Svara doktorns senaste

Visste du att ”WHO begär i sitt beslut av 2022-01-19 att alla länder tar bort alla reserestriktioner eftersom de bidrar till ekonomisk och social stress. Restriktionerna visades vara verkningslösa för att stoppa Omicronvarianten.

I nästa punkt från WHO kräver man att vaccinpass och andra vaccinbevis tas bort. Även dessa restriktioner har visats vara helt verkningslösa.” Läs ”Systematisk avlivning av äldre (och nu alla åldersgrupper?)

Känns alltid lite ödesdigert att gå på stranden vid en sjö täckt med tunn is, inte ens is här vid bryggan, och se en ensam skridskoåkare glida förbi (här som prick till höger om den nedgående solen). Den modiga (dumdristiga?) lever iaf säkrare än…

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Svara doktorns senaste

  1. Pingback: Svara doktorns senaste — corneliadahlberg – Life, Death and all between

  2. Pingback: Svara doktorns senaste - Bloggfeed

  3. Janos Levai skriver:

    WHO, EU, FN och NATO de är välbetalda impotent (”handlingsförlamad” med finare ord)organisationer med massor byråkrater som aldrig kunde inte lösa något problem enligt min bedömning!

    MVH
    János Levai

    Gillad av 2 personer

  4. Janos Levai skriver:

    https://dailysceptic.org/2022/02/01/panic-over-finland-to-lift-all-covid-restrictions-despite-being-in-deadliest-phase-of-pandemic/

    Panik över? Finland kommer att häva alla covid-restriktioner trots att det är i den dödligaste fasen av pandemin

    ”Efter beslut som fattades förra veckan kommer vissa Covid-relaterade restriktioner att lättas upp denna vecka.

    Från och med tisdagen den 1 februari kommer anläggningar som i första hand serverar mat att få hålla öppet till 21.00. Men anläggningar som huvudsakligen serverar alkoholhaltiga drycker kommer fortfarande att behöva stoppa alkoholförsäljningen klockan 17.00 och stänga av för dagen klockan 18.00.

    Restauranger kommer att kunna behålla rätten att kräva Covid-kort från kunder som ett villkor för tillträde. Å andra sidan kommer användningen av passen inte att undanta restauranger från restriktioner för alkoholförsäljning och öppettider, åtminstone förrän i mitten av februari.

    Även offentliga gym och simhallar i Nylandsregionen tillåts vara i drift från och med tisdag.

    Från och med tisdag hävs reglerna vid Finlands gränser för passagerare som anländer från länder i Schengenområdet och EU-länder utanför Schengenområdet.

    Det följer Danmarks drag att upphäva alla pandemilagar från och med den 1 februari och återgå till ” livet som vi kände det ”, efter att ha fastställt att covid-19 inte längre är ”en hotande sjukdom för samhället”. Frågan är varför Finland går långsamt, om det också har bestämt att pandemin är över? I vilken utsträckning Finland följer upp med fullt upphävande kommer att framgå under de kommande veckorna.

    Kanske är det långsammare eftersom Finland för närvarande upplever några av de högsta nivåerna av infektioner, sjukhusvistelser och dödsfall hittills. Testpositiviteten är som högst, men verkar ha slutat öka.”

    Gillad av 3 personer

  5. Janos Levai skriver:

    The Last Days of the Covidian Cult

    ”Covidian-kultens sista dagar

    Det här kommer inte att bli snyggt, gott folk. En dödskults undergång är det sällan. Det kommer att bli klagande och tandagnisslan, osammanhängande fanatiskt tjafs, massradering av pinsamma tweets.

    Det kommer att bli en veritabel tsunami av desperat rationalisering, ansträngande förnekande, skamlöst skuldskifte och andra former av rövtäckning, när plötsligt före detta Covidian Cult-medlemmar gör en sista-minuten-paus för djungeln innan de helt uppvuxna-och- förstärkta ”Safe and Effective Kool-Aid”-servrar kommer till dem.

    Ja, det stämmer, som jag är säker på att du har märkt, håller den officiella Covid-berättelsen äntligen på att falla isär, eller håller på att hastigt demonteras, eller historiskt revideras, mitt framför våra ögon.

