Bidra med en signatur…

… är väl det minsta vi kan göra, vi som vill leva i samklang med naturen istället för att viga våra liv som kunder åt Big Pharma:

TCI Health Declaration – Peoples Declaration for Traditional, Complementary and Integrative Healthcare – https://tcih.org/

Åldras i Sverige med valet påtvingad kund åt läkemedelsbolagen eller ättestupan – eller se sist i mailet från Jens Jerndal 😉

Hej,

Det har tagit över två år av artiklar, böcker, intervjuer, manifestationer etc. från en liten skara klarsynta, pålästa och orädda konspirationsforskare över hela världen att väcka ett fåtal till ifrågasättande av medias ögonbedövande propaganda-narrativ. 

Mainstream media har varit helt stängda för oss ”väckarklockor”, och de har vederbörligen försett oss med foliehattar och det socialt utestängande epitetet ”konspirationsteoretiker”. 

Trots detta massiva motstånd börjar nu, efter två och ett halvt års kamp, den kusliga sanningen äntligen nå fram till folk i allmänhet.  Men inte förrän – enligt officiella uppgifter – runt 80% av svenska folket redan lydigt, med skräckblandad entusiasm köat upp till folkmordssprutorna, som Big Pharmas egen svenska femtekolonn-myndighet Läkemedelsvärket med milslånga Pinocchio-näsor  deklarerat ”godkända”, ”säkra” och ”effektiva”, utan specifikationer, giltiga faktareferenser eller bevis. Och som utan darr på stämman garanterats ”skydda mot allvarlig sjukdom”, tydligen alla typer av ”allvarlig sjukdom”, inte bara Covid! –  Medan deras många dödliga och livsförstörande effekter – ”biverkningar” – hemlighålls och förnekas. Hur vetenskaplig och sanningsenlig får man egentligen vara som ”svensk” hälsomyndighet?

I detta läge kan jag inte underlåta att påminna om mina egna tidiga varningar för både den artificiellt skapade ”pandemin” och dess huvudsakliga, hemlighållna syfte. 

Min första varning publicerades på min websida redan den 11 februari 2020, exakt en månad innan WHO deklarerade pandemin på grundval av bara ett obetydligt antal ”fall”.  

Det kortsiktiga huvudsyftet med pandemins skräckscenario var helt enkelt att få  ALLA att låta sig ”vaccineras” som led i det sekelgamla Rockefellerska sociala ingenjörsprojektet med slutligt syfte att införa en global diktatur i form av en teknokratisk världsregering i FN:s namn. Över en starkt reducerad (”culled”) världsbefolkning. Och naturligtvis kontrollerad av den miljardärs-junta som runt 1990 genom World Economic Forum började systematiskt infiltrera befintliga ”demokratiska” institutioner och placera sina egna fotsoldater på politiska ledarposter runtom i världen genom löften om makt, genom hjärntvätt, eller genom mutor eller hot. Och det visar sig nu under den effektivt orkestrerade ”pandemin” hur ofattbart framgångsrika de varit. Naturligtvis i nära maskopi med redan då totalkontrollerade massmedia.

Här följer länkar med publikationsdatum till mina sju rapporter under 2020 om ”Covid-pandemin”. Fakta är desamma nu som då.

THE CORONA VIRUS, PROFIT POLITICS, AND DANGEROUS VACCINE EXPERIMENTS, 11 februari 2020 – 

https://www.straightcures.com/the-corona-virus-profit-politics-and-dangerous-vaccine-experiments/

FAR-REACHING PERSPECTIVES ON THE CORONAVIRUS, 3 mars 2020

https://www.straightcures.com/far-reaching-perspectives-on-the-coronavirus-post/

THE CORONA VIRUS “PANDEMIC” – A STAGE REHEARSAL TOWARDS THE NEW WORLD ORDER? – 4 april 2020

https://www.straightcures.com/the-corona-virus-pandemic-a-stage-rehearsal-towards-the-new-world-order/

PLANNED OUTCOME OF THE COVID-19 PLANDEMIC WITH 5G + VACCINES – Part 1, 24 juni 2020

https://www.straightcures.com/planned-outcome-of-the-covid-19-plandemic-with-5g-vaccines-part-1/

PLANNED OUTCOME OF THE COVID-19 PLANDEMIC WITH 5G + VACCINES – Part 229 juni 2020

https://www.straightcures.com/planned-outcome-of-the-covid-19-plandemic-with-5g-vaccines-part-2/

HOW TO TACKLE COVID-19, 13 augusti 2020

https://www.straightcures.com/how-to-tackle-covid-19/

DEN KUSLIGA SANNINGEN BAKOM COVID-19, 5G OCH DET NYA GMO-VACCINET, 13 oktober 2020 

https://www.straightcures.com/sanningen-om-5g-och-det-nya-gmo-vaccinet/


Jag ämnar nu uppdatera min fortfarande högaktuella bok ”PARADIGM PULSE – Sensing the Surge of Change” till att omfatta utvecklingen sedan den skrevs 2010, och visa vilka möjligheter vi ”gräsrötter” har att definitivt rycka bort underlaget för miljardärsjuntans makt.  Allt i enlighet med Vattumannaparadigmets principer. Alltså: Glöm centralmakt, partier och riggade val! – Vägen framåt går genom decentralisering och blockchain-teknologi.

SPRID GÄRNA VIDARE!

Vår kamp för en mänsklig framtid har bara börjat.

JENS JERNDAL

M.D.(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.h.c.

Former Professor of Holistic Medicine

GoldenDecades.net

Author of

VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR!

CRACKING THE RAINBOW CODE

PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bidra med en signatur…

  1. Pingback: Bidra med en signatur… | Varjager's Weblog

  2. Pingback: Bidra med en signatur… - Bloggfeed

  3. ulsansblogg skriver:

    Reblogga detta på ulsansblogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.