Nürnbergdomstolen

Av Kalle Hellberg

Ser vi början till slutet nu?

Andra Nürnbergdomstolen har förberetts

AV GREATREJECT · 24/02/2021

En andra domstol i Nürnberg har förberetts sedan förra veckan och en grupptalan håller på att inledas.

En grupptalan, eller en representativ talan, är en rättegång där en stor grupp människor kollektivt väcker talan vid domstol eller där en viss grupp av svarande stäms.

Reiner Fuellmich får stöd från tusentals advokater världen över för att föra Covid19-skandalen till domstol.

Reiner Fuellmich är advokaten som tillsammans med andra lyckades fälla bilgiganten Volkswagen på grund av deras modifierade katalysator.

Detta är samma advokat som lyckades fälla Deutsche Bank som ett kriminellt företag.

Deutsche Bank gick med på att betala mer än 130 miljoner dollar för att lösa ärendet grundat på utländsk korruption och bedrägerier.

Covid-19 är den nutida mänskliga historiens största bedrägerifall. Fuellmich står inför sitt livs största fall, med stöd av tusentals advokater och experter världen över.

Enligt Reiner Fuellmich är alla bedrägerier som tillsammans begåtts av tyska företag ingenting jämfört med den skada som Covid-19-skandalen har orsakat och fortsätter att orsaka.

Covid-19-krisen bör byta namn till ”Covid-19-skandalen” och alla ansvariga bör åtalas för civila skador till följd av manipulation och förfalskade testprotokoll.

Därför kommer ett internationellt nätverk av företagsadvokater att pröva det största skadeståndsfallet genom tiderna, nämligen Covid-19-bedrägeriskandalen som nu har blivit det största brottet mot mänskligheten någonsin.

På initiativ av en grupp tyska advokater inrättades undersökningskommissionen för Covid-19 i syfte att väcka kollektiva åtgärder på internationell nivå och på grundval av anglosaxisk lag.

Covid-19-skandalen har aldrig varit ett hälsoproblem

“Utfrågningarna av bland annat hundratals forskare, läkare, ekonomer och advokater med internationellt anseende som genomförts sedan den 7 oktober 2020 av Berlins utredningskommission gällande Covid-19-affären, har nu med en sannolikhet som närmar sig 100% säkerhet, visat att Covid -19-skandalen aldrig var ett hälsoproblem” – Dr. Fuellmich, 15 februari 2021.

Domstolsmötena finns här

”Snarare handlade det om att stärka makten, olagligt erhållen med kriminella metoder för den korrupta ”Davos-klicken”, genom att överföra rikedomar till personer i Davos, till nackdel för små och särskilt medelstora företag, bland andra.”

Kommitténs slutsats är att Covid-19 används som en avledande taktik av affärs- och politiska ”eliter” med målet att flytta marknadsandelar och rikedomar från små och medelstora företag till globala plattformar som Amazon, Google, Uber och andra stora “big tech” och multinationella företag.

Plattformar som Amazon, Google, Uber och andra stora bolag har alltså tilldelats enorma marknadsandelar och förmögenhet.

Överklagande om ogiltigförklaring av vaccination har tilldelats Europeiska kommissionen, därtill kommer rättegång i New York om status för PCR-testning, tyska rättegångar, kanadensiska rättegångar, australiska rättegångar, österrikiska rättegångar, rättegångar vid Internationella domstolen och vid Europeiska domstolen för Mänskliga rättigheter.

”Vi har sett vad som har bekräftats gång på gång: virusets farlighet är ungefär samma som för säsongsinfluensa, oavsett om det är ett nytt virus eller om vi helt enkelt har att göra med en influensa som döptes om till Covid-19-pandemin.”

BREAKING: Internationella brottmålsdomstolen godtar klagomål om brott mot Nürnbergkoden av israelisk regering

Drostens PCR-test kan inte säga något om smittsamma infektioner. Testet har helt enkelt obestridligt bevisats vara enbart gjort för att detektera en bit arvsmassa vilket i sin tur inte har någonting med en individs sjuk- eller friskhetstillstånd att göra.

För att göra saken värre är de hälso- och ekonomiska skador som orsakats av anti-kovidåtgärderna så förödande att det är nödvändigt att tala om en historiskt unik nivå av förstörelse.

För att skapa panik hos befolkningen infördes farliga och skadliga inneslutningsåtgärder (även av WHO), såsom obligatorisk användning av en värdelös och farlig munmask och social distansering. Meningslöst och kontraproduktivt. På så vis gjordes befolkningen ”redo” för injektionerna.

Världens befolkning fungerade som marsvin för dessa experimentella injektioner av gener, både gradvis och extremt snabbt.

Under tiden kräver fler och fler människor, och inte bara advokater, förutom omedelbar upphörande av dessa dödliga åtgärder, en rättslig granskning av en verkligt oberoende internationell domstol, enligt modellen för Nürnbergprocesserna.

Ett exempel på en sådan begäran från den engelska läkaren Dr. Vernon Coleman: video.

