Gott Nytt År!

Jag höll vad jag lovade i förra årets nyårskrönika, rättare nieårskrönika – färre blogginlägg, inte lika mycket spridande av andra sanningsökares iakttagelser eftersom det finns sajter så det räcker som gör samma sak. Varför konkurrera med varandra, bättre då att samarbeta tänker jag. 

Fast mycket av den varan har det inte heller blivit trots flera försök. Verkar som det finns många som vill vara tuppen som leder hönsflocken och eftersom jag inte trivs i rollen som höna, driver då hellre min hönsgård som ger äkta resultat (ägg) så får jag leva på hoppet att det en vacker dag dyker upp ärliga sanningsökare som vill agera, inte bara blippa på nätet, befriade från behovet att sitta högst på pinnen och bli beundrade. Tiden är mogen för mer jämlikhet och mindre hierarki, på riktigt!

Gissar att det hädanefter blir ännu färre blogginlägg eftersom blippandet känns rätt meningslöst så länge det inte leder till handling. Du som vill göra skillnad i verkliga livet är ❤ ligt välkommen att höra av dig, vår förening har överlevt plandemin (finanselitens ekonomiska reset) och gräsrotsrevolten blir mer aktuell för var dag som de ekonomiska klyftorna växer, vilket samtliga partier tycks vara bekväma med eftersom inget av dem lyckats vända den trenden under sina ofta lååånga tider i regeringsställning.

Tror du vi som kallats foliehattar och konspirationsteoretiker för att vi riktat blicken mot himlen och konstaterat att den inte längre är sig lik, att det pågår besprutning, utsläpp av chemtrails, geoengineering, kommer få upprättelse nu när det ska genomföras helt öppet i vårt kära experimentland?

En kväll tittade min sambo och jag på Vetenskapens värld på TV där de beskrev hur man kan minska den för oss mycket skadliga solinstrålningen – du måste väl ändå hålla med om att vi inte ska ha lika mycket sol i Sverige som vi haft hittills – genom besprutning av aerosoler. Sambon som ofta hört mina mer eller mindre förtvivlade kommentarer över besprutningen av vår himmel, utbrast: ”De går ju ut med det helt öppet!” Ja svarade jag, men de flesta kommer tänka och tycka precis som media vill ändå och fortsatt kalla oss som länge sett himlen besprutas för idioter. Hjärntvättade människor fungerar så.

”Arma svenska kyrka” utropade en kyrkligt aktiv när han beskrev min motion i ämnet. Undrar vad han skulle utropa idag? Glädje över att slippa så mycket sol i Sverige?

På tal om motion – är du politiskt aktiv och vill förändra på riktigt så är du ❤ ligt välkommen att kopiera mina väldigt bra motioner, ändra efter behag och signera med ditt namn, vi behöver förändring NU!

Från det ena till det andra så har du säkert läst att SwebbTV censurerades igen. Här finns de nu: https://www.brighteon.com/ Skam den som ger sig!

Avslutar med en bild av det gångna årets Sverige i form av vår skolas avveckling, eller som våra politiker unisont säger i tid och otid – ”utmaning”.

Olle Ljungbeck fortsätter trots hög ålder att kämpa för vårt samhälle och skickade nyligen nedan rapport. Jag kan inte begripa att en rapport som denna inte leder till reaktion, på riktigt, inte bara på skärmen, bland folk. Ansvariga beslutsfattare reagerar så klart inte utan verkar tvärtom arbeta för att cementera och utöka degenereringen, som om det vore lika naturligt som besprutningen av vår himmel.

”Kriminella klaner skapar akut kris på skola

Nytorpsskolan i Hammarkullen, Göteborg, anmäldes tidigare i år till Arbetsmiljöverket, då lärarfacken ansåg att arbetsmiljön var otrygg. Efter att rektorn spräckte förra årets budget med fem miljoner har besparingskrav i år lett till att personalen minskats med en tredjedel. Med mindre bemanning har det visat sig vara allt svårare att hålla eleverna i styr. Våldet har ökat under hela terminen.

Enligt fackförbundstidningen Läraren har endast fyra av Nytorpsskolans 360 elever svensktalande föräldrar. De flesta eleverna läser svenska som andraspråk, trots att de är födda i Sverige.

– Det man måste ha med sig för att förstå den här situationen är att det här kanske är det värsta området man kan jobba i – i hela landet, säger skolans skyddsombud Joachim Svärdh.

LÄS ÄVEN: Våld och hot i skolan – situationen värre än statistiken visar

De kriminella styr”

Svärdh framhåller att det finns många fina elever på skolan men tillägger att det också finns de som inte går att lita på, som ljuger och stjäl. Av en tidigare publicering i Samnytt framgår att lärare har spottats på och misshandlats av elever på skolan.

– Det är de kriminella i området som styr och bestämmer vad som är okej, säger Svärdh till GP, bakom betalvägg.

Under ett krismöte med skolans personal och grundskoleförvaltningen, i slutet av förra veckan, vittnade flera om det ökande våldet och uppgivenheten inför situationen. Lärarna upplever dessutom att de saknar förvaltningens stöd.

