Det är perverst!

anthropocene

Ivar Arpi har idag en viktig ledare i SvD som illustrerar det jag skrev om igår, vad EU-valet handlar om. Han har även nedan gjort några viktiga konstateranden på sin Facebooksida. När jag läser Arpi undrar jag om det där fredsprojektet som svenska politiker sålde in till oss svenskar, när vi röstade för EU, vart tog det vägen? Det enda som är kvar är globalisternas överstatliga odemokratiska regim som formats av de oligarker som kontrollerar de stora företagen och bankerna för att gynna dem själva. Den regimen sliter nu sönder den tänkta sammanhållningen i Europa som skulle förhindra framtida konflikter. Bevisligen har vi blivit grundlurade, vilket vi bör betänka nu när vi får en pytteliten möjlighet att göra vår röst hörd i EU.

Lars Bern

Arpi skriver på Facebook:

I dag i Aftonbladet. Polen och Ungern, med fler, anses bara vilja ha men inte ge tillbaka. Rättigheter utan skyldigheter…

Visa originalinlägg 443 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Det är perverst!

  1. hllviken skriver:

    BENSINPRISUPPROR: Viktor Erik Jensen startade en FB-grupp som vill HÖJA bensinpriset!

    Gilla

  2. hllviken skriver:

    Vänligen; informera det svenska folket om detta!

    Gilla

  3. hllviken skriver:

    Sandelins kan man lita på!

    Gillad av 1 person

  4. corneliadahlberg skriver:

    Helena skrev idag om klippet: https://parnassen.wordpress.com/2019/05/15/mormor-umm-hamza-undercover-in-isis-skramos-barn-har-landat/

    Och Kenneth Sandberg om IS-terrorister:

    Riskfyllda fängelser…

    https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1287814?programid=4540

    “En rad tunga remissinstanser som Åklagarmyndigheten och Justitieombudsmannen säger nej till förslaget att slopa straffrabatten för unga brottslingar. Och SÄPO varnar för att fler ungdomar kan komma att stöta på våldsbejakande extremism om fler av dom hamnar i fängelse”.
    …………

    Smaka på ovanstående, vänner av ordning och sunt förnuft; Nu är situationen i Sverige sådan att man inte ens i våra mest bevakade och kontrollerade miljöer, fängelserna, vågar sätta in brottslingar p g a att dessa inrättningar är fyllda av IS-terrorister. Här i Sverige..!

    Funnes det en enda fungerande hjärncell hos våra politiker och myndighetsutövare, så skulle det naturligtvis inte sitta någon IS-terrorist – eller islamist överhuvudtaget – i ett svenskt fängelse. Dessa borde givetvis direkt och skyndsamt transporteras till de länder och världsdelar med vidhängande religioner/kulturer, där de hör hemma. Och ginge inte det att verkställa medelst överenskommelser med dessa länder, så finns det ju transportflygplan för att ordna en sådan sak mycket praktiskt:
    – Lasta ett stort gäng och droppa dem en och en över det land och område som är lämpligast..!

    //Kenneth Sandberg

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.