Påverka

Ett sätt att bidra med ditt engagemang för en bättre värld är att skriva ditt namn under projekt som kämpar för det du vill istället för att slava under storfinansens  växande globala ägande i egennyttans namn.

Här attackerades en av organisationerna som sägs ha haft framgång med att påverka genom våra underskrifter. Folkligt engagemang är ”farligt” – kontroll är en förutsättning för fortsatt makt. Måste tyvärr påpeka efter uppdatering att denna organisation liksom Amnesty och Greenpeace verkar vara kontrollerade av storfinansen eftersom de lyder under de av storfinansen skapade tabuna.

42417365_126306171663367_1739089033323085824_n

Ett annat exempel på den typen av maktmissbruk är hur en folklig anmälan för krigsbrott mot individer ur vår regering, riksdag och försvarsmakt, helt enkelt släcktes ned. Efter påtryckning från svensk polis stängde hostingföretaget sidan.

eliassonlow

Här kan du påverka:

http://www.stralskyddsstiftelsen.se/namninsamling-barnen-behover-en-stralningsfri-skola-och-forskola-nu/

http://www.peoplescourt.org/

Hälsofrihet: https://www.thenhf.se/

WakeUpGlobe – få reda på kommande demonstrationer: Youtube och Facebook

Momsbefria alternativmedicinska behandlingar!

http://www.avaaz.org/en/

http://sumofus.org/

http://www.organicconsumers.org/monsanto/index.cfm

http://www.amnesty.se/

http://www.ekonomiskreform.se/

http://www.skapapengar.nu/

http://www.jak.se

http://www.skrivunder.com/folkomrostning_om_merinvandring

http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Fråga/köp kommunikationsteknik som inte dödar.

Info: http://www.ingenstat.se/

Påverka direkt genom ditt liv: https://www.hensandgrit.com/

10 kommentarer till Påverka

 1. Pingback: Anmälan för krigsbrott i Libyen | corneliadahlberg

 2. Pingback: Journalister | corneliadahlberg

 3. stefan thynell skriver:

  hej Cornelia mitt namn är stefan thynell och jag bor i Hedemora dalarna har en fråga vad är det för flygplan som flyger fram och tillbaka på himlen den senaste veckan med 25-30 flygplan per dag kan det här vara bra för miljön Med vänlig hälsning.stefan thynell.

  Gilla

 4. Tonymalmqvist skriver:

  Själv är jag av den absoluta övertygelsen att så länge vi har möjligheten till att använda oss av det fria, skrivna ordet då skall vi också se till att allt det som ankommer på oss själva att göra, det ska vi se till att det görs. Men så var det detta med dessa nättroll som har en viss tendens att dra ner och sabotera och fullständigt underminera det goda, konstruktiva samtalet.

  Gillad av 1 person

 5. Ulrik Petersson skriver:

  Swexit – ja tack

  Svenska politiker har skrivit in EU-medlemskapet i grundlagen, vilket innebär att det krävs två mandatperioders majoriteter för att ändra beslutet, innan man ens kan påbörja sitt utträde.
  INSÄNDARE. Sverige ska gå ut ur och lämna EU eftersom medlemskapet kostar Sverige 40 miljarder kronor varje år. Det är bättre att satsa dessa pengar på fattiga länder samt skola, vård och omsorg i Sverige.

  Politikerna i Sverige måste våga utlysa nyval om EU för de vet att svenska folket kommer att rösta nej till EU vid en ny folkomröstning. När Sverige röstade ja till EU var unionen något helt annat än den är i dag.

  Wallström varnar för Brexit eftersom ett sammanfallande EU samman kan innebära en katastrof för politikerlönerna i hela unionen. Jimmie Åkesson säger att EU har blivit ett monster.

  Det vi ska arbeta för är att svenska folket själva ska bestämma vilka lagar och regler som ska gälla i Sverige. Vi måste stoppa maktöverföringen till Bryssel och bryta trenden där unionen gått från mellanstatligt samarbete mot allt mer överstatlighet och federalism. Svenska folket måste få ta ställning till det EU som vuxit fram i en ny folkomröstning.

  Fler länder bör följa Storbritannien
  Min förhoppning är att fler länder, även Sverige, på sikt kommer att följa Storbritanniens väg och kräva att makten flyttas tillbaka till de enskilda länderna. Och om detta inte sker, bör länder överväga att lämna unionen innan EU har blivit den fullskaliga federation vissa vill skapa. Handel och samarbete är en självklarhet, men utan politisk överstatlighet.

  EU vill ta makten på så många områden som möjligt ifrån de enskilda länderna. På så sätt förlorar människor möjligheten att kunna påverka sina liv, sin egen vardag och sitt eget lands framtid! Swexit, ja tack!

  Ulrik Petersson

  Gillad av 1 person

 6. Pingback: Nieårskrönika | corneliadahlberg

 7. RB skriver:

  Fysiska världen — Mellanvärlden — Andliga världen.
  Mellanvärlden(skärselden) är tyvärr även uppehållsort för diverse onda väsen som kan påverka den Fysiska världens invånare negativt via besättelse mm.

  Gilla

 8. roland berg skriver:

  Verkar som Sverige behöver en intervention för att befrias från den djupa staten och dess marionetter då de styrande inte bryr sig om folkets protester.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.