    ”Experterna” och ”myndigheterna” erkänner äntligen att statistiken ”Covid-dödsfall” och ”sjukhusvård” är artificiellt uppblåsta och totalt opålitliga (vilket de har varit från första början) , och de erkänner att deras mirakel-”vacciner” inte inte fungerar (såvida du inte ändrar definitionen av ordet ”vaccin”) , och att de har dödat ett fåtal personer , eller kanske fler än ett fåtal personer , och att låsningar förmodligen var ”ett allvarligt misstag.”

    Jag tänker inte besvära mig med ytterligare citat. Du kan surfa på Internet så bra som jag kan.

    Poängen är att ”Apocalyptic Pandemic” PSYOP har nått sitt utgångsdatum. Efter nästan två år av masshysteri över ett virus som orsakar lindriga till måttliga förkylningar eller influensaliknande symtom (eller absolut inga som helst symtom) hos cirka 95 % av de infekterade och den totala infektionsdödligheten är cirka 0,1 % till 0,5% , människors nerver är skjutna.

    Vi är alla utmattade. Till och med Covidian-kultisterna är utmattade. Och de börjar överge kulten i massor.

    Det var alltid mest bara en tidsfråga. Som Klaus Schwab sa:

    ”pandemin representerade ett sällsynt men smalt fönster av möjlighet att reflektera, ombilda och återställa vår värld.”

    Gillad av 3 personer

  6. Janos Levai skriver:

    https://www.georgesoros.com/2022/01/31/george-soros-on-china-remarks-delivered-at-the-hoover-institution/ George Soros om Kina: Anmärkningar levererade vid Hoover Institution

    ”Följande kommentarer framfördes vid invigningen av en Hoover-institutionspanel – Kina på kvällen före vinter-OS: Svåra val för världens demokratier – den 31 januari 2022.

    2022 kommer att bli ett kritiskt år i världens historia. Om några dagar kommer Kina – världens mäktigaste auktoritära stat – att börja stå värd för vinter-OS, och liksom Tyskland 1936 kommer det att försöka använda spektaklet för att vinna en propagandaseger för sitt system med strikta kontroller.

    Vi står vid, eller nära, viktiga beslut som kommer att avgöra i vilken riktning världen går. Det tyska valet har redan ägt rum, det franska valet kommer att äga rum i april 2022. Samma månad kan Ungerns väljare – mot stora odds – vända en auktoritär härskare från makten. Tillsammans med Putins beslut om att invadera Ukraina kommer denna utveckling att bidra till att avgöra Europas öde.”

    MIN SLUTSATS : Du kan inte manipulera det kinesiska valet, du kan inte manipulera Kina ekonomiskt, du kan inte påverka Kina alls, så det är galet. Han var uppenbarligen arg. Han är aningslös. Han kan inte behandla kineser. Det kommer INGA ”MOVMIENTO NARANJA” (färgrörelse).

    Gillad av 2 personer

    • corneliadahlberg skriver:

      Där ser man, den här länken gillade globalistcensuren inte så klart, tack igen Janos, har godkänt hela raden av dina censurerade kommentarer för dagen. Även reblogg till Conny Lundbergs blogg ”Life, Death and all between” brukar jag behöva godkänna separat av någon anledning…

      Gillad av 1 person

      • Janos Levai skriver:

        STOR TACK CORNELIA DAHLBERG!! Med stora bokstäver!

        Jag strävar inte efter att ha rätt, utan att säga sanningen.”

        Rainer Maria Rilke

        MVH

        János

        Gillad av 2 personer

  7. Janos Levai skriver:

    Janos Levai skriver:
    Din kommentar inväntar granskning.
    5 februari, 2022 kl. 06:28
    https://www.georgesoros.com/2022/01/31/george-soros-on-china-remarks-delivered-at-the-hoover-institution/ George Soros om Kina: Anmärkningar levererade vid Hoover Institution

    Gillad av 2 personer

  8. Janos Levai skriver:

    Jag menade att vi har här i Europa en del vapenarsenal och kärnvapen men ändå vi kan inte hindra jugoslavisk kriget eller? …
    Vad kan vi göra med Ukraina idag? Hm…
    Fortsättning kommer säkert, hoppas jag att bli inte Tredje Värds Kriget mina barn och barnbarn ska inte uppleva än större katastrof som var den Andra Värds Kriget…?
    Jag kan inte svaret!

