Gott Nytt År i FRIHET

Kom till frihetsmanifestationen lördag den 22 januari kl 14 i Stockholm, Norrmalmstorg:

NEJ TILL VACCINPASS!

Gräsrotsgrupper växer fram för att återinföra folkets frihet – se här i NewsVoice.

Ur samma tidning: En hyllning till dig som står emot den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia.

Från Kalle Hellberg

Polisanmälan:

Så DÄR ja: Idag/nyss 28 december 2021 ringde jag (Magnus Rosberger) Polisen och gjorde (via en reko poliskvinna) EN FORMELL POLISANMÄLAN kopplad till att nu framför allt huvudansvariga nyckelpersonerna socialminister Lena Hallengren, statsminister Magdalena Andersson samt Folkhälsomyndighetens GD Karin Tegmark Wisell fortfarande till dags dato – trots nu alarmerande statistik från Läkemedelsverket som dessutom stöds av MÅNGA tusentals vittnesmål i verkligheten kring antal inkomna rapporter om allvarliga biverkningar samt dödsfall med direkt koppling till ”Covid19-injektionerna – VÄLJER ATT INTE ENS DISKUTERA DEN IGEN ALARMERANDE STATISTIKEN kopplad till ovan nämnda OCH SAMTIDIGT HAR MAGE ATT FORTSÄTTA UPPMANA ÄN FLER I SVENSKA BEFOLKNINGEN ATT NU SNARAST INJICERA SIG med de ej fungerande, uppenbart riskabla/farliga experimentella genkodande Covid19-injektionerna!!

Polisen fick under samtalet senaste statistiken från LMV vs hittills rapporterade allvarliga biverkningar och dödsfall. Och detta kompletterat med som jämförelse skeendet i USA under massvaccineringarna där under ”Svininfluensan”: 2009 NÖDSTOPPADES MASSVACCINERINGEN AV USA:S DÅ DRYGT 300 MILJONER MÄNNISKOR EFTER 53 DÖDSFALL med direkt koppling till massvaccineringen mot ”Svininfluensaviruset”. I Sverige har det nu till LMV rapporterats drygt 350 dödsfall med direkt koppling till Covid19-injektionerna – och regeringen och Folkhälsomyndigheten FORTSÄTTER UPPMANA OCH PROPAGERA för att nu ”fler måste ta sitt ansvar och NU ta dessa injektioner om man ännu inte gjort det”!!!!!!!!!!!!!!……….

Varken jag eller poliskvinnan visste riktigt vilken brottsrubricering som nu skulle kunna passa bäst, samtidigt som vi landade i motsvarande ”direkt eller indirekt vållande till kroppsskada och/eller annan människas död”. Poliskvinnans chef kommer nu titta på ärendet och landa i en så matchande brottsrubricering som möjligt inför att denna polisanmälan nu tas upp för vidare utredning alternativt läggs ner.

Slutligen så kände jag också att jag fick till ett bra kortare samtal/resonemang kring de nu lag- och konventionsstridiga samt på flera sätt samhällsfarliga ”Covidpassen” som såklart INTE har i ett öppet, fritt, demokratiskt samhälle att göra. Poliskvinnan verkade känna till den nu även planerade STÖRRE demonstrationen MOT Covidpass och FÖR sanning, frihet och lagefterlevnad – Stockholm 22 januari 2022 – samt lät också ”uppmärksamt uppmärksam” på den info/statistik hon fick under vårt samtal. J

Jag kommer ev. nu också bifoga mycket mer fakta, statistik kring dessa experimentella ”Covid-injektioner” om/när Polisen ev. efterfrågar detta. Är det nu ev. FLER som känner att man vill prova att även polisanmäla kopplat till ovan nämnda så tror jag det är BRA nu att MÅNGA FLER gör just det – så att det om inte annat nu SYNS ALLT MER TYDLIGT i olika delar av även våra större samhällsinstitutioner, myndigheter m fl. vad nu MÅNGA MEDMÄNNISKOR i Sverige även rent konkret nu ser och upplever med övertydlighet kopplat till även främst allvarliga biverkningar av Covid-injektionerna!!

Vi fortsätter nu ta hand om varandra OCH FORTSÄTTER STÅ SUPERSTARKA OCH VAKNA i de olika skeenden vi nu befinner oss mitt i.
Sanningen och rättvisan vinner normalt alltid till sist; så även NU så klart!

Magnus Rosberger”

Tack Magnus, vi hoppas många följer ditt initiativ för att kunna skapa ett

GOTT NYTT ÅR i FRIHET!

Ge aldrig upp!

Alla är vi inte grodor som långsamt låter oss kokas, vi lämnar fårflockens desperata rundgång…

… stannar upp, tänker själv, förstår vilka som iscensatt/tjänar på cirkusen och frigör oss!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Gott Nytt År i FRIHET

 1. Janos Levai skriver:

  https://www.thelibertybeacon.com/uk-government-admits-that-the-vaccines-have-damaged-the-natural-immune-systems-of-the-double-jabbed/

  Den brittiska regeringen medger att vaccinerna har skadat det naturliga immunförsvaret hos dubbelstickade!