De beskriver hur de drar sig för att ingripa vid slagsmål mellan elever, av rädsla för att själva komma till skada. Elever med koppling till kriminella klaner har nämligen satt i system att hota och anmäla de lärare som ingriper.

Just nu är två lärare anmälda för misshandel. Enligt praxis blir lärarna omedelbart avstängda i väntan på utredning. Det handlar om lärare som försökt att hantera stökiga situationer eller agerat för att skydda andra barn på skolan, uppger Svärdh till Läraren.

LÄS ÄVEN: Våldsamt på Göteborgsskola – lärare misshandlad med cykelkedja

Elever utan spärrar

– Den stora grejen, skillnaden mellan oss och andra utsatta skolor, är att de inte har den stora mängden kriminella förebilder, som vi har, säger han.

Svärdh säger att det finns vissa elever på skolan ”som inte har några spärrar” och tillägger att: ”Det händer saker här som inte händer på normala skolor”. Enligt uppgift rör det sig om ett par elever i varje årskurs som skapar riktigt stora problem. Under året har rektorn polisanmält ett femtontal av eleverna. En elev hotade att skjuta en lärare, andra har misshandlats.”

Än har ingen lärare i Sverige fått halsen avskuren på gatan mitt på ljusan dag, det hände i Frankrike eftersom den stackars läraren inte lydde klanen.

Gott Nytt År var det – hoppet är det sista vi får lämna!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Gott Nytt År!

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Jag vill önska dig Cornelia och alla er andra som följer Cornelias blogg Ett Gott Slut Och Ett Gott Nytt År!

  Jag vill skicka med er in i 2021 lite argument och fakta som ni kanske kan ha nytta av angående det farliga, smittsamma och dödliga Covid-19.

  Det finns krafter här i världen som inte vill dig väl. De vill härska genom att söndra. De använder skräck och terror för att nå sina syften. De är inte ansiktslösa, de finns, och de påverkar dig och ditt liv mer än vad du anar. Den 22 november sitter våran kära landsfader Stefan Löfven i TV:n och tittade dig rakt i ögonen och ljög. Du tror inte att Stefan skulle ljuga för dig. Fast han ljuger nog inte och det är ännu ett problem. Därför blir han så övertygande. För dig som tror och upplever att du vet att vi är drabbade av en dödlig extrem pandemi får nu bekräftelse på att det är så. När jag och tusentals med mig berättar att, nej vi har till och med en underdödlighet och vår statsminister, media och sjukvård ljuger.

  Om någon journalist eller vårdpersonal vågar ifrågasätta så kommer de överfallas av aggressivitet och arrogans av sina vänner, kollegor och chefer. Många vågar inte säga vad de vet. Deras ord och fakta kan rasera deras vänners och deras familj korthus och för det får de så mycket påhopp att de backar.

  Har jag bevis på att ”rådande omständigheter” är extremt överdrivna. Ja, det har jag. Enligt SCB(Statistiska centralbyrån) så har vi ingen överdödlighet. IVA:s(Intensivvårdsavdelning) alla avdelningar på alla sjukhus är inte överfulla.(Källa: SIR, svenska Intensivvårdsregistret). Är det inte dags att granska faktiska siffror som inte går att luras med genom kodning. Kom ihåg, experterna sa också att rökning var ofarligt, att DDT fick användas i barnkammaren och att Neurosedyn kunde användas av gravida.

  Vi håller på att förstöra vår framtid på en lögn som är lätt att motbevisa. Vi har ingen överdödlighet. Om något har vi just nu en underdödlighet enligt SCB, och konstigt nog finns ingen influensa alls i år. Och ja, sjukvården går på knä. Men så har det varit i 15 år i alla fall. Var är den stora pandemin? Enligt SCB och SIR finns den inte längre. Vad är argumenten för att västvärlden ska stänga ner och vi ska förstöra vår ekonomi samt tillåta en ökning av arbetslöshet, mental ohälsa, självmord, kvinno- och barnmisshandel samt tillåta gamla dö övergivna och ensamma omhändertagna av rymdmänniskor som skrämmer?

  Vilka argument finns, och är de fakta?
  Argument 1: Vi måste klippa toppen av vågen för att sjukvården annars inte orkar. Vilken topp ska klippas? Under rådande omständigheter dör enligt SCB färre. Enligt SIR, så ser det ut idag såsom det har sett ut de senaste 5 åren. Ingen skillnad. (Källa: Studie av alla sjukhus- och IVA-vårdade). Oktober 2020 hade det lägsta antalet inskrivna på IVA på 70 månaderna (2015-2020, dvs. de senaste 6 åren). I mars var andelen IVA-patienter av de sjukhusvårdade covid-19 patienterna 19,5 %, i oktober 9,1 %. Det är inte som i våras. Dödligheten 60 dagar efter inskrivning på sjukhus var i mars ca 25 %, i oktober ca 8 %. Förbättrad sjukvård eller mildare virus? Så argument 1: Vi måste klippa toppen av vågen för att sjukvården annars inte orkar? Nej, det stämmer inte faktamässigt.

