Tänker du vaccinera dig?

Från Kalle Hellberg

De senaste 34 åren har inte Big Pharma behövt visa några kvalitetskontroller gällande vacciners funktion och verkan, effektivitet och säkerhet.

En rättegång i juli 2018 visade att vaccinstillverkare har varit undantagna från vad alla andra läkemedelsproducenter har tvingats göra när det gäller tvåårscertifiering för kvalitet och effektivitet; vilket betyder att deras vacciner inte hade testats med avseende på kvalitet och har inte haft någon bevisad säkerhets- eller effektivitetstestning i över 30 år.

https://www.worldhealth.net/news/landmark-lawsuit/

Min anm: Läkemedelsbolagens lobbyister är flitiga besökare i i EU-parlamentet och andra lagstiftande församlingar, allt för att berika de redan rika och undanta dem från ansvar. När biverkningarna av plandemivaccinet visar sig är det vi, folket som betalar skadestånden, inte ansvariga vaccintillverkare...

Om inte ovan räcker för att du ska avstå sprutan, lyssna:

”Dr. Andrew Wakefield: ”Det är inte ett vaccin […] det är genteknik som aldrig har testats på människor tidigare. […] Potentialen för att detta går väldigt fel är enorm! Det har aldrig använts på människor förut.”

Det finns ingen pandemi, ta inte vaccinet som kommer, lyssna inte på massmedia, det finns en plan, låt dom inte…

https://www.brighteon.com/f5d9c1f1-6f9e-4506-a4ba-add5571da828

Lyssna på dessa experter, de är inte ensamma (f n över 50 000 läkare på vår Jord går nu ut med samma budskap, men de stoppas överallt av MSM och denna video tas bort direkt när man lägger upp den på YouTube. Sådana sanningar får inte komma fram)!

Missa inte denna 1-timmas video, ”Warning for humanity”.

Den beskriver bluffen med kommande vacciner, information som kommer från tusentals läkare och experter i världen, men som hela tiden tas bort från Internet. Man sätter munkavle på läkare i alla nationer, de får inget säga eller avslöja! Här beskrivs sanningar om bluffen med covid-19 som inte ens Anders Tegnell skulle kunna bortförklara. Se videon tillsammans med dina nära och kära, ingen kommer att gå med på kommande vaccin, som sett denna video (ingen normal människa kan godkänna ett sådant vaccin)!

Engelsk vaccinvarnare från Glaxo Smith Kline: ”Nytt vaccin kan mycket väl orsaka sterilitet hos 97% av kvinnorna … Samtidigt som det också påverkar mäns sexuella organ … (Tydlig medicinsk förklaring) … Fördröjd reaktion till 7-10 år senare …”

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Tänker du vaccinera dig?

 1. Conny Lundberg skriver:

  Har aldrig vaccinerat mig sedan barndomen och har mått hur bra som helst och är väldigt sällan förkyld så nej, jag tänker inte förgifta min kropp med ett vaccin!!!

  Gillad av 2 personer

 2. Anders Wiman skriver:

  Om du tänker vaccinera dig så läs det här innan. Det är kort och kärnfullt.

  Gillad av 1 person

 3. Janos Levai skriver:

  Boston Doctor Reports Serious Allergic Reaction After Getting Moderna’s Covid Vaccine

  Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  Om bilden på Bill Gates ovan, visar hans riktiga ansikte; han är nu 65 år och på bilden ser han ut att vara över 80 år – ska han vara ledande i hälsofrågor? Förutom att han är affärsman och saknar naturvetenskaplig kompetens.

  Gillad av 2 personer

 5. michaelnilsson228 skriver:

  Enligt en före detta privatläkare till familjen Gates är Bill och Melindas 3 barn(Jennifer, Rory och Phoebe) ovaccinerade, sunda och friska. Läkaren gjorde detta uttalande på ett seminarium för läkare. Läkaren blev anmäld för att ha brutit mot tystnadsplikten, men blev fria på grund av att det var bara läkare på seminariet och det var bakom stängda dörrar.

  Enligt läkaren hade Bill och Melinda vägrat vaccinera sina barn. Varför är Bill och Melindas barn inte vaccinerade? Varför propagerar och pushar Bill och Melinda så frenetiskt att alla andra måste vaccinera sig?

  Den här skriftliga frågan här nedan hittade jag på Regeringens hemsida i söndags den 27/12. Skulle vara kul att höra vad ni tycker om vad Hans Rothenberg (M) skriver. Jag var inne på hemsidan i dag onsdag den 30/12 och skulle kolla om det har kommit något svar. Jag hittar ingenting angående denna skriftliga fråga. Det verkar som om dom har plockat bort den, och om dom har gjort det. Varför?

  Vaccinationsmotstånd.
  Skriftlig fråga 2020/21:1074 av Hans Rothenberg (M) till Socialminister Lena Hallengren (S).
  Att coronaviruset behöver utrotas är uppenbart, och med utvecklingen av vacciner verkar den möjligheten vara klart realistisk. Vaccinationsprogrammet i Sverige är under planering, och om allt går väl kommer större delen av befolkningen att få sin dos under 2021.

  När möjligheten äntligen kommer att mota bort viruset finns det dock människor som med berått mod och mot bättre vetande vill sabotera genom att sprida misstro mot vaccination som fenomen. Att vägra ta vaccinet själv eller att uppmana andra att inte ta detsamma riskerar möjligheterna att utrota viruset, vilket kommer att leda till ytterligare tiotusentals förspillda liv. Att aktivt motarbeta vaccinationsprogrammet innebär att den ekonomiska återhämtningen går långsammare med stora konsekvenser för enskilda människors försörjning. Att aktivt propagera mot vaccination inverkar negativt på hela det globala samhället.

  Med anledning av det ovanstående vill jag ställa följande fråga till socialminister Lena Hallengren:
  Hur avser ministern och regeringen att hantera den systematiska propaganda mot vaccinering i allmänhet och mot coronavaccinering i synnerhet som riskerar att fördröja vaccinationsprogrammet?

  Statustext: Frågan är inlämnad
  Inlämnad: 2020-12-17
  Överlämnad: 2020-12-17
  Anmäld: 2020-12-18

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.