Om Mig

Till mångas förfäran tog jag steget in i det politiska livet vid 50 års ålder. Vem är jag?

I min ungdom ville jag bli präst. Efter att ha drabbats av våra statliga myndigheter ville jag bli kriminell. En mer sansad reaktion på denna mitt livs senare erfarenhet var att bli politiker.

Efter insikt i vårt politiska system (som ledamot i Kommunfullmäktige, nämndeman i Tingsrätten, ledamot i Kyrkofullmäktige, Stiftet samt Kyrkomötet) – så är det min tur att bli förfärad. Jag har numer full förståelse för varför politiska kreationer leder till att människor drabbas, till varför vår samhällsutveckling pekar käpprätt åt…

Är utbildad rörelsepedagog. Har arbetat många år som lärare och arbetat inom vården. Drömde för mycket länge sedan om att bli bildkonstnär, men gav upp den banan när ingen av Stockholms konstskolor uppskattade mina arbetsprover 😉 Tar numer till penseln på väggar och tak där jag bygger min verksamhet.

Rösta på? – Bojkott av nuvarande maktmissbrukare borde väl vara självklart!? Om det gav makten tillbaka till folket vill säga. Vilken dröm för våra barn och barnbarn om de röstberättigade vaknar och sätter stopp för raseringen av våra än så länge förhållandevis fredliga samhällen, vår trots omfattande förstörelse givmilda jord.

Blev hastigt och lustigt valbar som kandidat till EU-parlamentet 2014, men rösterna fuskades helt lagligt bort i publiceringen av valresultatet. Länsstyrelserna har nämligen enligt svensk lag rätt att ange falska siffror för valresultatet hos småpartierna så länge det inte påverkar den reella utgången av valet. Varför sätta i system att publicera falska siffror, på skattebetalarnas bekostnad, kan man ju undra?

När jag gav mig i kast med projekt bojkott blev jag inte lite förvånad när vår Valmyndighet förklarade att det räcker om typ våra partiledare går och röstar för att valresultatet ska räknas som giltigt. I demokraturen Sverige kan alltså så gott som hela befolkningen bojkotta valet utan att valresultatet ogiltigförklaras.

Valfråga nr 1 i Rädda Sverige är Folkomröstning i varje EU-land om EU:s eventuella framtid. Makten till folket genom folkomröstning! Mer om det och om mina tankar i Gräsrotsrevolutionen. Ifall du tycker läsningen tar för mycket av din tid så har konstnären Gunilla Weenborn skapat ett lättkonsumerat filmalternativ genom att tala texten tillsammans med vackra bilder i ideella föreningen MagMas blogg. Lyssna medan du äter, städar, badar 😉

Till dig som inte bara vill strategirösta i brist på annat, utan vill rösta på det du verkligen tror på så vill jag nämna att en erfaren politiker, Martin Gustavsson, har grundat Valsamverkanspartiet som innebär att ditt under 4% – spärrenparti kan få en chans till maktens korridorer!

Sist men inte minst till dig som skriver kommentarer efter inläggen: Hjärtligt Välkommen med ärliga men hövliga kommentarer och du är helt ansvarig för allt du skriver!

2 kommentarer till Om Mig

  1. Ping: Senaste valfusk | corneliadahlberg

  2. Josef Boberg skriver:

    Fortsatt all Lycka till med Dina värv !

    Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s