  Argument 2: Vi dör som flugor. Nej, det dör ungefär samma som alltid om vi slår ut statistiken på hela året i och med att vi hade en liten överdödlighet i april. Argument nummer 2: Vi dör som flugor? håller inte.

  Argument 3: Många blir långtidssjuka av Covi-19. Ja, det verkar vara så. Men hjälper det att stänga ner Sverige? Det verkar som om dessa blev sjuka i alla fall. Både i länderna med total nedstängning och i Sverige med Ullared öppet. Motfråga till argument 3:Hur ska vi hjälpa alla långtids covid-19 sjuka om vi inte har några pengar kvar?

  Argument 4: Vi måste underlätta för vårdpersonalen, de går på knä? Ja, några sjukhus var hårt drabbade i våras. Men sjukhustälten och Stockholmsmässan i Älvsjö användes aldrig. Och det var ett fåtal sjukhus med ett fåtal avdelningar som all media bevakade. Sjukvårdspersonalen har gått på knä under många år. Minns ni sjuksköterskeupproret november 2019? Är det rimligt att stänga Sverige och skapa en ekonomi i botten när vi behöver satsa på vårdpersonalen? Var ska vi få pengarna ifrån då?

  Argument 5: Men testerna visar att smittan ökar. Enligt Kary Mullis som avled 7/8 2019 och som uppfann och fick Nobelpriset 1993 ”för insatser för metodutvecklingen inom DNA-baserad kemi” och mer specifikt ”för hans uppfinning av PCR-metoden (Polymerase Chain Reaction)”, är PCR testet inte till för att hitta något specifikt ”virus”. BPA (Bulgarien Pathology Association) skriver på sin hemsida att PCR testen för Covid-19 är vetenskapligt meningslösa.

  Argument 6: Vi bör alla bära munskydd. Experterna säger tvärtemot varandra. Det verkar som båda sidor har rätt, eller fel. Så mitt förslag är att de som anser det rätt bär dessa och de som anser att det är fel hoppar helt enkelt bara över. Bråk och tjafs sänker troligtvis immunförsvaret mer än munskyddet kan påverka…

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  Christopher Duffley [född 2001] mycket för tidigt, blind, autistisk med flera handikapp, övergavs av sina föräldrar, adopterades av en faster. Han sprider nu ljus till alla som vill lyssna:

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  llll

  Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  VACKER VACCIN?

  Gillad av 3 personer

 5. Janos Levai skriver:

  https://www.henrymakow.com/

  The United Nations & the Origins of ”The Great Reset”

  Austin Fitts – It’s Not a Vaccine; It’s an Operating System

  https://edcdeveloper.wordpress.com/2020/12/31/planet-lockdown-catherine-austin-fitts-interview/

  DEN TYSTA REVOLUTIONEN!

  GOTT NYTT ÅR 2021! :- )))

  Vi kan förbereda oss på det värsta – men hoppas på det bästa!!!

  Med vänliga hälsning

  Janos Levai

  Gilla

 6. Existensen av molnsådd som teknik har aldrig förnekats, ej heller vissa individers tankar på geoengineering. Det som förnekas är att helt vanliga kondensstrimmor från trafikflygplan är molnsådd.

  Det är de som letar “parallella streck” och “kors” som kritiseras, av förklarlig anledning. Självfallet blir det parallella streck om flygplan flyger på samma sträckor. Kors blir det naturligtvis om deras sträckor korsar varann.

  Att de blivit fler och fler, beror på ökad befolkning och ökad flygtrafik givetvis.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Givetvis? Vi har diskuterat frågan förr, du är tvärsäker på din tro, jag kommer alltid ha större förtroende för det jag ser med mina ögon än teorier. Om sedan de förändrade flygplansavgaserna beror på en ny sammansättning av bränslet eller annat vet jag inte eftersom frågan är tabu.

   Vad anser du om experimenterandet med aerosoler? Har vi så mycket sol i Sverige att experimenterandet är befogat?

   Gilla

   • Jag tror att småskaliga experiment med målnsådd, som utröner vad som kan göras, är ytterst lämpliga, i fall klimatet börjar bli mycket varmare än vad vi kan tåla.

    Jag ser det som en välkommen del i en god beredskap, även om temperaturen är inom de normala intervall som kan observeras i diagram. Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/07/12/torpedering-av-klimatbluffen-av-professor-bob-m-carter/

    Experiment med flygplan som flyger på de höjder som minimerar kondensstrimmor eller lägger dem vid rätt tidpunkt på dygnet är givetvis intressant, men experimenten behöver inte göras överallt, eller repeteras för många gånger, eller i för stor skala.

    Jag tror fördelarna med forskningen överväger nackdelarna för framtidens generationer, helt oavsett om vi får ny istid eller tropiker i Sverige.

    Gilla

 7. corneliadahlberg skriver:

  Själv anser jag att folket skall informeras tydligt om vad som pågår över deras huvuden OCH kunna välja om man vill se mindre av svensk sol eller ej!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.