  BREAKING NEWS

  Den brittiska regeringen har tjatat om det faktum att när du väl blir dubbelstickad kommer du aldrig mer att kunna få full naturlig immunitet mot Covid-varianter – eller möjligen något virus .

  Så låt oss se hur den ”riktiga” pandemin börjar nu!

  I sin vecka 42 ”COVID-19-vaccinövervakningsrapport” erkände UK Health Security Agency på sidan 23 att ”N-antikroppsnivåerna verkar vara lägre hos personer som får infektion efter två doser av vaccination.” Det fortsätter med att förklara att detta antikroppsfall i princip är permanent.

  Vad betyder det här?

  Vi vet att vaccinerna inte stoppar infektion eller överföring av viruset (rapporten visar faktiskt någon annanstans att vaccinerade vuxna nu infekteras i mycket HÖGRE frekvens än de ovaccinerade) .

  Vad britterna säger är att de nu upptäcker att vaccinet stör din kropps medfödda förmåga efter infektion att producera antikroppar mot inte bara spikproteinet utan andra delar av viruset. Specifikt verkar vaccinerade personer inte producera antikroppar mot nukleokapsidproteinet, virusets skal, som är en avgörande del av svaret hos ovaccinerade människor.

  På lång sikt kommer människor som tar vaccinet att vara mycket mer sårbara för eventuella mutationer i spikeproteinet som kan komma, även om de redan har blivit infekterade och återhämtade sig en gång eller mer än en gång.

  De ovaccinerade kommer under tiden att skaffa sig varaktig, om inte permanent, immunitet mot alla stammar av det påstådda viruset efter att ha infekterats med det naturligt, till och med bara en gång.

  Läs den själv.. Sida 24.

  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?

  GOTT NYTT ÅR 2022

  Hoppet är det sista som dör!
  Med vänlig hälsning!
  János Lévai/ ungrare-svensk

  Gillad av 3 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack Janos att du uppmärksammar mig på censuren, tur jag bara behöver godkänna när jag krånglat in med några klick, fast jag hittills godkänt alla dina kommentarer fortsätter de.

   Folk lär inte sluta sabotera sitt immunförsvar innan de fått reda på sanningen genom propagandamedia, samma media som vinner på att samarbeta med läkemedelsindustrin…

   Gillad av 2 personer

 2. Janos Levai skriver:

  Nu, kommer censuren igen TACK, jag är glad över det! :- )))))))))))))))))))))))

  GOTT NYTT ÅR för dig också censuren!!

  Hoppet är det sista som dör!
  Med vänlig hälsning!
  János Lévai/ ungrare-svensk

  Gillad av 2 personer

 3. Michael Nilsson skriver:

  En psykologisk aspekt av plandemin är att vi har delat upp oss i två grupper: Moralister och realister.

  Det finns många förhållningssätt till plandemin och många av oss har olika regler för olika situationer och de är sällan konsekventa, precis som myndigheternas plandemibeslut. Moralisterna drivs av dygden att göra rätt. De har gjort en dygd av att följa rekommendationer och att vara rättskaffens samhällsmedborgare. Vissa har gjort en dygd av att vara ännu mer försiktiga än våra ”expert”-myndigheter rekommenderat.

  En del har sett som sin moraliska plikt att berätta för andra om hur man skall agera. Det här fenomenet har accelererat och delvis uppmuntrats av politikernas och myndigheternas sätt att prata till medborgarna som om vi vore barn.

  Allt eftersom plandemin har stegrats och regeringen har lagt till åtgärd efter åtgärd, har det sociala utrymmet att tänka annorlunda inför krisen blivit svårare och trängre. Dygden har haft moralisk medvind. Det har inte spelat någon roll när kritik har framförts mot ologiska regler som har drabbat barn, utsatta, kultur och idrott särskilt hårt. Eller för den delen det lapptäcke av olika ekonomiska krispaket som varit minst sagt trubbiga. Men moralisterna har ofta riktat sitt kritiska perspektiv mot realisterna.

  Realister har haft ett mer avspänt och pragmatiskt förhållande till restriktionerna. Många i denna grupp har ansett att priset för nedstängningspolitiken är för högt, såväl socialt som ekonomiskt och demokratiskt. Att åtgärderna är för trubbiga och drabbar barn, unga och utsatta grupper för hårt.

  När jag talar med vänner, kollegor och andra som hör till de dygdiga upplever jag en moralisk puritanism som gör mig förvånad. Det finns alltid säkra svar och svaren handlar alltid om smittrisken, sjukvården och sällan eller ingen fakta.

  Moralisternas rättrådighet har också drabbat dem själva, deras familjer och arbetet. Dygden av att begränsa sitt liv gör att såväl grundläggande fysiska behov som träning, mänsklig social kontakt och avkoppling från krisens stress blir mindre för denna grupp. Barn har hållits hemma eller får inte leka med andra barn, inte ens utomhus. Jag möter människor som tappar kontakten och där missförstånd, konflikter och bråk har ökat. Det är nog ingen slump att till exempel skilsmässorna ökat.