    Och vad är värre? Amerikaner, européer och kanadensare är så upprörda över sina egna regeringar, till stor del på grund av SOROS interventioner, att det inte finns något kvar att hata Kina, det finns en STOR chans att de människor som redan lurats av Soros kommer att stödja kriget med det enda stora landet att misslyckas. erkände. Det verkar som om den här gamla kycklingfångaren är slut i lager.

    https://www.georgesoros.com/2022/01/31/george-soros-on-china-remarks-delivered-at-the-hoover-institution/

    ”EU och Nato
    Medan Ryssland vill ha Ukraina som en buffert mot Nato är just detta att hamna mellan två starka militärmakter vad Ukraina har fruktat. Ukraina var det första landet inom den post-sovjetiska organisationen OSS som (1994) anslöt sig till Natosamarbetet Partnerskap för fred (PFF). 2002 började Ukrainas ledning öppet tala om Natomedlemskap, och sedan Viktor Jusjtjenko blivit president 2005 inleddes en dialog om eventuellt framtida medlemskap. Inrikespolitisk oreda i Ukraina bidrog dock till att Nato beslutade att inte gå vidare med en handlingsplan för fullt ukrainskt medlemskap. När Janukovytj tillträdde som president 2010 lade Ukraina planerna på Natomedlemskap på hyllan.

    Efter maktskiftet 2014 förnyade Ukraina sin ambition att bli medlem i Nato och inledde samarbete med alliansen, med gemensamma militärövningar och ekonomiskt stöd för bland annat modernisering av kommunikationssystem och logistik samt hjälp att bemöta cyberkrigföring, fientliga attacker mot datasystem. Amerikansk och kanadensisk militär personal deltar i utbildning av ukrainska soldater.

    2014 slopade ukrainska parlamentet landets officiella ställning som alliansfritt och president Petro Porosjenko utlovade samma år en framtida folkomröstning om att ansöka om medlemskap i Nato. EU-parlamentet erkände 2014 Ukrainas rätt att ansöka om medlemskap i Europeiska unionen, men EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker sade 2016 att Ukraina knappast kan bli medlem i EU eller Nato på minst 20–25 år.

    Donald Trumps tillträde som president i USA 2017 skapade oro i Ukraina på grund av hans uttalade skepsis till Nato och antydningar om att USA inte självklart skulle komma till östeuropeiska länders räddning vid en kris. Hans varma ton gentemot den ryske presidenten Vladimir Putin spädde på oron att Ukraina lämnas åt sitt öde, men Trump visade senare större intresse för Östeuropa (inte minst Polen, som attraktiv köpare av amerikansk energiexport). Med Joe Biden som amerikansk president har USA:s engagemang i Europa, och Nato, ökat igen och återgått till de former som gällt tidigare. I början av 2022 spetsades osämjan till mellan Ryssland och Nato till följd av att Ryssland återigen dragit samman trupper vid Ukrainas gräns. Det framgick då att USA:s stöd till Ukraina under Bidens första tid som president uppgått till 450 miljoner dollar och ”defensiv säkerhet” för ytterligare 200 miljoner dollar utlovades. Ett krav från rysk sida om att Ukraina inte ska få bli medlem av Nato har avvisats av västländerna med motiveringen att Ukraina har rätt att avgöra om landet vill ansöka om medlemskap.”

    https://www.ui.se/landguiden/lander-och-omraden/europa/ukraina/utrikespolitik-och-forsvar/

    MVH

    János Lévai

    Gillad av 2 personer

  9. Janos Levai skriver:

    ”Janos Levai skriver:
    Din kommentar inväntar granskning.
    5 februari, 2022 kl. 07:09”

    János Lévai, du är envis jävel! :-))
    När ska du sluta?
    RÄTT!

    Jag försökte, jag försökte om igen och om igen, men jag lyckades inte! :- (

    Om sanningen och vad som ligger bakom den Älska, förkunna och bekänn sanningen, sanningarna om det lilla och det stora, vardagslivets sanningar och ödesdigra minuter, alltid, djärvt och utan rädsla. Men det skadar inte att le tyst samtidigt: mot dig själv, mot sanningen. För sanningen är lika konstant och oföränderlig som de stora naturlagarna. Men du, mannen som tror på sanningen och bekänner den, är varken permanent eller oföränderlig. Även vädret förändrar dina avsikter, till och med snöfallet avleder dig från den väg som utsetts av det gudomliga kommandot, till och med en kvinna kan påverka dig: du är så föränderlig. Vad kan du hoppas på dig själv?.. Predika sanningen, men det skadar inte att le ibland. :- ))))))

    MVH

    János Lévai

    ungrare-svensk

    Gillad av 2 personer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.