En ny värld – vill vi ha den?

Peter Krabbe

USS Kearsarge – hemmahamn Stockholm?

Att vi lever i en turbulent tid tror jag att de flesta kan hålla med om. I själva verket basunerades det ut av höga vederbörande redan för flera år sedan att 2022 skulle bli det värsta året hittills. Många kanske tycker att pandemiåren 2020-21 borde vara de värsta, men då ser man inte hela bilden. Den iscensatta pandemin med Covid 19 är bara en del av en pusselbit som fått sin plats. Det finns fler.

Den totala kontrollen över vem som skall leva, vara sjuk eller dö är slutmålet för denna pusselbit, som vi kan kalla Sjukdomarna. Pusslet skall vara lagt till år 2030 enligt deras planering, då kan vi se hela bilden – om vi finns kvar.

En pusselbit är den planerade Svälten, en global hungersnöd som åstadkommes genom användandet av en annan pusselbit – styrningen av vädret. Till hjälp har man…

Visa originalinlägg 902 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till En ny värld – vill vi ha den?

 1. Pingback: En ny värld – vill vi ha den? - Bloggfeed

 2. Janos Levai skriver:

  https://www.strategic-culture.org/news/2022/07/01/europe-wants-war/

  Europa vill ha krig

  ”Även om Europeiska unionens strategiska kompass för säkerhet och försvar lyder som Hitler skrev den, har EU nyligen formellt godkänt detta farliga nonsens nu när ”vi bevittnar krigets återkomst i Europa”, något EU uppenbarligen inte bevittnade när Serbien sattes till Natos svärd från 1992 till 1995.

  Europa, informerar dessa eurokrater till oss, ”behöver kunna skydda sina medborgare och bidra till internationell fred och säkerhet … efter den omotiverade och oprovocerade ryska aggressionen mot Ukraina, såväl som av stora geopolitiska förändringar”, som inte uttryckligen anges men som EU:s armé kommer att ta itu med tillsammans med sina ”partners för att skydda dess värderingar och intressen”.

  The Lie We Live – En värld av lögner där vi lever våra liv

  I det här ögonblicket kan du vara var som helst och göra vad som helst. Istället sitter du ensam framför en skärm. Så vad hindrar oss från att göra vad vi vill? Att vara där vi vill vara?
  Varje dag vaknar vi upp i samma rum och följer samma väg för att återuppleva gårdagen. En gång i tiden var vardagen ett nytt äventyr.
  Under vår resa förändrades något. Dagarna som tidigare var tidlösa är nu planerade. Är detta vad det innebär att växa upp? Hur blir man fri? Är vi verkligen fria?
  Framtiden, på gott och ont, kommer att bestämmas av vår generation på denna planet.
  Vi kan fortsätta att tjäna detta destruktiva system tills det inte finns något minne av vår existens.
  Eller så kan vi vakna. Att inse att vi inte mjölkar framåt,
  utan bakåt. Nedgrävd i skärmar så vi kan inte se vart vi är på väg.
  Varje steg, varje andetag och varje död har lett till detta ögonblick.
  Vi är våra förfäders ansikten.

  Nu är det vår tur. Du kan välja att gräva din egen väg eller följa de otaliga stigar som redan har tagits.
  Livet är inte en film. Manuset är inte skrivet.

  Vi är författarna. Det här är din berättelse.

  Hälsning Janos Levai

  Gillad av 2 personer

 3. Janos Levai skriver:

  https://rumble.com/vvc2h9-orbn-viktor-nyltan-figyelmeztetett-a-httrhatalom-agenda-2030-tervre.html

  Viktor Orbán varnade idag öppet för bakgrundsmaktens ”Agenda 2030”-plan – kommer det att bli värre än något annat?
  Viktor Orbán varnade i sitt tal vid inledningen av handels- och industrikammarens ekonomiska år många människor för ”Agenda 2030”-planen för bakgrundsmakten, som kommer att vara värre än epidemin och kommer att sätta världen i en ännu större prövning.

  Dessa få meningar fångade nog inte de flestas öron, även om jag är säker på att det inte var av en slump som den ungerske premiärministern lämnade anspelningen till slutet heller.

