-fauci/

  Introduktion till The Real Anthony Fauci
  Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa

  ”Det första steget är att ge upp illusionen om att det primära syftet med modern medicinsk forskning är att förbättra amerikanernas hälsa mest effektivt och effektivt. Enligt vår åsikt är det primära syftet med kommersiellt finansierad klinisk forskning att maximera ekonomisk avkastning på investeringar, inte hälsa.”

  —John Abramson, MD, Harvard Medical School

  Jag skrev den här boken för att hjälpa amerikaner – och medborgare över hela världen – att förstå den historiska grunden för den förvirrande katastrof som började 2020. I det enda anus horribilis kollapsade den liberala demokratin effektivt över hela världen. Själva statliga hälsotillsynsmyndigheter, framstående sociala medier och medieföretag som idealistiska befolkningar förlitade sig på som förkämpar för frihet, hälsa, demokrati, medborgerliga rättigheter och evidensbaserad offentlig politik verkade kollektivt svänga i ett låst angrepp mot yttrandefrihet och personliga friheter .

  Gillad av 3 personer

 3. Janos Levai skriver:

  http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2768.html

  Vi söker vaccin-skadade för unik rättegång mot AstraZeneca i Södertälje för grafenoxid i sprutan; lawsuit against Astra
  Saturday, 04 December 2021 12:26

  Vi söker skadade av AstraZenecas Covid-19 vaccin för att vara kärande i en unik skadeståndsprocess mot AstraZeneca i Södertälje tingsrätt.

  Kontakta gärna vårt team om du:
  – Har tagit AstraZenecas Covid – 19 vaccin och har blivit skadad.
  – Fördelaktigt är om din skada har blivit bekräftad som vaccin-skada.
  – Du kan dessutom hjälpa och varna andra för att inte fler får sina liv förstörda.
  Målet innebär inga finansiella risker eller andra kostnader för dig då vi kör ett förenklat tvistemål. Ställer du upp så kan du få ett skadestånd upp till 23.000:-.
  Vi anklagar AstraZeneca för att i hemlighet ha bifogat giftet grafenoxid i Covid-vaccinerna.
  Vi kommer att stötta dig genom hela processen som är uppbackad av ett internationellt team av forskare, advokater och medicinskt kunniga.
  Tack för din hjälp och medverkan för att ställa ansvariga till svars och för att förhindra andra att ta denna injektion.
  Hälsningar Frihet Sverige
  Kontakt: vaxinjured@protonmail.com
  ———————————–
  We are looking for victims of AstraZeneca’s Covid-19 vaccine to be plaintiffs in a unique damages lawsuit against AstraZeneca in Södertälje District Court, Sweden.
  Feel free to contact our team if you:
  – Have taken AstraZeneca’s Covid – 19 vaccine and have been injured.
  – It is beneficial if your injury has been confirmed as a vaccine injury.
  – You can also help and warn others not to be tormented as well.
  The litigation does not involve any financial risks or other costs for you as we run a simplified litigation. If you show up, you can receive damages of up to SEK 23,000.
  We accuse AstraZeneca of secretly attaching the poison graphene oxide to the Covid vaccines.
  We will support you throughout the process, backed by an international team of researchers, lawyers and medical professionals.
  Thank you for your help and participation in holding those responsible accountable and for preventing others from taking this injection.
  Greetings Freedom Sweden
  Contact: vaxinjured@protonmail.com

  Se även på WTV:
  Astra-Zeneca och Pfizer-vacciner innehåller giftet grafenoxid, nya indicier;
  Dr. Robert Young bevisat att grafenoxid finns i alla västliga Covid-vacciner;

  Gillad av 3 personer

 4. Janos Levai skriver:

  Janos Levai skriver:
  Din kommentar inväntar granskning.
  7 december, 2021 kl. 20:30
  http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2768.html

  Gillad av 1 person

 5. Janos Levai skriver:

  The real Dr Fauci, as described by Robert F Kennedy
  Mon 11:36 pm +00:00, 6 Dec 2021 5
  posted by Tapestry
  The Real Dr Fauci is the title of Robert F Kennedy Jr’s new book (October 2021) covering the COVID story, AIDS and much else in between that’s been the work of Dr Fauci since he leapt into control of the AIDS epidemic in the 1980s. It is a brilliant book written and researched by JFK’s nephew, son of RFK, Robert Kennedy Jr. There is only one thing I can say – and that is BUY THIS BOOK and read it as soon as possible. You will then be in no doubt that the world’s health industry is run by a mass murderer who has no compassion for humans of all ages from the moment of birth til the day they die, or for animals for that matter.

