Könsapartheid

Av Olle Ljungbeck

Är det inte fruktansvärt att en feministregering inte endast tillåter könsapartheid utan t.o.m. stöder denna nazistiska, antidemokratiska och kvinnokränkande ideologi.

Sveriges statsminister Stefan Löfven missar aldrig ett tillfälle att utropa sin regering som den mest feministiska någonsin. Han framhäver också sig själv som feminist!

Inget kunde vara mer osanning om vi ser till verkligheten. Tyvärr ser för få till denna. Om de såg den skulle de se att Stefan Löfven nästan aldrig håller de löften han ger.
Så fort han blivit statsminister avslöjade han sig genom att vid sitt besök i Iran kräva att de medföljande kvinnliga ministrarna skulle bära slöja!

Men inte nog med detta. Under hans period som statsminister har kvinnornas otrygghet aldrig varit så omfattande någonsin. Våldtäkter, misshandel och terror är i dag något som svenska kvinnor/flickor närmast måste kalkylera in när de vistas ensamma utanför sin bostad.

Men inte endast de svenska kvinnorna är utsatta i detta ”feministernas paradis”.
En stor del av de invandrade kvinnor och flickor som kommer från muslimska länder tvingas även i Sverige att bära schal eller t.o.m dölja sig under niqab eller burka.

Syftet med apartheid är ju att upprätthålla ett tillstånd där en ”ras” har ett dominerande inflytande över en annan ”ras” eller andra ”raser”.

I Sverige skryter makthavarna ständig om att Sverige är det mest jämlika landet. Detta stämmer ju inte alls om vi vågar se verkligheten. Vågar vi se denna så kan ingen förneka att det råder könsapartheid. Och det gäller såväl flickor från förskola till vuxna kvinnor. Denna könsapartheid för ju inte enbart med sig att kvinnor flickor förnedras och behandlas som andra klassens individer. Den innebär också könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, hedersvåld, tvång att bära schal, slöja, niqab och burka etc. I de muslimska friskolorna ”formas” de kvinnliga eleverna till att veta sin plats som andra klassens medborgare precis som skedde i Sydafrika.

Den statsminister eller regeringschef, politiker etc som inte omedelbart avskaffar denna apartheid skall och får inte kallas feminist utan ”apartheidist”. Med nuvarande situation för de muslimska kvinnorna i Sverige skall inget annat epitet användas vid nämnande av Stefan Löfvens namn och de som accepterar detta.

Det skrämmande är att en stor del av Sveriges befolkning accepterar dagens förhållanden och sympatiserar med partier som Socialdemokraterna m fl som har möjlighet att få slut på detta som inte är något annat än ett apartheidsystem liknande det som fanns i Sydafrika och förekommer i vissa stater än i dag.

Ja varför går inte vi, kvinna och man ur huse och river detta bålverk för ojämlikhet i ett land som påstås vara det mest jämställda i världen?

Kanske ligger sanningen i det som psykologen och läkaren David Eberhard för fram.

”Dagens offentliga debatt i Sverige utgår till stor del från känslor snarare än fakta. När en självutnämnd politisk korrekt samling högljudda och fanatiska människor sätter agendan över vad de anser vara fint att tycka, är det lätt att vanliga människor helt enkelt håller tyst. Eller ännu värre, spelar med. Tills allt krackelerar och kejsaren visar sig vara naken”. Jag vill påstå att de som bär ansvaret för denna könsapartheid är de vi kallar de politiskt korrekta och d s k godhetsapostlarna.

Eller Maria Rashidi ordförande för kvinnors rätt som själv levt under denna apartheid i Iran och drabbats av den på ett fruktansvärt sätt; ”Statsfeministerna håller tyst om det synligaste verktyget för könsapartheid. Men det är självklart att ett civiliserat samhälle inte borde tillåta ett sådant totalt osynliggörande av kvinnor, ens när de ”väljer det själva”.

Hur Sveriges statsminister och de partier inkl Socialdemokraterna som stöder apartheid kan ha medlemmar till ett antal som uppgår till 3-fjärdedelar av valmanskåren är oförståeligt.

Återigen David Eberhard; ”Den polskbrittiske psykologen Henry Tajfel visade i flera experiment att människor känner en enorm gruppsamhörighet, även om gruppen de tillhör har bildats utifrån slantsingling. Vi tycks inte tycka saker för att vi funderat på det, utan för att gruppen i vår närhet tycker likadant.

Så vad har detta för relevans för oss människor i den humanitära stormakten Sverige i dag? Jag skulle vilja säga nästan allt. Det förklarar mycket av det vi kallar för kultur- eller t.o.m. svensk kultur som säger att Sverige inte alls har någon kultur. Och det förklarar varför vi är så rädda för att sticka ut och tycka annorlunda, även om vår avvikande uppfattning är rätt. Det ligger helt enkelt i den mänskliga naturen att härma andra människor. Att tycka som alla andra. Förmodligen för det evolutionärt har funnits ett stort överlevnadsvärde i att anpassa sig till majoriteten. Men det är en vansklig väg att gå. Man kan förklara många diktaturers fortlevnad med denna kollektiva rädsla att påtala det uppenbart felaktiga och förtryckande”.

Men för att få slut på detta barbariska förhållande för kvinnor/flickor måste alla
myndigheter som enskilda agera utan rädsla över att kallas rasister, främlingsfientliga etc. Skolinspektionen är en myndighet som har ansvar för att alla barn får gå i en skola där de respekteras och minst av allt utsätts för könsapartheid. Men skolinspektionen fullgör inte sitt uppdrag utan har brutit mot sina skyldigheter sedan långt tillbaka och gör det fortfarande. Brottet är att de låter muslimska friskolor fortsätta år efter år trots att invandrarflickor i dessa så gott som ständigt trakasseras och utsätts för könsapartheid. Detta innebär bl a att de särbehandlas och aldrig får en jämlik utbildning som svenska flickor och pojkar får. De förödmjukas och präglas till andra klassens medborgare i de muslimska friskolorna. Detta accepteras av Skolinspektionen som enligt grundlag och skollag är skyldig att ingripa.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

60492614_2261905410556411_3642619260464791552_n    lc3b6fven-rc3b6star

Fårskock

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Könsapartheid

 1. Conny Lundberg skriver:

  Sanningen om en av alla elefanter i det offentliga rummet!

  Gillad av 1 person

 2. hllviken skriver:

  ll

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Det röstar vi för – Blandland istället för Sverige – vi ska väl vara ärliga? Fantastiskt så de lyckats med hjärntvätten….

   Gillad av 1 person

   • hllviken skriver:

    Vad jag märker på sociala medier och i ”alternativmedia” är att det blir fler och fler som ilsknar till över resultatet av de senaste 25 årens politik.

    Hoppas att det även leder till handling för att byta kurs!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.