  Många människor har redan pratat om den hemliga process som föregår skapandet av den nya världsordningen under de senaste åren, för dem måste en viss klocka ha ringt när de hörde dessa få meningar.

  Viktor Orbán har öppet uttalat (vilket fortfarande bara finns i planerna, även om hans främre rum nu har ritats upp framför våra ögon och med vårt deltagande 2020-2022) att 2030 kommer världen att förändras totalt, nämligen i en riktning som liknar den nuvarande epidemin kommer den att bli värre och kommer att utsätta nationalstaterna för den största prövningen.

  En vanlig lyssnare eller tv-tittare reagerar förmodligen inte på sådan information eftersom de aldrig har hört talas om bakgrundsmaktens ”Agenda 2030”-plan…

  Dessutom, sedan pandemins början, har Klaus Schwabs GREAT RESET-plan pågått parallellt, hävdar anhängare av teorin.

  Det finns dock verkliga, spårbara bevis och tecken på detta.

  En världsekonomisk ordning skapas där människor inte kommer att ha privat egendom, men de kommer ändå att vara lyckliga – det är åtminstone löftet.

  Faktum är att Viktor Orbán som en ”global ung ledare” är medveten om de omvandlingsprocesser som påverkar vårt nuvarande decennium mer än någonsin tidigare, inte bara med ID 2020-programmet som började med skapandet av pandemin,

  men också angående Rockefeller-planen 2025-28, som kommer att leda till den där ”stora chocken” runt 2030.

  Vad som drivs och genomförs som en agenda av penningmaktens globala elite, som är en organiserad privat makt som förnekar sin egen existens, och vilken historia kommer att sluta i den Nya Världsordningen efter att kaos skapats.

  Och sedan följer Viktor Orbáns meningar ordagrant:

  Runt 2030, då det kommer att ske alla möjliga stora omorganisationer i världen – som jag inte har tid att prata om nu – men mycket kommer att hända från Amerika till Europeiska unionen.

  För tiden runt 2030, som kommer att försöka sätta alla nationer under ett allvarligt stresstest, mycket större än den nuvarande pandemin.

  Fram till 2030 måste vår nation, vår nationella gemenskap, inklusive dess ekonomi, vara i ett sådant tillstånd att vi kan hantera dessa utmaningar då och där, och till och med använda dem för tillväxt!

  Gillad av 2 personer

 4. Janos Levai skriver:

  Janos Levai skriver:
  Din kommentar inväntar granskning.
  4 juli, 2022 kl. 08:12

  Jag behöver lite hjälp….:- )))) TACK!!

  Janos

  Gillad av 1 person

 5. Janos Levai skriver:

  Europas märkliga död!

  Douglas Murrays bok The Strange Death of Europe.

  Murray gör en översiktlig genomgång av förhållandena speciellt i Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Nederländerna och det är slående hur likartade förhållandena är och hur mycket gemensamt de har med vad vi känner till från Sverige. I de flesta fall har man hyllat en multikultur där varje migrantgrupp bara skulle kunna fortsätta med vad den tidigare hade, även om en sådan kultur, som sharian, var helt på tvärs med det europeiska kulturbegreppet. Tanken att kunna anamma värdnationens ’leitkultur’, som varit traditionen i USA från 1900-talet och där man ville göra alla till goda amerikaner, ansågs inte möjlig då detta betraktades av många som ett tecken på fortsatt europeiskt kolonialt överhetstänkande. Följden blev, vad vi ser överallt i Europa, en frånvaro av integration, och att migranterna lever sitt liv i alltmer nedgångna förorter i ringar kring storstadskärnorna och där arbetslöshet, hopplöshet och kriminalitet frodas. Man har inte fattat eller velat förstå att multikulti och integration är helt oförenliga begrepp. Först under allra senaste tid har det blivit uppenbart i Tyskland att multikulti är helt galet. Sannolikt gäller den insikten ännu inte i Sverige. För att vara europé räcker det inte med att bo i Europa, det krävs också att man anammar den europeiska kulturen.

