SPRID regeringens censur mot Swebbtv

Av Lars Bern

PK CENSUREN slår till mot Swebbtv!

UPPDATERAT den 6 augusti om anledningen till censuren av Swebbtv – bara i Sverige:

https://anthropocene.live/2019/08/06/indicierna-pekar-pa-regeringscensur/

UPPDATERAT dagen efter:

Youtube fick kalla fötter!

”Kära Swebbtv-tittare,

Idag har vi till vår glädje noterat att Youtube har beslutat att aktivera vårt konto igen och att kanalen nu har kommit igång!

Vi tror att det är en följd av ert och alla alternativa  kanalers engagemang för att inte tillåta denna form av övergrepp.

Därför vill vi återigen tacka för det stöd och den omtanke vi har fått under dessa dagar.

Avbrottet har visat hur sårbara vi är och hur viktigt det är att utforska alternativa lösningar, där vi inte är i händerna på olika intressen. Därför kommer arbetet för att finna alternativ fortsätta.

En positiv sak i sammanhanget är att vi har fått så många bevis på hur viktigt detta arbete är och vår målsättning är nu att vi ska skala upp det ytterligare.

Återigen tack för ert stöd!

Mvh

Mikael och Swebbtvteamet”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till SPRID regeringens censur mot Swebbtv

 1. Pingback: Censur – Klandervärt Youtube stryper klandervärt SwebbTV – Den globalistiska monopolkapitalismen stryper nationalkapitalisterna | Vetenskapliga partiet

 2. Censureraren har kanske själv blivit censurerad? Jag tänker på den där bilden med ”instant karma”. En kille som håller upp åsneöron bakom sin kompis och bakom står det en åsna vars öron sticker upp på killen själv.

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Det är inte politiker och inte PK-vänstern som ligger bakom stängningen av SWEBBtv och andra YouTube kanaler. Det är massmedia och Bonnierkoncernen.

  Bonniers är en mardröm för Sverige. Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället.

  De lobbar för sina politiska favoriter och hjälper dem att få framträda mer i TV och i andra sammanhang. Bonnier gillar alltid politiker som försvarar mångkultur och massinvandring och motarbetar alltid politiker som värnar om det svenska Sverige.

  1929 köpte Bonnierkoncernen tidningsförlaget Åhlén & Åkerlund, som därefter blev en viktig stomme i koncernens verksamhet när det gällde utgivning av tidskrifter.
  Före andra världskriget köpte Bonnier upp förlagen Billes, Beijers, Flodins, Haeggströms, Hansellis, H. Klemmings, Oscar Lamm, Looströms, Lundequists, Normans, Palmqvist och Pro Fide et Christianismo. Bonniers ökade också sitt inflytande över skolundervisningen genom delägande tillsammans med Norstedts i Skolboksförlaget AB (som vi har blivit hjärntvättade med).

  Bonnier har inte bara intresse för att göra affärer och tjäna pengar, de vill styra den ekonomiska och politiska utvecklingen. Det har stått klart sedan länge att Bonnier använder hela sin koncerns resurser för att motarbeta nationalism och försvara mångkultur och massinvandring.

  Det är inte bara själva ägandet i sig som är farligt utan hur Bonnier genom sitt ägande utövar politiskt inflytande över vårt land. De utövar sin makt genom att propagera för att det svenska Sverige ska tyna bort och ersättas av en mångkultur. Bonnierkoncernen har lyft fram Folkpartiet, Moderaterna och Miljöpartiet som sina favoriter. Dessa partier är nämligen ännu mer internationella än Socialdemokraterna. Detta trots att Bonnier alltid stått Socialdemokratin nära.

  Enstaka röster har hörts mot Bonniers växande makt, men de har varit få och aldrig blivit föremål för debatt. Ytterst få vågar öppet framföra kritik. Håkan Carlsson, ordförande i Svenska Journalistförbundet, formulerade kritik mot Bonniers 1997 och menade att ”Bonniers hotar på sikt den fria opinionsbildningen.”Men Bonniers har hotat den fria opinionsbildningen i nästan 100 år och de har fått växa utan några som helst ingripanden eller ens offentliga debatter om deras makt. Kritiken från Håkan Carlsson blev bara ett kort TT-telegram som passerade obemärkt. TT ägs av medierna och Bonnierpressen äger en stor del av företaget.

  Det är ingen tillfällighet att Bonnierpressen låg bakom kampanjer för att införa lagen om Hets mot folkgrupp. Angreppen på Sverigedemokrater eller invandringskritiker i Sverige och andra länder är ett stående tema inte bara i DN utan i samtliga Bonniertidningar där också propagandan för mångkultur svämmar över alla breddar oavsett vilka ämnen som behandlas.

  I teorin är det enkelt att få bukt med Bonniers makt. Det är bara att sluta köpa deras produkter så faller koncernen ihop. Men eftersom Bonniers har trängt in så djupt i samhället och infiltrerat nästan alla områden är det i praktiken inte så lätt. Man skulle med stöd av lagstiftning kunna bryta sönder deras monopol, men risken finns då att de skapar nya företag genom att anlita bulvaner.

  Ytterligare en åtgärd man kan vidta i teorin är att förmå släkten Bonnier att flytta från Sverige. De motarbetar ju allt svenskt och varför de ska envisas med att bo i Sverige kan tyckas vara ganska underligt. Problemet är att ingen vill eller vågar föreslå sådana alternativ som kanske trots allt skulle kunna vara det bästa för Sverige.

  Gillad av 1 person

 4. Pingback: Beröm av Newsvoice rakt på! – Ja tack till Alternativ Emotionell Korrekthet och kritik mot konfliktskapande skribenter | Vetenskapliga partiet

 5. hllviken skriver:

  Swebb-TV måste vi svenskar kämpa för att behålla! Kvalitet!

  Undrar hur länge denna systemkritiska tyska kanal får finnas på tuben? Samma problem i Tyskland som här – på alla fronter. Tydlig problemformulering!

  http://samnytt.se/tagknuffande-barnmordaren-habte-araya-hyllades-som-valintegrerad/

  Den mördade pojken:

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Må förövarna, mördare och deras beskyddare våra styrande, brinna i helvetet!

   Gillad av 1 person

  • michaelnilsson228 skriver:

   Jag har följt YouTube kanaler från Tyskland, Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland som har blivit nedstängda på grund av att dom visar sanningen om vad som händer runt omkring oss. Många har haft upp till 6 stycken backup kanaler som hela tiden stängs ner efter ett tag.

   Mordet på den tyska 8 årige pojken och mordförsöket på hans mamma, var det ett rasistiskt dåd? Enligt massmedia, politiker och PK-vänstern så existerar inte omvänd rasism. Det är bara vita människor som kan vara rasister. Vi vita ska straffas för slavhandeln från Afrika som pågick mellan 1600 talet och 1800 talet.

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Jag tror att de som bedrev slavhandel var samma sorts människor som har makten över oss idag, iskallt beräknande sin egen vinning. Att vi särbehandlas som skit nu tror jag är övergående tills den importerade billiga arbetskraften är på plats, sedan kommer vi alla behandlas som skit, slavar som slavar. Allt går ut på att göda den rika procenten, är vad jag ser.

    Gillad av 1 person

 6. hllviken skriver:

  II

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.