  Här är 4 tidiga tecken på Alzheimer
  Med de här symptomen kan man upptäcka Alzheimer

  I thought of copying some extracts on here, but how can you select from the total picture which is so mind-numbingly grotesque from start to finish, and every little detail relentlessly builds the picture. Maybe the following is the only way to place this book before you and get the idea of how important a topic this is for the whole world to comprehend. From page 253, I quote the summary of Chaper 7 – Dr Fauci, Mr Hyde: NIAID’s barbaric and illegal experiments on children.

  Här är 4 tidiga tecken på Alzheimer
  Med de här symptomen kan man upptäcka Alzheimer

  On my birthday in January 1961, three days before I watched my uncle John F.Kennedy take his oath as president of the United States, outgoing President Dwight Eisenhower, in his farewell address, warned our country about the emergence of a Military Industrial Complex that would obliterate our democracy. In that speech, Eisenhower made an equally urgent – although less celebrated – warning against the emergence of a federal bureaucracy, which, he believed, posed an equally dire threat to America’s Constitution and her values:

  ……The prospect of domination of the nation’s scholars by Federal employment, project allocation and the power of money is ever present and is gravely to be regarded…..We must…..be alert to the danger that public policy could itself become the captive of a scientific elite.

  Kennedy continues.

  During his half century as a government official, Dr Fauci has utterly failed in this charge. ….He has used his control of billions of dollars to manipulate and control scientific research to promote his own….institutional self-interest and private profits for his pharma partners to the detriment of America’s values, her health and her liberties. Of late, he has played a central role in undermining public health and subverting democracy and constitutional governance around the globe…transitioning our civil governance toward medical totalitarianism…

  The book Plague Of Corruption by Dr Judy Mikovits focuses on how corruption in medicine condemns millions of otherwise healthy children to autism, which doctors know how to cure, but they are prevented from doing through defunding, imprisonment and assassination.. Her focus is on Retroviruses (RNA) and how to block them, and and also how to enable the cells of autistic children to reawaken, acknowledging the work of many other brilliant scientists. Her coverage of AIDS is interesting but Kennedy’s goes into much greater detail. He tracks the story of AIDS and many other epidemics, showing how the medical industry led by Fauci blocked simple and cheap cures, and channelled victims onto expensive ‘remedies’ like AZT for AIDS patients, a chemo treatment that killed patients 100% of the time, becoming the actual disease whereas the original immune system collapse syndrome was most probably easily explained by the use of recreational immune-suppressing drugs used by gays called Poppers.

  Fauci’s COVID strategy is to cause deaths unnecessarily, all the while building up panic in the media, just as he did with AIDS, and then launching lethal supposed remedies – such as the anti-viral Remsedvir ? which kills its patients rapidly with kidney failure, ventilators which kill 80% of the victims and the vaccine which is injuring millions and maybe will go on to kill billions if doctors can’t find ways to reverse the effects of the poisons they contain.

  Kennedy’s COVID coverage doesn’t go into the presence of Graphene Hydroxide in the so-called vaccines which the recently assassinated Dr Noack believes is the primary way the vaccines are injuring and killing millions of people Dr Noack did not believe, he stated in his final video, the mRNA would kill as quickly as the vaccines are doing – just as HIV was shown to be a blind alley by genuine AIDS researchers, wasting decades and billions of dollars and millions of lives. Noack believes it is the Graphene Hydroxide which is doing similar work to AZT for Fauci’s COVID mass extermination of humans.

  Fauci is the biggest mass murderer in our times, currently being entirely successful in driving the vast bulk of humanity to extinction through his vaccines and other interventions, exercising total media media control. Kennedy’s book is a key and important source for understanding how the current situation has come about, and enables you to get your head around what is a vast subject, reducing it to three hundred pages of highly readable material.

  Gillad av 2 personer

 6. Janos Levai skriver:
 7. Janos Levai skriver:

  https://tapnewswire.com/2021/12/vaccine-mandates-are-the-rehearsal-the-future-will-be-worse/

  Vaccine mandates are the rehearsal, the future will be worse

  Gillad av 2 personer

 8. Janos Levai skriver:

  https://tapnewswire.com/2021/12/the-case-for-compulsory-vaccinations-is-deadomicron-just-killed-it/

  Fallet för obligatoriska vaccinationer är dött … Omicron dödade det precis!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.