Qislingsparti

Av Olle Ljungbeck

När okvädningsorden, förbannelser, förolämpningar etc tagit slut eller fastnat i halsen för den genom tiderna mest misslyckade och brottslige statsministern Stefan Löfven, rycker någon av hans underbegåvade hantlangare och totalt felorienterade i verkligheten, in med än lögnaktigare påståenden om Sverigedemokraterna (SD).

Senaste exemplet kommer från ”försvarsminister” Hultqvist som förklarar att SD är SAP.s huvudmotståndare. ”De har ju lyckats modernisera någon slags fascism”, deras politik handlar i kärnan om att ställa olika grupper mot varandra. För mig är det självklart att brottslighet och kriminalitet ska bekämpas stenhårt oavsett vem som håller på med det. Det handlar inte om hudfärg eller ursprung. Lagen skall vara lika för alla”.

Men Hultqvist och med honom hela den socialdemokratiska partihierarkin tillämpar inte lagen lika för svenska contra invandrare. Detta har varit tydligt alltsedan Löfven öppnade för den katastrofala massinvandringen som inte endast håller på att ruinera Sverige utan kanske framförallt är på väg att krossa Sverige med våld och terror.

Att under sådana förhållanden anklaga det enda verkligt demokratiska och Sverigebeskyddande partiet – SD – för fascism kan endast den göra som själv vill tvätta av sig den bruna eller svarta färgen – Socialdemokratin. Inte för att detta parti oskyldigt anklagas för sådan utan att verkligheten bevisar att det är så.

Det finns i dag klara och tydliga bevis för att socialdemokraterna skyddar extrema islamister (dessa är ofta ledare och och kan därför påverka ”vanliga” muslimer) enbart för att få så många som möjligt att rösta på dem. På många håll i landets socialdemokratiska organisationer finns tydliga bevis för detta. Och om detta nu inte vore nog för att de svenska medborgarna skall inse att socialdemokraterna enbart för medlemsantalets skull, har lierat sig med Sverigefientliga krafter, som bara har ett mål – nämligen att införa islam i Sverige med vad detta innebär av våld och en extrem religion.

När därför som nu Hultqvist beskyller SD för fascism, som inte är annat än grova lögner för att stoppa svenska folkets vaknande medvetande om att skall Sverige återgå till att vara ett tryggt välfärdsland finns endast ett alternativ – nämligen att rösta på SD.

När en socialdemokrat nu beskyller SD för fascism är det ju för att tvätta bort att man själv kopierat vårt grannland Norges Qislingsparti som var ett rent nazistparti. Detta parti lovade Hitler att han skulle få fria händer om landsförrädaren Quisling och dennes anhang fick styra Norge. De uppgörelser och den undfallenhet mot islamistiska ledare som Socialdemokraterna står för i dag är ju en tydlig parallell med vad ”Quislingarna” stod för i vårt broderland Norge. Ingen kan motbevisa att Socialdemokraterna inte är beredda att sälja ut självständighet, trygghet, välfärd etc för svenska folket mot att de i gengäld får merparten av de muslimska och islamistiska invandrarnas röster och därför kan behålla makten. (Sverige har aldrig haft en så maktgalen politiker som Löfven. För att behålla makten kan han offra sitt folk). Detta visar sig framförallt i överenskommelser mellan socialdemokratiska partiet och dess lokalorganisationer contra islamistiska organisationer. Men ännu tydligare framgår detta åsidosättandet och uraktlåtenhet från socialdemokratiska partiet, statliga och kommunala myndigheter av kraven på att utomeuropeiska invandrare skall följa svensk lag och normer och lagstiftade värderingar. Det innebär t ex att islamistiska friskolor helt bryter mot svenska skolans läroplan och trots detta får fortsätta. Det syns också i frånvaron av agerande mot islamistisk terror och förtryck i förorterna.

Det är ingen överdrift att påstå att socialdemokraterna i Sverige har som regeringsparti
precis såsom quislingregeringen under ockupationen av Norge gett fritt fram för utländska krafter i Sverige (utomeuropeiska) att i stort sett mörda, våldtaga, råna, terrorisera, bränna, spränga i Sverige. Det är absolut ingen överdrift att påstå att svenska kvinnor, män, flickor pojkar lever under samma otrygga förhållanden i dag i Sverige under en socialdemokratisk regering som norrmännen gjorde under den fascistiska /nazistiska quislingregeringen i Norge. Om socialdemokratin kan man därför säga; ”De har inte nöjt sig med att modernisera nazismen/fascismen utan tagit över den i all sin ondskefullhet och terror mot sitt eget folk.

