Om kriget kommer….

Tack Peter ditt upprop borde delas ut i varje svensk brevlåda!

Peter Krabbe

 

På senare tid har MSB börjat skicka ut små meddelanden om hur vi skall förbereda oss Om kriget kommer. Ändå har vi i vårt land gått igenom två tidigare världskrig utan att bli nämnvärt påverkade, naturligtvis relativt sett. Vad är då annorlunda nu när ett lokalt krig pågår i Ukraina? Varför skall vi förbereda oss denna gång, när det aldrig behövts tidigare. Tvärtom har vi gjort goda affärer på våra nationella tillgångar som järnmalm och trä.

Svaret vet vi ju alla – vårt land har övergett neutralitetspolitiken för att istället bli en stridande part i det kommande världskriget. Detta har vår ÖB deklarerat i en sändning i Sveriges Radio. Budskapet understryks gång på gång av vår nye statsminister Ulf Kristersson. Om en folkomröstning hade varit berättigad i något sammanhang så är det väl just detta. Vill vi riskera liv och egendom för att gå i krig mot Ryssland, eller…

Visa originalinlägg 962 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Om kriget kommer….

 1. Anders Wiman skriver:

  Jag har skrivit en del kommentarer på din sida men det slutar alltid med: skriv en URL.sååå att kommentera på din sida kan jag som outbildad inte åstadkomma.

  Gilla

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Här är en video för oss frihetskrigare(se videon för förstå varför vi är frihetskrigare). Den före detta polisen Conny Andersson tar också upp tron på Gud.

  Gillad av 1 person

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Hej Cornelia, jag hoppas allt är bra med dig! Hur går det med din pappa?

  Här är en annan Cornelia. Hon tar upp chemtrail, klimatförändringar, vädermanipulation, grön omställning och global uppvärmning. Sverige har tagit på sig ledartröjan och lägger hundratals miljarder av våra skattepengar på klimatbekämpning i när och fjärran länder, Parisavtalet, Agenda 21, Agenda 2030, bistånd och skattelättnader för så kallad gröna investeringar plus lite annat.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Härligt att vårt namn förknippas med uppvaknande 😉 Tack för förmedlingen Michael, har gillat hennes klipp o hoppas fler gör så!

   Vad gäller pappa så för vi just nu en kamp för att personal på äldreboendet ska sluta låta honom ligga i urin 1/2 dygn. Om inte anhöriga bevakar sina äldres vård förvandlas den snabbt till vanvård. Förfallet är så tydligt nästan överallt dit jag riktar blicken och kommer fortsatt eskalera till dess tillräckligt många vaknat och fattar mod till aktion! Snart är kanske min gräsrotsrevolt inte längre ett alternativ utan enda möjlighet att överleva?

   Gräsrotsrevolt

   Gillad av 1 person

 4. michaelnilsson228 skriver:

  Det är förjävligt hur det har blivit. Stå på er angående er pappa. Jag var i samma situation för lite mer än två år sedan, så jag vet hur det är.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.