”Mota fienden”

Av Olle Ljungbeck

Teatersällskapet, ”Mota fienden” ger pjäsen, Väderkvarnarna anfaller, i riksdagshuset.

Nej fienden kommer inte från öster. Den har redan invaderat vårt land. Insläppt av regering och riksdag.

Idag uppträdde det illustra crazysällskapet ”Mota fienden” i riksdagshuset och berättade att de satsat ytterligare ”en droppe i havet” (en halv miljard) på de fiender utanför vårt land som ingen nykter person hittills kunnat upptäcka eller identifiera.

Teatersällskapets främsta narrar vars civila namn lär vara Peter H, Allan W, Hans W och Mikael O tror att de genom dessa kaffepengar redan besegrat den ”lede fienden”, som de  trots enorm propaganda ännu inte kunnat övertyga svenska folket om huruvida denne fiende verkligen finns. Medborgarna tror helt enkelt att de förläst sig på Don Quijote om det inte vore så att de sannolikt är helt illitterata och obildade.

Svenska folket är i motsats till de nämnda väl medvetna om att de inte behöver känna minsta fruktan för att bli anfallna av dessa clowners påstådda fiende, eftersom denne i årtionden varit den fredligaste stormakten i världen.

Nej, Svenska folket känner i verkligheten inte oro österut. I dag har de fienden i sitt eget land och det är bl a de ovan nämnda och deras politiska medbrottslingar som släppt in dem. Det är helt enkelt så illa att varje svensk medborgare hellre önskar sig en Kalasjnikov för att kunna freda sig och sin familj från invällarna än att kasta ut skattemedel på meningslösa uppdiktade fiender.

Enligt BRÅ (Borås tidning) utsattes svenska kvinnor förra året för 480000 sexuella handlingar mot sin vilja.

En stor del var grova våldtäkter. Svenska kvinnor har med andra ord blivit fångar i sitt eget land där utländska män kan misshandla och våldta dem utan att regering och riksdag ingriper. De skyldiga är de ovannämnda tillsammans med de regerings- och riksdagsledamöter som sedan 2006 öppnat dörren på vid gavel för individer i vars kultur och religion det ingår att våldföra sig på kvinnor.

Vi vet också att i en stor del av våra städer och förorter har fundamentalister tagit över och bestulit kvinnorna på deras frihet. En kvinna kan inte gå ut ensam och klädd som hon vill utan att bli hotad och våldförd.

Vi ser ju så gott som dagligen att de som skall styra vårt land befinner sig såväl intellektuellt som personlighetsmässigt på en nivå där de omöjligen kan klara de uppgifter de valts för.

Något av det mest oroväckande är deras omognad och låga bildning.

De låter sig t ex helt styras av utifrån kommande individer, vars primitiva religion och kultur borde få varje regering att säga stopp.

Dessa politiker påminner mycket om 17- 1800-talets förtryckta och obildade allmoge. Denna kände en enorm fruktan för och underkastade sig prästerskapet helt och gjorde blint det de blev tillsagda av dessa. På samma sätt visar dagens politiker upp en servilitet och undfallenhet för de mest reaktionära, fundamentalistiska, obildade och religiösa företrädarna för islam. Dessa lyckas tom tvinga till sig mångmiljonbelopp av skattemedel från dessa smilande, fjäskande, undfallande stackare. Hur mycket av dessa medel har t ex gått till att stödja terrorism?

Är det inte fantastiskt. Medan utländska inkräktare ockuperar stora delar av vårt land, kastar sten på och hindrar utryckningsfordon som ambulanser, brandbilar, polisbilar etc att ta sig fram till skadade människor, brända bilar och fastigheter så ser narrarna ovan inte detta utan jagar spöken.

Samtidigt blir svenska medborgare dagligen beskjutna, utsatta för grovt våld och våldtäkter och de, som skall garantera oss trygghet lämnar oss helt i sticket och ägnar sig i stället åt pseudodebatter om hotet utifrån när de inte kunnat bevisa att ett enda sådat förekommit. Inte en enda främmande ubåt har de t ex kunnat bevisa trots att de försökt i snart 50 år!

Som om nu inte detta vare nog. I stället för att agera som demokrater i likhet med Holland, Tyskland låter man företrädare för en presumtiv blivande islamistisk diktator bedriva politisk agitation i vårt land. Inte ens när det är hans antidemokratiska och islamistiska anhängare som hejar på honom inser man galenskapen.

Men landets statsminister Stefan Löfven har ju redan krattat manegen för denne blivande diktator genom att kräva att hans kvinnliga medarbetare skall dölja sig under en sjal när de tillsammans med honom besöker stater som förtrycker kvinnor.

Kan ett lands regering och parlament sjunka djupare i ohederlighetens och omoralens smutsiga dy?

Svenska folk? Hur länge till kan ni vänta med den stora demonstrationen, som får till resultat att dessa landsförrädare lämnar de uppdrag, som de är för små och omoraliska att inneha och som de nått genom lögner och falskspel?

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Mota fienden”

  1. Conny Lundberg skriver:

    Förnekelse av verkligheten gynnar endast fienden

    Gillad av 1 person

  2. Björngunnar skriver:

    Det är marxisterna/ zionisterna som tagit hit muslimer.
    Hur skall vi komma tillrätta med detta faktum?
    Och vad skall vi göra åt det?
    Genom att som katten gå runt den heta gröten eller att identifiera fienden, zionismen/ marxismen?
    Riksdagens 8 partier är ett och samma parti och kallas söndra och härska.
    Det marxistiska valsamverkan föser in fåren i fällan för att kontrollera dem.
    De har fullständig kontroll.
    Sveriges enda hopp är att utländska krafter kommer och räddar oss.
    Sverige är fullständigt zionistinfekterat.
    Muslimer skall så fort och så smidigt återbördas till sina hemländer.

    Gilla

  3. Pingback: Totalförsvaret mot statsterrorism – varning för Nato-övningen på Svenskt territorium | Vetenskapliga partiet

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.