”Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat det”

Jag börjar med glad nyhet, för mig, istället för krig. Jag har blivit mormor igen ❤ och fick delta i första hembesöket av BVC:s mycket trevliga sköterska 10 dagar efter förlossningen. Hon berömde uppgången i vikt och – den fina läkningen av naveln. Men på Vrinnevisjukhuset i Norrköping var det andra ljud i skällan vid kontroll eftersom föräldrarna råkade säga att de använt lite kolloidalt silver för läkningen. Det är nämligen förbjudet i vår diktatur, lär ju även kunna förebygga och lindra, kanske även bota corona ve och fasa, varför nyblivna föräldrarna nu ska anmälas så de en gång för alla lär sig vem som bestämmer – de vinstdrivande privata läkemedelsföretagen! Sjuksköterskan på Vrinnevisjukhuset ville istället skriva ut antibiotika vid behov för läkning av samma navel…

Vi vet vad som händer läkare som vill patienterna väl och behandlar biverkningsfritt med hjälp av vår natur. De blir av med jobbet och om det inte räcker med legitimationen o.s.v.

Ur Svara doktorn den 23 april 2020

KRIG!

Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat detta. Inte så konstigt kanske, eftersom de som skulle skydda oss mot fienden i stället kämpar mot oss, på fiendens sida. Det blir för varje dag allt tydligare, att våra myndigheter (som Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket och Socialstyrelsen), samt alla våra stora media – och en stor del av läkarkåren – hotar hela vår tillvaro. Förmodligen mest på grund av okunskap, för jag kan inte tänka mig att det är ren ondska som ligger bakom.

Enkel profylax mot coronaviruset skulle kunna dramatiskt minska allvarliga följder av detta virus. Det handlar om att stärka vårt immunförsvar med hjälp av en ändrad kost (mindre kolhydrater och mer naturligt fett) och enkla tillskott av C-vitamin, D-vitamin, några B-vitaminer, zink, magnesium mm. Men nämnda instanser tycks på allt sätt anstränga sig för att vi inte skall använda dessa enkla medel – som i stort sett är absolut ofarliga. Framför allt gäller det de allra viktigaste, C- och D-vitamin, som är helt avgörande för ett välfungerande immunförsvar. Inte ens extremt höga doser skadar oss!

Och eftersom vi alla, förr eller senare, kommer att utsättas för detta virus, hur mycket vi än anstränger oss för att undvika smitta, så är vårt immunförsvar det enda som vi alla har nytta av – den sista försvarslinjen, när allt annat misslyckats. Men inom sjukvården tycks man ha en fullkomlig skräck för vitaminer – medan man obesvärat stoppar i oss mängder med kemiska preparat, som effektivt undergräver vårt immunförsvar.

Det mest lömska är kanske medias fullkomligt okunniga sätt att bara följa de av läkemedelsbranschen styrda rekommendationerna om kosten – och varningar för enkla naturliga botemedel mot sjukdom. Dessvärre är de stora digitala plattformarna (som Youtube, Facebook etc) också i högsta grad involverade i kriget – på fiendesidan – och raderar eller blockerar allt som inte överensstämmer med det fullständigt korrupta WHO:s rekommendationer.

När man läser följande, så inser man hur illa det står till:

”Susan Wojcicki, vd för Youtube, bekräftar nu öppet att allt innehåll som strider mot Världshälsoorganisationens (WHO) officiella narrativ censureras och raderas från plattformen.

– Vi pratar också om att radera information som är problematisk. Det gäller givetvis allting som är medicinskt ogrundat, exempelvis människor som säger att man ska ta C-vitamin, förklarar Wojcicki.”

Citatet hämtat från en kommentar på Lars Berns blogg – Anthropocene.live”

1024px-Solar_eclipse_1999_4_NR

Solens korona.

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till ”Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat det”

 1. hllviken skriver:

  Fariséerna dominerar den här planeten

  Gilla

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Grattis till barnbarnet, Cornelia!

  Myndigheter och vårdpersonal vill till varje pris förhindra oss från att förbättra vårt immunsystem med tillskott av C-vitamin, D-vitamin, zink och kolloidalt silver för att nämna några av de viktigaste. Det kommer rapporter från olika håll om hur man lyckas behandla svårt sjuka i ”covid-19” med vitaminer och andra ämnen – som inte är ”godkända läkemedel”, alltså ”icke lönsamt för läkemedelsindustrin”.

  Jag har boostat mitt immunsystem hela vintern och har inte varit sjuk en enda dag. Folk på jobbet skriker efter ett vaccin för att få stopp på ”coronaviruset”.

  Jag kommer aldrig att ta något vaccin. Jag vet vad det innehåller och vad det gör med kroppen.

  Vacciner immuniserar inte – de sensibiliserar (sensibilisering innebär att utveckla känslighet för. Inom medicin menas processen som gör att kroppen utvecklar en känslighet för något genom att bilda antikroppar, vilket kan leda till allergi)

  MAN VACCINERAS ALDRIG MOT EN SJUKDOM – MAN INJICERAS ALLTID MED EN SJUKDOM.

  Covid-19 (SARS-CoV-2) är den medicinska termen på 2019-2020 års säsongsförkylning/influensa. Detta är samma gamla skrämselpropaganda som 2009 års svininfluensa eller den ”nya” influensan som också var en ”pandemisk” influensa som orsakades av en ”ny” variant av influensavirus typ A av subtypen H1N1.

  FN, WHO, regenereringar och den medicinska industrin utnyttjar din okunnighet om virusens natur för att hålla dig rädd så att du kan kontrolleras. Våra kroppar är det naturliga hemmet för stora besättningar av bakterier och virus. De allra flesta av våra celler är bakterier, som normalt lever i harmoni med oss. Så länge helheten finns i harmoni, förblir vi i princip friska. De kommer att tjäna oss och inte skada oss.

  Låt inte någon använda rädsla för att manipulera dig.

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack Michael!

   Om de kör drevet så långt som till tvångsvaccinering för att berika sig själva genom att göra oss lagom livslångt sjuka, svaga, av deras giftiga medicin beroende, dvs lättare att styra, måste vi använda all vår kreativitet till att hitta en utväg!

   Kanske bilda en sekt som heter något allmänt men går ut på att försöka befria oss från deras gift. Har Jehovas vittnen lyckats få igenom att deras barn inte får behandlas med blodtransfusion även om barnet riskerar att dö så ska väl vi kunna slippa sprutan?

   Gillad av 1 person

 3. WordPress och Archive.org är öppna fria plattformar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.