Konspirationsteori – Storbritannien hade mer motiv att döda Litvinenko än Ryssland hävdar hans egen bror

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Konspirationsteori – Storbritannien hade mer motiv att döda Litvinenko än Ryssland hävdar hans egen bror

 1. Benny skriver:

  Självklart! Vem f-n tror att någon skulle komma på ide`n att mörda någon med polonium? Ett svindyrt svårhanterligt ämne…Han förgiftade sig själv när han jobbade som kurir åt Berezovsky under sina mystiska resor till Israels kärnanläggningar. Ännu ett dårhusmässigt agerande av britterna fullt i klass med Assange-skandalen och påhoppen på Trump. Man slår sig för pannan…vart f-n är Storbritannien på väg som lakej åt regimen och oligarkväldet i USA?

  Gilla

 2. Göran P skriver:

  Det där är så självklart att det bara är fånigt. När den lilla grupp av ljugare som sedan 1913 kontrollerat västvärldens penningpress, alla media, alla bokförlag etc med deras skräckfyllda undantag i Tyskland 1933-45 och köpt upp hela den vita västvärldens företag och uppfinningar, patent mm med sina låtsasdolllar och byggt enorma industrikonglomerat och sen blev utkastade ur Ryssland efter att ljugarnas skräckvälde i Sovjet fallit där ljugare var direkt ansvariga för MINST 70 miljoner vitas död av europeisk ras och skapat lögner så groteska att det blir löjligt, för att skuldbelägga alla tyskar och hela den vita rasen osv kan fortsätta i 10 min till.. blir arga på Putin som blåste dem så iscensätter de rena rövarhistorier för att skylla på Putin. Varför i h-e skulle ryssarna/Putin döda någon på ett sådant överdrivet spekatkulärt sätt som att förgifta någon obetydlig nolla i det stora hela med världens typ dyraste och farligaste ämne som plutonium när de bara hade kunnat sätta en kula i honom. Löjligt! Regisserat och ljugarnas sätt att via sina medier försöka sprida ut skräckbilderna av ett monster som de vill framställa den kristne Putin och lyckas med det, vad gäller idioter. Påminner inte så lite om det rena tramset med påhitten och skräckhistorierna om att det mördades 6 miljoner av en viss sort med allt från ”elektrifierade bassänger”, ”tryckluftsdrivna huvudkrossarmaskiner”, ”bränngropar”, ”avlivning med insektsgift i gaskamrar”, ”ambulerande gaskammarlastbilar” och annat rent vansinnigt nonsens.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Själv tvivlar jag inte på att förintelsen har existerat. Det tragiska är att förintelsen på andra orter och mot andra folk som inte anses vara utvalda, inte publiceras i deras (vår) media.

   Att mörda och tortera är lika vidrigt var och mot vem det än sker! Det tragiska är att media tillsammans med våra styrande politiker gör skillnad och väljer att hjärntvätta folket till att tro att bara vissa är utsatta och värda att försvaras.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.