  Människor som har varit med i krig har beskrivit hur de genomlevt krisvardagen, genom att försöka leva så vanligt som möjligt. Jag har försökt att leva som vanligt dom här två åren, och jag mår psykiskt och fysiskt bra för att jag tillhör realistgruppen.

  Vi måste fortsätta med att ta reda på fakta och sanningen. Sanningen framför allt.

  I Johannesevangeliet 8:31 säger Jesus: Ni ska lära känna Sanningen, och Sanningen ska göra Er fria!

  Jag vill önska er alla ETT GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

  Gillad av 2 personer

 4. Pingback: Gott Nytt År i FRIHET — corneliadahlberg – Ocensurerade nyheter

 5. Janos Levai skriver:

  https://www.thelibertybeacon.com/austria-demotes-some-3-8-million-double-jabbed-to-unvaccinated/

  ”Österrike degraderar cirka 3,8 miljoner dubbelstickade till ”ovaccinerade”
  Den österrikiska regeringen meddelade idag att giltigheten för det ”gröna passet” har reducerats till sex månader. Detta innebär också att alla personer som har fått sin ”fullständiga vaccination” under de senaste sex månaderna kommer att förpassas till en underlägsen civilståndsställning och bli ”ovaccinerade”.

  För sex månader sedan ansågs omkring 3,8 miljoner österrikare vara ”fullständigt vaccinerade”. De litade på den tidigare förbundskanslern Sebastian Kurz och de gröna, som hade lovat att den dubbla injektionen skulle ”släppa dem fria”. Deras ”medborgerliga plikt” och ”solidaritet” skulle övervinna sjukdomen som de fick höra upprepade gånger och snart skulle allt återgå till det normala. Eller inte? Kansler Nehammer slår ner hammaren, även på sina anhängare.

  Den som inte accepterar boosterskottet med samma agent, som har visat sig inte ha någon effekt mot ”varianter”, är nu utestängd från det sociala livet och anses vara en paria eftersom de ovaccinerade är dåliga, dumma människor enligt officiell berättelse, som utsätter andra för fara, är förmodligen till och med ”högerextremister” eller ännu värre… ”terrorister”. Att genom dekret nedgraderas till en asocial, korkad, högerradikal kommer att vara ett svårt piller att svälja för många.

  Det är inte klart hur många människor som faktiskt kommer att förlora sin ”gröna” status eftersom ett fåtal av dem som hade blivit tvåfaldiga i juli 2021, redan har fått boostern. Det kan vara så att runt 1,9 miljoner österrikare – förutom de redan ovaccinerade – vägrar att lyda.

  Vacciner är ett grymt misslyckande
  En kanadensisk studie har visat att två doser av stickan inte hade någon mätbar effekt på en Omicron-infektion. Uppgifterna som den innehåller är explosiva. Författarna, 13 internationella forskare, finansierade av bland annat det kanadensiska hälsoministeriet, säger uttryckligen att

  ”Två doser Covid-19-vaccin kommer sannolikt inte att skydda mot infektion av Omicron. En tredje dos ger visst skydd på omedelbar sikt, men betydligt mindre än mot Delta. Våra resultat kan förvirras av beteenden som vi inte kunde redogöra för i våra analyser. Ytterligare forskning behövs för att undersöka skydd mot allvarliga utfall”.

  Kort sagt: två administrerade doser av Covid-19-vaccinet fungerar inte mot Omicron. För att komma fram till denna slutsats undersöktes 3 442 Omicron-fall och 9 201 Delta-ärenden.”

  Med vänlig hälsning János Lévai sanning sökare….

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för info Janos! Vi befinner oss i en mardröm jag aldrig trodde folk skulle spela med i. Så länge så många spelar med i den falska teatern, och röstar för falskhet, fortsätter mardrömmen så klart. Kanske vi som inte vill tillbe satan kommer tvingas fly?

   Gillad av 2 personer

 6. Janos Levai skriver:

  ”Kanske vi som inte vill tillbe satan kommer tvingas fly?”

  Bäste Cornelia!

  Endast samvetet kan vara din domare, bödel eller skyddsling, ingen annan! Om du skriver är du bara skyldig ditt samvete, ingen annan …

  Det spelar ingen roll vad de förväntar sig av dig, det spelar ingen roll för de straffar dig för att du inte ger dem vad de hoppas på dig eller vad de gillar att höra! Fängelse och skam, slaveri och utvisning, falska anklagelser och språklig förnedring, fattigdom och elände, alla påverkas inte riktigt. Bara ditt samvete kan straffa dig, bara denna hemliga röst kan säga: ”Du har syndat.” Eller ”Hon mår bra.” Den andra dimman, rök, ingenting.”
  Med varm hälsning från 75-åriga gubbe.
  Livet är vackert ändå! 🙂

  Janos Levai

  https://biowar.com/2022-01-07-now-witnessing-early-signs-vaccine-zombie-apocalypse-mask-karens-personality-changes.html

  ” Vi bevittnar nu de tidiga tecknen på den fruktade zombieapokalypsen: Rasande ”mask Karens”, personlighetsförändringar, våldsamt beteende och djurisk vansinnighet i den nedre hjärnstammen”

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.