Trots att invandrare efter 2015 mördat, våldtagit, rånat, terroriserat, bränt och sprängt såväl svenska kvinnor, män, flickor pojkar till ett antal som aldrig tidigare hänt har socialdemokrater som Stefan Löfven eller andra av partiets ledare aldrig fördömt detta och föreslagit utvisning eller liknande.

Med andra ord. Skall Sverige bli ett land av välstånd och trygghet kan det inte bli det med ett socialdemokratiskt parti som innehar regeringsmakten.

Enda möjligheten för en sådan förändring kräver det antal röster för Sverigedemokraterna innebärande att detta parti får utslagsröst.

Med nuvarande allians kommer vi svenskar att få ett än större helvete än i dag. Men inte endast detta utan det drabbar också våra barn genom en ständig otrygghet som de kommer att få men av hela livet.

Det som politiker som Löfven, Hultqvist etc inte vill inse är att människor med en bakgrund i islam har växt upp med helt andra normer och värderingar. Helt enkelt komna från en ”kultur” där våld, terror, diktatur, ojämlikhet mellan könen etc etc är det normala. De har inte nått upp till nedersta trappsteget på civilisationens stege och kan därför aldrig anpassas till ett normalt liv i Sverige.

Vill Du Svennsson leva under ständig terror – om inte – måste Du ge din röst åt SD.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Qislingsparti

 1. corneliadahlberg skriver:

  Själv tror jag SD kommer fortsätta vända kappan efter vinden för att få vara kvar i de rikliga arvodenas värld. Vi måste försöka genomskåda vilka som tjänar på raseringen, se hjärnorna bakom.

  Gillad av 3 personer

 2. 7-partiet stärker SD men SD löser inte problemet, men lever på problemets existens. Massmigrationen är ett problem, men ännu större är ojämlikheten, vilken leder till ökad mordfrekvens, enligt vetenskapliga metastudier. Sverige är ännu inte så hårt drabbat, även om kriminaliteten ökar, men jag tror att det bara är en tidsfråga tills svenskarna tar knytnäven ur fickan och sätter sig i motvärn. Sverige är en krutdurk som vid nästa kris skulle kunna detonera.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Håller med om att SD inte löser problemet men om någon nu tvunget ska rösta på något av riksdagspartierna tycker jag en röst på dem som iaf tidigare vågat uttala vad folk ser i sin vardag är mindra bortkastad än på övriga 7 partier som sitter och helt stilla voterar för krig i främmande land.

   Det stämmer att studier visar att ju mer ojämlikt ett land är desto mer oro/kriminalitet. I dagens Sverige däremot ser jag inte att den på senare år kraftigt ökade kriminaliteten skulle bero mest på ojämlikhet i vårt samhälle utan den beror främst på migranter från våldsbejakande kulturer i kombination med korrupta myndigheter som inte följer lagen.

   Gillad av 3 personer

   • hllviken skriver:

    👍 👍 👍 👍 👍 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

    Gillad av 1 person

   • Enig i att SD FRAMSTÅR som det minst dåliga av 8-partiets EU-vurmande krigsförbrytar-maffia, men jag skulle skämmas som en hund om jag lade en röst på något av dem så som det ser ut idag. Även SD måste få konkurrens!

    Det senare vet jag inte. Man skulle ev. kunna göra kvalitativa intervjuer av de kriminella för att kunna spåra de verkliga orsakerna.

    Personligen ser jag att politikeradelns skapade höga arbetslöshet och avvisade som inte förts ut ur landet skapar en ny underklass och ett utanförskap som segregerar och alienerar.

    Flykten till droger och sekter är då att förvänta sig, men det behöver inte vara grundorsaken. Det kan vara misären som skapas av politikeradeln.

    Hur skulle du själv agera om du plötsligt blev utan inkomst och behövde pengar? Kriminalitet blir då logiskt. Det behöver inte bero på din bakgrund.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Nu menade jag inte migranter som blir utan pengar, gissar att de trots allt är relativt få, utan jag menar alla som kommit hit pga info om att kunna leva gott på bidrag här, får sina bidrag och ägnar sig åt kriminalitet.

    Det i sig är självklart rena vansinnet, ingen arbetsför människa mår bra av att leva på bidrag och ett sätt att lösa tomheten när du blir utestängd från möjligheten till en meningsfull insats kan absolut bli kriminalitet, det förstår nog t o m våra politiker. Men om vi vänder på det:

    Svensson blir på t ex ambassaden informerad om att flyttar du till t ex Afghanistan så slipper du jobba, du får allt du behöver gratis. Svensson flyttar och när han fått sina bidrag så blir livet så tråkigt så han börjar gruppvåldta, bränna ner fastigheter, skjuter mot krogar befolkade av oskyldiga (som häromnatten här i sta´n) o.s.v. Typ tack för bidragen men helvete så trist det blev, nu misshandlar och rånar jag. Du tror inte att den kulturen, inställningen till livet kan vara en starkt bidragande orsak till den ökade kriminaliteten här?