Dessutom avslöjar en intervju med en visselblåsare från ett Berlin-äldreboende att av de 31 personer som vaccinerats där, vissa med våld och faktiskt våld i närvaro av Bundeswehrsoldater, medan deras (värdelösa) ”test” var negativt före vaccinationen. Åtta personer har nu dött och 11 har allvarliga biverkningar.

Vad står egentligen på spel?

För att fullt ut förstå vad som står på spel med denna nya domstol i Nürnberg, för att pröva det största brottet genom tiderna, måste vi börja med lögnen av Drosten och Corman-Drosten-artikeln om PCR-testet i Davos’ namn … En av de grövsta lögnerna i historien som har gjort osannolik skada och har allt knutet till sig.

Sedan var det Klaus Schwab, den stora arkitekten för denna gigantiska gisslan, sponsorerna för den finansiella oligarkin, politikerna i EU:s ledning beväpnade med genomförandet av Drostens riktlinjer och WHO som ledde till att alla västerländska regeringar tog de förödande besluten om inneslutning, utegångsförbud, obligatorisk masksanvändande, social distansering och andra drakoniska åtgärder mot en obefintlig fara.

Dessutom är människors motivation att vaccineras baserat på lögn. Om det inte fungerar tvingar regeringarna befolkningarna. Direkt eller indirekt.

”Det här är sanningarna som tar bort förklädnaderna för de som är ansvariga för de begångna brotten”, säger Dr. Fuellmich,

Och till de politiker som litade på dessa korrupta figurer säger han:

”Dessa fakta kan vara en räddning för dem som kan hjälpa till med att rätta till saker och initiera den efterlängtade vetenskapliga debatten för allmänheten, för att undvika att också de kommer att jämföras och prövas med dessa kriminella charlataner.”

Den internationella lagliga koalitionen kommer att sättas igång denna månad.

Kommissionen vidtar också åtgärder för att skydda regionala jordbruksstrukturer, säkra regionala valutor för att förhindra att en ny valuta tilldelas ”ovanifrån” och arbeta för att återuppbygga ett nytt medielandskap som erbjuder sann, oberoende information.

För de senaste uppdateringarna om domstolarna och mer rekommenderar vi att du följer vår Telegram-kanal.

Källa

Här finns hela artikeln på engelska (med heta länkar om jag skulle missat någon):

https://greatreject.org/second-nuremberg-tribunal/

samt

https://greatreject.org/nuremberg-israel-pfizer-genocide/

https://greatreject.org/nuremberg-israel-pfizer-genocide/?fbclid=IwAR3WbmpmSHzK2GBOnCxxWJKWMf0g6cMImax61GDx0UUuW33n0B2oP3g3zJ0

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nürnbergdomstolen

 1. Janos Levai skriver:

  https://stephenlendman.org/2021/04/klaus-schwabs-diabolical-worldview/

  Klaus Schwabs djävulska världsbild

  av Stephen Lendman

  ”Paul Craig Roberts kallade Schwab för en ”galen tyranni.”

  Hans djävulska världsbild ”betyder slutet på mänsklig autonomi.”

  Han stöder eliminering av fria och öppna samhällen som en gång funnits.

  Han vill att de ska styras av, av och för vad C. Wright Mills kallade makteliten.

  De inkluderar siffror ”som befaller de viktigaste hierarkierna och organisationerna i det moderna samhället.”

  De ”styr de stora företagen … driver statens maskineri … styr militäret.”

  ”De upptar de strategiska befälhavarna i den sociala strukturen” – utnyttjar vanliga människor till förmån för de privilegierade få.
  ——————————————————————————————————————————

  Schwabs värld är osäker och olämplig att leva i för de flesta.

  Dystopisk, tyrannisk och exploaterande, den verkställs av ny hårdhet i världsordningen.

  Han efterlyser en fjärde industriell revolution, han stöder ”intressent” -korporatism.

  Hans ”intressent” -föreställning gynnar moniterade intressen uteslutande på bekostnad av vanliga människor överallt – samtidigt som de låtsas annat.”

  Han motsätter sig naturliga, hälsosamma, näringsrika livsmedel som min generation föddes för länge sedan – och ville att de skulle ersättas med hälsofrämjande livsmedel och ingredienser.

  På dystopiska neuroteknologier trotsade han verkligheten och sa att de ”kommer att göra det möjligt för oss att bättre påverka medvetandet och tanken och förstå många aktiviteter i hjärnan (sic).”

  ”De inkluderar avkodning av vad vi tänker i fina detaljeringsnivåer genom nya kemikalier och ingrepp som kan påverka våra hjärnor för att korrigera för fel eller förbättra funktionaliteten (sic).”

  Vad Schwab gynnar världen över är inte relaterat till förbättring av folkhälsan, välbefinnandet och säkerheten för världssamhället av nationer – tvärtom.

  Hans världsbild liknar vad jag tidigare kallade en lägre nivå av helvete som Dante glömde.

  Gillad av 1 person

 2. Pingback: ”Oberoende faktagranskare” | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.