  Gillad av 2 personer

 6. Pelle skriver:

  2023 Will Be Year from Hell – Martin Armstrong
  https://usawatchdog.com/2023-will-be-year-from-hell-martin-armstrong/

  Gillad av 3 personer

 7. Janos Levai skriver:

  ”Armstrong förklarar, ”Vår dator förutspår en ”krigscykel” som inträffar 2023, men det är också civila oroligheter. Så, du tittar på revolutioner och etc. på grund av inflationen. Vår prognos på olja är att den kommer att gå upp dramatiskt in i 2023. Det kommer att bli samma sak, tror jag, för bensinpriserna. Det här är bara inte över än. Euron ser ut som att döden värmdes över. . . .Vår dator förutspår den fortsatta nedgången av euron och stigande råvarupriser. Med dessa sanktioner mot Ryssland fick du precis Ungerns ledare säga att Europa begår självmord. Sanktionerna skadar Europa mer än de skadar Ryssland. Det här är som ett skott i lungan. De kan inte ens andas i det här skedet.”

  Armstrong säger att du inte kommer att behöva vänta till nästa år för att se extrem stress i det finansiella systemet. Armstrong ser ekonomiska omvälvningar komma under augusti och september. Så den ekonomiska smärtan är redan här och blir värre, särskilt i Europa. Armstrong säger, ”Jag tror att du kommer att få se det här komma till sin spets. . . . Det tankar definitivt mer ändå. . . . Det som gör saker ännu värre för världen är att dollarn går upp och inte ner. Detta beror på att du hade alla dessa tillväxtmarknader utfärda skulder i dollar. . . . De lånade i dollar eftersom det var en billigare ränta och de hade ingen uppfattning om valutarisken. . . . Detta hände i Australien. Valutan svänger, och nu är du plötsligt skyldig 20 % mer. . . . Du hade samma sak med alla dessa tillväxtmarknader. . . . ”

  Gillad av 3 personer

 8. Janos Levai skriver:

  https://jamesfetzer.org/2022/07/joachim-hagopian-war-against-humanity-reaching-the-boiling-point-of-no-return/

  Joachim Hagopian, War Against Humanity Reaching the Boiling Point of No Return

  ”Det eskalerande tempot i dessa stora globala händelser mitt i den aldrig tidigare skådade bakgrunden av historiens största risk för kärnvapenförintelse i världskriget , pågående överlagda folkmordsmord och lemlästring av miljoner från giftiga biovapen som inte är vaccinerade, utrotning av djurboskap , 100 livsmedelsbearbetningsanläggningar förstörda av brand mordbrand, allt för att skapa förutsättningar för en aldrig tidigare skådad mat- och bränslebrist som leder till hungersnöd och masssvält, skyhöga högsta bensin- och livsmedelspriser någonsin, skjutande världsomspännande inflation , allt tidsmässigt med den totala kollapsen av den globala ekonomin och den slutliga döden av US-dollar som internationell valutaväxling, alla dessa omvälvande epokala utvecklingar är definitivt inte av en slump utan planerade år i förväg av kontrollanterna som idag välvilligt maskerar sig som elitens ” stora återställning ”. Tragiskt nog begås det över hela världen för att få livet på planeten jorden till totalt stillastående, aldrig så farligt, betänkligt närmare yttersta, ren katastrof och förstörelse i djävulska händer av en mordisk elit som avsiktligt orkestrerar aldrig tidigare skådade katastrofala kriser.”

  Gillad av 2 personer

 9. Janos Levai skriver:

  https://stateofthenation.co/?p=125185

  How the Ukraine War Is Being Orchestrated To Implement ‘The Great Reset’

  ”Ukrainakrisen är ett plan B-försök av eliten att implementera Great Reset-planen för mänskligheten, med ett falskt krig med Ryssland som förevändning för att stjäla ännu fler rättigheter från vanliga medborgare.

  Gillad av 2 personer

 10. Pelle skriver:

  Dokumentär om ”makthavarna du aldrig valde”

  Gillad av 2 personer

 11. Pelle skriver:

  Collapsing the UK and German economies

  2023 blir ett intressant år.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.