Coronademonstration

Inte i Sverige, här kryper fortfarande de flesta lydigt för vilken politisk galenskap som helst, men vi håller tummarna för modiga tyskarna som samlats för Coronademonstration i Berlin idag! Mer om det i WhiteTV.

Foto från GMX.net

Glöm inte sanningsökande Coronanyheterna på alheimr.eu!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Coronademonstration

  1. corneliadahlberg skriver:

    Uppdaterat från kalle Hellberg:

    ”Det finns ingen pandemi med Covid-19, det har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas, säger Sayer Ji*. Allt är påhittat av maktens män för att få oss rädda och lydiga och för att få mera makt! Det som gör detta möjligt är de rädda människorna som väljer att tro på korrupta informationskällor såsom i Sverige är SR, SVT, TV4, DN, Aftonbladet, Expressen, SVD….. Anders Tegnell med stab är ett exempel på medlöpare till makten, det är inte sanningar och verkligheten han sprider, utan den förljugna propaganda som den verkliga makten på vår Jord vill att han ska sprida! Vi ska luras att tro att pandemin som aldrig funnits fortfarande pågår, detta för att hålla oss så rädda att vi ropar efter det vaccin som Bill Gates och andra penningsugna jobbar på att framställa. Låt dig inte luras, själv kommer jag aldrig att gå med på att ta kommande vaccin, läs, se och lyssna till alternativ media, endast där kan du få veta sanningar!

    Den svenska Folkhälsomyndigheten har sin motsvarighet i USA, CDC, som nu erkänner att statistiken på avlidna i USA är ett falsarium! Endast 6% av de som klassats som avlidna av Covid-19 har verkligen haft en sjukdom som kan liknas vid en säsongsinfluensa, men sjukvården har beordrats att ange avlidna av helt andra orsaker, t ex mc-olyckor, som Covid-19 orsak!

    Hur är det i Sverige? Vi vet ju att de flesta dödsfallen i förkylningssjukdomar har skett inom äldreboenden, där man gett de gamla med andnöd morfin, vilket innebär att deras andnöd bara blir värre, en form av aktiv dödshjälp! Var det detta man ville åstadkomma för att göra den verkliga makten nöjd? När inte ett virus tog död på så många som var önskvärt så fixade man till detta i statistiken genom aktiv dödshjälp på äldreboenden? Det finns starka skäl att så misstänka!

    *Sayer Ji är grundaren av GreenMedInfo, världens största naturliga hälsodatabas med öppen tillgång.

    Han är också granskare vid International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine, medgrundare och VD för Systome Biomed, styrelseledamot i National Health Federation och styrgruppsmedlem i Global Non-GMO Foundation.

    Se hans video och få en helhetsbeskrivning av många galenskaper som vi alla utsätts för, t ex om maktens planer och göromål, och vad som är dess syfte. Videon är 1 tim kort, du kan lägga till svensk textremsa om du vill och du kan sakta ner videon så du hinner med att läsa, enligt mina tidigare instruktioner.

    Men om du inte tror på honom så finns det många som beskriver detsamma, t ex Dr Mercola, Det finns ingen pandemi!:

    CDC Changes Its Numbers — Only 6% of Pandemic Deaths Were COVID-19 Alone

    https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2020/08/31/cdc-changes-its-numbers-_1420_-only-6-of-pandemic-deaths-were-covid19-alone.aspx

    Eller Robert F. Kennedy Jr

    https://childrenshealthdefense.org/news/the-playbook-revealed-chds-the-jab-delivers-inside-scoop-on-covid-pandemic/?cn-reloaded=1

    Allt fler börjar vakna och förstå hur lurade vi blir, här den stora demonstrationen i Berlin i söndags, med bl a Kennedys tal

    https://newspunch.com/biggest-crowd-in-german-history-rises-up-against-bill-gates-and-big-pharma-in-berlin/

    Att vi inte kan lita på SVT fick jag bevis för. Jag och frugan tittade på demonstrationen på dator, det var flera tyska tv-stationer som sände direkt, med massor med talare på olika platser. Det var minst 1 miljon ute i Berlin och demonstrerade (det finns de som påstår att det var närmare tre miljoner) och de höll på till långt inpå natten. I SVT Rapport 19.30 sa man att det var ca 20 000 som demonstrerade men att polisen satte stopp för detta i tidigt stadium på grund av risker med Covid-19, samtidigt som vi såg i datorn att detta inte var sant!”

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.