Konkurs på grund av corona-pandemin (?) En grupptalan av tyska Dr. Reiner Fuellmich

Bakom kulisserna

Sven-Inge Johansen
2020-10-03

http://www.nyhetsspeilet.no/2020/10/konkurs-som-folge-av-koronapandemi-et-gruppesoksmal-av-tyske-dr-reiner-fuellmich/

Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat, förbereder en grupptalan

Gick ditt företag i konkurs på grund av coronaviruset? Förlorade du så mycket pengar på kort tid att du var tvungen att rapportera ditt företag till konkursförvaltaren? Du kanske förlorade ditt hus och din bil för att du inte kunde betala lånen? Huset som du, din fru och dina barn bodde i, bilen som alla transporterades i, cyklar, leksaker och skottkärror? Kanske hade du anställda som var tvungna att lämna? Anställda som hade byggt hus och skaffat mat för sina familjer under många år, som plötsligt och oförberedda lämnades utan pengar för varken mat, lån eller el? Och precis samtidigt som Socialförvaltningen var överansträngd och inte kunde betjäna alla som behövde hjälp? Allt på grund av något som kanske inte är sant? Till exempel PCR-testet, det som bekräftade om du var infekterad eller om du var sjuk…

Visa originalinlägg 445 fler ord

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Konkurs på grund av corona-pandemin (?) En grupptalan av tyska Dr. Reiner Fuellmich

 1. Petttter skriver:

  WP muss weg WP maste försvinna

  Gilla

 2. michaelnilsson228 skriver:

  En video som ger mig hopp med ett antal modiga läkare som vill få fram sanningen om ”Covid 19”. Måste ses innan YouTube tar bort den.

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Jag har hittat den igen. Titta så fort ni kan.

  Gillad av 1 person

 4. michaelnilsson228 skriver:

  Jag har hittat en intervju med YouTubes VD Susan Wojcicki som gjordes den 22 april 2020 med CNN:s Brian Stelter och som jag har översatt till svenska och kortat ner lite.

  -YouTube kommer att förbjuda allt innehåll som innehåller medicinsk rådgivning som strider mot världshälsoorganisationens (WHO) coronavirusrekommendationer, säger VD:n Susan Wojcicki. Hon berättade att detta skulle inkludera allt som är medicinskt obefogat. Om någon skulle säga; ta C vitamin, ät gurkmeja, vi botar dig så är det exempel på saker som skulle bryta mot vår policy. Allt som strider mot WHO:s rekommendationer strider mot vår policy. -Teorier som felaktigt länkar coronavirus till 5G har också ökat, och videor som länkar Covid-19 till 5G kommer också att tas bort säger Susan Wojcicki.

  C vitamin, gurkmeja m.m. är obefogat? Men vacciner med massor av gift i är befogat?

  YouTube, Facebook, Google m.fl. är med på denna djävulska agenda som kommer att leda genom lögn till en obligatorisk vaccinering.

  För att få en bättre förståelse för vad sanning är behöver man kanske främst förstå dess motsats – lögnen.

  Lögn är bland annat en förvirring, förvanskning, dekonstruktion, banalisering, relativisering, emotivisering av verkligheten. Den som ljuger förvränger verkligheten att passa egna agendor, det som denne vill uppnå med lögnerna. Den är därmed baserad på intentioner och agendor som ska tjäna den.

  Lögn utger sig alltid för sin motsats: sanning. Men lögnen till skillnad från sanningen har inga faktiska belägg i verkligheten – kan därmed inte beläggas med fakta i sak. Lögnen är konstruktioner. Skapar sociala konstruktioner kring något den vill uppnå. Lögnen är en konstruktion av individer som vill – med sin egen vilja – skapa något som inte finns, har inte funnit och kommer inte att finnas. Därmed är lögnen självdestruktiv och de som lever i den, försvarar den, breder ut den kannibaliserar på sig själva, livet och verkligheten, samt sanningen.

  Lögn är därmed destruktion, undergång, död och urholkning av allt som existerar. Lögnen måste därmed projiceras på någon som inte bär den – som då får ta skott för det som lögnen skapar. Det vill säga lögnen utger sig för sanning och projicerar och anklagar de som talar sanning för att ljuga. Eftersom lögnen inte kan utge sig själv för att stå för vad den är. Den är därmed djupt förvriden, skapar förvirring, ökar relativisering och finner sin föda i emotivisering och dess argument.

  Lögn är därmed ihålig, tom, innehållslös och skapar dessa tillstånd. Människor som lever och föds upp i lögner blir sjuka – först psykiskt sedan kroppsligt – eftersom människan inte är skapad för lögnen. Lögn drivs av egna påhittade agendor som de presenterar som vore dessa sanningar och driver igenom dem med våld, hot, utpressning, mer lögner, anklagande (ofta i det fördolda) och samlar många runt sig som tror på lögnerna som vore de sanningar. Den försöker ofta låta vederhäftig men då den inte har substans faller den vid närmare granskning av fakta, då ofta byter den skepnad och påstår något annat. Anklagar den som påvisar fakta och sanning.

  Lögn är mycket aggressiv och expressiv för att den måste hela tiden söka argument för att försvara det oförsvarbara. Den framställer sig alltid för det som den INTE är. Aldrig kommer att vara. Den skapar alltid i alla samhällen, bland alla människor kamp, motsättningar, polariseringar, hat, avund, missunnsamhet, död, själviskhet, ondska mm. Men utger sig samtidigt för att skapa: fred, gemenskap, enhet, godhet, givmildhet, tolerans – och utger sig för sanningen. Men lögnerna är självdestruktiva och skapar undergång både för människor som förbereder dem, samt förleder andra att tro på dem. Lögnen är självdestruktiv i alla sina former och skapar inget liv, ingen sanning, ingen sann godhet och därmed ingen överlevnad. Dess yta ser fin ut – under är stanken ofattbar.

  Till allt detta är sanningens motsatsen. Sanning är totalt solid. Är det som den ÄR. Den behöver inte utge sig för något – eftersom allt är såsom den säger det är. Överensstämmer med fakta och med hur verkligheten de facto förhåller sig/är, och överensstämmer helt med sakens natur.

  Vi ska bekämpa ondskan med kärlek och sanning.

  Gillad av 1 person

  • hllviken skriver:

   🙏 Michael!

   Bra jobbat!

   Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack Michael! Instämmer med Hllviken!

   Visst ser vi din beskrivning bokstavligt talat framför oss varje dag i t ex SVT, som för övrigt fick 100 000 milj extra i budgeten, som den unga generationen ska betala tillbaka med sitt slit när storfinansfamiljerna vill ha tillbaka sina utlånade fake-pengar, pga ökade hoten mot deras medarbetare. Får man gissa att en del blir handgripliga när lögnen står dem upp i halsen?

   Det skulle satsas mer mot brottsligheten hette det och åklagarna ville ha 30 milj mer men fick ingenting av det. Så viktig är lögnen för dem!

   Gillad av 1 person

 5. corneliadahlberg skriver:

  Videon du delade Michael måste ha varit mycket skrämmande för makten, även den andra är borta men det finns som tur är vakna människor som sparar den för folket så viktiga infon på sanningsbejakande sajter: http://chute.lege.net/BBpb7tjzVbsB/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.