Stilla veckan…

…. börjar idag, palmsöndagen, och vi önskar redan varandra en Glad Påsk!

Ni kanske minns bilden, skalade fram kycklingen ur ägget och fick sällskap till frukost.

De krigande i Gaza och Ukraina, med Nato/Sverige som vapenleverantörer/aktiva krigsdeltagare, önskar vi en öppning för passionsveckans och påskens budskap: Fred/kärlek istället för vapen/krig!

Inom kort, i maj, tänker WHO med hjälp av våra ”folkvalda” politiker lagstifta om att få diktatorisk makt vid nästa pandemi, se artikel av Elsa Widding och Christer Nilsson i Nya Tider. Den tilltänkte diktatorn anmäldes för några år sedan till Internationella domstolen i Haag för medhjälp till dödande och tortyr av oliktänkande. Med andra ord, ypperliga diktatoregenskaper… Men som våra folkvalda säger, jag menar gör:

”Vår” skattefinansierade maktelitägda/kontrollerade media tiger naturligtvis still som muren om de tilltänkta övergreppen mot jordens folk, men det finns de som börjar få nog sent om sider, välkommen att delta den 13 april:

Förstår vi detta har vi kommit en bit på vägen i uppvaknandet:

För att återanknyta till påsktema, eller jag menar kanske kunna skratta lite iaf:

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Stilla veckan…

  1. Pingback: Stilla veckan… - Bloggfeed

  2. Janos Levai skriver:

    På långfredagen, den officiella dödsdagen för de katoliker, besökte vi kyrkogårdarna en efter en och besökte morföräldrarna som vilade där. Det var en fullständig fasta den dagen, och fastän den tillåtna katrinplommonsoppan stod på bordet, bröt ingen den under fastan; uppståndelsen och det kommande firandet var desto mer triumferande och lysande. Vi bekände allt med vilket vi hade retat Gud eller våra medmänniskor, sedan fick vi absolution, och i skenet av barmhärtighetens ord, med löfte om påsk, leende mot varandra i vårsolens ljus, upplevde vi budskapet om semestern, som betydde tro: en dag måste vi skiljas från varandra, men inte för alltid skiljas, faktumet om uppståndelsen lyste över oss ljuset av en tidigare återförening och återförening med dem vi älskade….hm!

    I slutändan spelar världen ingen roll. Bara det som finns kvar i våra hjärtan spelar roll.

    Glad Påsk önskar på Er!

    János Lévai

    Gillad av 1 person

  3. Pelle skriver:

    Och så uppfanns covidvaccinet! Före sin tid??

    Gillad av 1 person

    • Janos Levai skriver:

      :-)))))))))))))))))

      – Vi måste komma till punkten att befria oss själva. Låt oss inte glömma att humor har helande kraft. Ordet ”humor” betyder ”juice” på latin. Eftersom det väljer en antikropp i personen som kan bota den. Vi vet inte varför, men det är svårt att komma runt och läka oss själva så att vi kan skratta åt oss själva, trots att det är det underbaraste som finns i livet. Det kan stoppa en cancerprocess. När en person inte tar sig själv på särskilt stort allvar och inte heller tillåter andra att ta honom på största allvar… Min bild av Gud: en lycklig Gud.

      ”Att skratta ofta och mycket; att vinna respekt hos intelligenta människor, barns tillgivenhet; att vinna ärliga kritikers beröm och uthärda falska vänners förräderi; att njuta av det vackra, att hitta det goda i andra; att göra världen lite bättre – med ett friskt barn, en liten trädgård eller genom att leva på fötterna; att veta att åtminstone någon andas lättare för att det var du. Det här är välstånd, det här är framgång.”
      Ralph Waldo Emerson

      János 77!

      magyarul ”kurva jó volt! :-)))

      Gillad av 1 person

    • corneliadahlberg skriver:

      Tack för ett gott skratt Pelle, borde fastna i halsen men vi börjar vänja oss som kokta grodan, den förtjänar ett eget inlägg, kanske det sista så har vi knytiti ihop säcken 😉 Och tack Janos för kloka citatet!

      Gillad av 1 person

  4. Pelle skriver:

    Gillad av 2 personer

  5. Pelle skriver:

    Gillad av 1 person

  6. Pelle skriver:

    Martin Armstrong 2012 Bangkok Rotary Club Lunch Speech fact real date predictions that came true

    Gillad av 1 person

  7. Janos Levai skriver:

    https://amg-news.com/case-closed-jfk-killed-after-shutting-down-rothschilds-federal-reserve-list-of-us-presidents-murdered-by-the-rothschild-banking-cartel/

    ”Fall avslutat: JFK dödades efter att ha stängt Rothschilds Federal Reserve – Lista över amerikanska presidenter som mördades av Rothschild Banking Cartel!

    Den 4 juni 1963 undertecknades ett praktiskt taget okänt presidentdekret, Executive Order 11110, med befogenhet att i princip frånta Rothschild Bank dess makt att låna ut pengar till USA:s federala regering mot ränta.

    Med ett penndrag förklarade president Kennedy att den privatägda Rothschild Federal Reserve Bank snart skulle gå i konkurs. Christian Law Fellowship har uttömmande undersökt denna fråga genom Federal Register and Library of Congress.”

    https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

    Kennedy visste uppenbarligen något och försökte förmedla det till allmänheten 1961, kort efter hans invigning. Hans tal handlade inte bara om ”hemliga sällskap”, utan om en ”monolitisk och hänsynslös konspiration.”

    Läs hela artikeln HÄR: https://amg-news.com/boom-jfks-historic-speech-april-27-1961-expose-obama-hillary-bush-pope-francis-military-tribunals-crimes-against- mänskligheten-nwo-måste-se/

    https://amg-news.com/jfk-assassination-military-coup-on-collision-course-with-military-coup-of-trump-nothing-is-coincidence/

    JFK-mordmilitärkupp på kollisionskurs med Trumps militärkupp: INGENTING ÄR slump

    Historien upprepar sig aldrig riktigt, men den rimmar i en hemskt välbekant ton. För det kräsna ögat och det kritiska sinnet målar kopplingar mellan tidigare och nuvarande händelser en större, mycket mer olycksbådande bild. Tänk om militärkuppen bakom JFK-mordet bara är en prolog till ekon av Trumps kupp? När du drar tillbaka lagren börjar verkligheten – hur störande de är – att dyka upp.

    ————————————————————–

    Endast samvetet kan vara din domare, bödel eller beskyddare, ingen annan! Om du skriver är du bara ansvarig inför ditt samvete, ingen annan.

    János.L

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.