    Gillad av 5 personer

   • Hur det är måste naturligtvis kvalitativa undersökningar fastställa, för nu spekulerar vi faktiskt, eller hur?

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Sveriges politiker kör igång den ena dyra undersökningen efter den andra varav största delen landar direkt i arkiven och glöms bort till dess något ljushuvud kommer på samma idé igen några år senare och så görs undersökningen om igen, i vanlig ordning utan påföljande åtgärd i verkligheten. Finns en anledning till varför vi har en av världens högsta skatter.

    Nej Martin, jag spekulerar inte utan bygger min utsaga på förmåga till att knyta ihop den verklighet jag ser mitt framför ögonen med min kunskap och erfarenhet, vilken för övrigt bl a består av samtal med kriminella invandrare.

    Gillad av 3 personer

   • Bra. Då skulle du kunna göra en kvalitativ rapport av några anonymiserade människoöden. Den mest intressanta frågan är naturligtvis vad de själva anser motiverade deras kriminalitet och vad de anser hade kunnat förhindra den.

    Visst kan de ljuga om detta, men man kan ju alltid fortsätta samtalet och finna motsägelsefulla uttalanden och ställa fler svåra frågor, ex. om hur de ser på heder eller hur de tänker rent moraliskt.

    När du har redogjort dessa kan du ev. även ange i procentuella tal vad som förmodligen skapade kriminaliteten hos de som du undersökte.

    Du måste dock undvika s.k. cherry-picking, d.v.s. att välja ut de kriminella som passar din förutfattade mening.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Vad får jag? Bara kontanter emottages 😉

    Gillad av 2 personer

   • Det har jag inte så mycket. Man blir nog sällan rik eller populär av att arbeta för fred, tala sanning och arbeta för framtidens barns bästa. Möjligtvis får man bära ett kors under spott och spe av girigbukar och ev. bli korsfäst av girigbukarnas lakejer?

    Gillad av 1 person

 3. Anders Wiman skriver:

  Om vi någon gång skulle vilja lyssna till dem som har drabbats av denna ”kultur” och få dem att försöka jämföra sin nuvarande (efter att de har drabbats) inställning av sin tillvaro mot hur den var innan de drabbades. Den förtvivlan, ångest, otrygghet som de numera upplever är så självförintande så det är svårt att beskriva. Det är en totalt och annorlunda verklighet som de upplever. Dessa människor har så svårt att bara fortsätta med att leva att det är riktigt hjärtslitande.
  Det går att komma till rätta med, men INTE med psykiatrins ”hjälp”. Men genom att få en riktig vän att lyssna och gå igenom om vad som hände och (tyvärr) genom att återvända till denna händelse
  (i huvudet endast) och återuppleva det igen och igen och igen. Tills personen kan skratta åt denna händelse.
  Målet är att göra händelsen mindre och mindre påverkbar för personen i närvarande tid.

  Gillad av 1 person

 4. Arne Groningsson skriver:

  Klart SD är det enda partiet man kan rösta på, tyvärr!
  AfS är för litet…
  SD strävar efter det som hägrar mest, sötebrödsdagar, utan att behöva arbeta, livet ut…

  Gillad av 2 personer

  • Sår du frön utan att vattna dem för att de är för små?

   Slår du läger under ruttna träd i storm för att träden är stora?

   Grekland havererade under stora partier. Vad var tryggt med dessa?

   Ingvar Carlsson och Carl Bildt, företrädare för två stora partier lurade in svenska folket i EU med lögner om hur förträffligt EU skulle bli. Var det att föredra, framför att rösta på små partier som säger sanningen?

   AfS är ett extremt högerparti för platt skatt. Tillhör du de rikaste 10%:en i Sverige kan du kanske tjäna kortsiktigt på AfS och få sötebrödsdagar, särskilt om AfS skaffar sig intelligens nog att valsamverka sig över 4%-spärren.

   Intellektet och känslomässig intelligens synes mig dock vara tämligen svagt i AfS, även om storvulenheten är fullt normalt stor hos sektledaren, men det är en feg sektledare som inte svarar på tilltal, sannolikt eftersom det avslöjar sektens uppenbara lögner.

   Vetenskapliga metastudier visar att 8-partiets ojämlika EU-samhälle skapar hög mordfrekvens, och sannolikt så även AfS ännu mer extrema plattskatt-samhälle, så om ens samhällets övre 10% ”tjänar” långsiktigt på ett sådant AfS-samhälle måste anses vara ytterst tveksamt.

   Hur vore det att rösta för dina egna, hela folkets och framtidens generationers sötebrödsdagar istället?

   Gilla

 5. hllviken skriver:

  Psy Ops i USA

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.