Deras fest fortsätter

Men först till en härlig pingstfest:

Efter vårens ovanligt dåliga utdelning trots flitigt ruvande – en enda överlevande kyckling av 24 ägg…

… så börjar förra årets kyckling, min minsta höna, att ruva. Som vanligt blir det bråttom att byta mina obefruktade ägg (får ej ha tupp i tättbebggt område) till befuktade och det blir 10 st. Exakt på förväntade kläckningsdagen lyssnar jag förhoppningsfull men tvivlande med örat mot redet – det piper! Kommer snart på att det är ovan kyckling som piper bredvid mig på marken under redet.

Kikar in i redet men ser ingenting. Tänker att det blir väl som sist och förra sommaren, de flesta ägg får slängas, men plötsligt tittar två små gula otroligt söta huvuden fram genom Tant Grås fjädrar och lyckan är genast total!

Jag ropar på barnbarnen som hjäper mig flytta Tant Grå med kycklingar från trånga redet till kycklinggården. Tar kampen med hönsmamma som pickar och flaxar ilsket tills jag får fatt om vingarna och bär över mycket upprörda Tant Grå till nya bostaden. Får snabbt fatt i en kyckling att lugna henne med. Sedan trevar barnbarnen med händerna in i redets mörka vrå och får tag i varsin kyckling, njuter en stund, en kyckling får t o m en puss, och lämnar över de små till mamma.

Det fortsätter pipa i redet och vi fortsätter fånga kycklingar, de är snabba fast de bara är 1 dygn gamla, och jag blir mer och mer förvånad. Tar det aldrig slut?

Vartenda ägg har blivit en dunboll, 7 gula och 3 svarta ❤

Vidare till festen ”däruppe”, deras fest:

En del av oss har blivit bjudna på paus i plandemiterrorn, men fortsätt att sprida vad det är som pågår! Det här klippet á 8 min sammanfattar på ett tydligt och utmärkt sätt vad det handlar om, så sprid till alla som sprider och fram för allt till dem som ännu ej vaknat:

Vem vet vem som planerar nästa plandemi?

Läkaren Heiko Schöning säger: ”Det är samma brottslingar. Monkeypox-vaccinet är tillverkat av samma mycket kriminella företag som hade monopol på mjältbrandsvaccinet och covid-19-vaccinet.”

I denna exklusiva AUF1-intervju med Stefan Magnet (på tyska) förklarar analytikern, författaren och läkaren Heiko Schöning att de uppenbara parallellerna inte är tillfälliga och att appoxpaniken förmodligen planerades av samma brottslingar.

Vid tillverkningen av vacciner, oavsett om det gäller corona eller apkoppor, dyker ett namn upp hela tiden: gruppen ”Emergent BioSolutions”. Heiko Schöning förklarar också i sin bok att detta företag är inblandat i allvarliga brott.

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Deras fest fortsätter

 1. hllviken skriver:

  Vilket hästjobb vi har som vill berätta sanningen! Det är som musen som röt åt elefanten.

  Gillad av 3 personer

 2. Pingback: Deras fest fortsätter - Bloggfeed

 3. Janos Levai skriver:

  https://roguemale.org/2022/06/02/a-pox-on-all-their-houses/

  Spelet av Monkey Pox

  Fakta:

  En bordssimulering för ett utbrott av apkoppor som skulle inträffa i maj 2022 hölls 2021.
  Ett virus som var slående likt covid-19 var temat för en bordsövning 2019, strax före covid-19-pandemin.
  Observera att övningar som denna förekommer mycket under förberedelserna, utan att det finns något att följa, men noggrannheten och timingen är slående i dessa fall.

  Gillad av 2 personer

 4. Janos Levai skriver:

  https://themillenniumreport.com/2018/06/the-khazarian-mafia-you-dont-know-what-you-dont-know/

  KHAZARIAN MAFIA : Du vet inte, vad du inte vet!
  Den dolda historien om den otroligt onda khazariska maffian (uppdaterad)
  Den hemliga historien om Khazarian Mafia och dess onda plan att kapa hela världen avslöjas nu för första gången.
  Av Preston James, Ph.D

  Gillad av 2 personer

 5. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gillad av 1 person

 6. Ann-Charlotte skriver:

  Jag är lite udda jag med, men har fått det problemet, hur ser man skillnaden på tuppkycklingar och hönkycklingar? Har nämligen lyckats få sju kycklingar.

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Grattis till kycklingarna! Vilken ras?

   Då delar vi problem, tycker det är jättesvårt o vågar ofta inte avgöra innan de släppt sitt första galande…
   Benen är grövre heter det, mina hedemora har kam både hönor o tupp så den funkar inte, men jag tror den utvecklas snabbare hos tupparna.
   Tuppkycklingar brukar slåss/leka genom att flyga/hoppa på varandra, men det gjorde mina båda hönsmammor när de möttes med sina kullar i samma gård igår så jag fick sära dem…
   Tuppkycklingarna är mer uppräta menar jag, håller huvudet högt, och ofta större, men bäst vore ju att kolla rätta stället 😉

   Lycka till i hönsgården!

   Gillad av 2 personer

   • Ann-Charlotte skriver:

    Det är en blandning, vi övertog två hönor och en tupp för de fick inte ha tupp där de bodde. Förra ägarna kom inte ihåg vad det var för raser, de hade köpt kycklingar av en bonde. Ena hönan har som en rejäl peruk på huvudet och rätt framträdande kam, så rätta sig efter kammen vågar jag inte göra än. Sen har vissa av kycklingarna fjädrar på benen så svårt se skillnad på grovlek på dem, men jag är nästan säker på en som jag tror är tupp. Får vänta och se.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.