Landsförrädaren blev återinsatt

Björn Ranelid om svenska politiker: ”Landsförrädare”

Ranelid har ännu en gång uttryckt tillståndet i svensk politik mitt i prick.

Jag nämnde för en tid sedan att jag tar del av propagandamedias fakenews 1 gång i veckan för kännedom, men med tanke på innehållet denna sommar hoppar jag nu över den outhärdliga smörjan helt. Läser istället Nya Tider och 2000-talets Vetenskap i pappersform samt andra verklighetsförankrade nyheter på nätet och njuter av den svenska sommaren så länge det går 🙂

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Landsförrädaren blev återinsatt

 1. Pingback: Landsförrädaren blev återinsatt | Varjager's Weblog

 2. Janos Levai skriver:

  Var fjärde år vi går och röstar på samma partier och samma självmord görande globalister det bara stadsministerns namn bytas själv målet och politiken förändras inte… Reinfeldt eller Löfven var spelar så stor roll? 2022 det bara fortsätter karusellen och cirkusen eller tidigare…..???
  https://katerinamagasin.se/i-lofvens-sverige-grater-polisen-over-hur-kriminella-klaner-tagit-over-darfor-maste-vi-fa-en-ny-regering/

  Begreppet ”The Great Reset” (den stora återställaren) diskuteras allt mer när samhällsdebatten skymtar slutet på Coronapandemin.

  Schwab har ständigt drivit för att COVID ska utnyttjas för att driva på en ny världsordning och hävdar: ”Nu är det historiska ögonblicket inte bara för att bekämpa … viruset utan för att forma systemet … för post-corona-eran.”

  Teknokratisk diktatorisk styrning av en liten elit, den ”gröna nya affären”, det gradvisa avskaffandet av privat egendom, en garanterad minimilön som kommer att leda till att arbetstillfällen ersätts av robotar, en kraftfull motverkning av personliga friheter och inskränkning av rörelsefriheten.

  Med vänlig Hälsning

  Janos Lévai

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Min upplevelse av många unga människor är att de liksom bär med sig ett ljus som känns nytt och varje gång jag möter det tänker jag: Hoppas du med ditt ljus genomskådar vad eliten du Janos talar om gör med oss och inte bara det, hoppas du orkar skapa det nya samhället ur det där ljuset som känns som kärlek, istället för att brytas ner av dem, som alltför många unga i Sverige gör idag.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.