Lär dig dina rättigheter utantill!

Av Kalle Hellberg

”Med vilken rätt kräver man vaccinpass eller uppgift om covid-vaccinering?

Svar: Ingen alls!

Läs denna artikel om våra rättigheter, ingen kan tvinga på oss sprutorna, ingen kan kräva att vi svarar på frågan ”har du tagit sprutorna?”, ingen kan kräva att vi ska ha ett vaccinpass (hur kan man framställa ett vaccinpass gällande covid-19 när det inte finns något vaccin mot detta?). Vi obesprutade ska behandlas precis lika som de besprutade! Varken vänner eller bekanta, arbetsgivare, myndighetspersoner, polis och rättsväsende, journalister…. Har någon rätt att ställa frågor eller kräva något svar av oss om vi tagit sprutorna, om vi har vaccinpass, om vi varit sjuka i covid-19…..vårt svar är alltid ”det har du inte med att göra”!

https://www.medicdebate.org/node/2636?fbclid=IwAR0SIpFMzanDBdfBtf9n2wmM6odo-MLZ9K-JWlyWXOONCXe9_vyiiMBasS8

DU som tagit sprutorna, har den som höll i sprutan frågat dig om du går med på att få en experimentell injektion av okänd vätska som kan göra dig allvarligt sjuk, och fått ditt godkännande? Om inte så har denne gjort en olaglig handling och kan dömas för detta!

Globalisternas planer

Studera dessa 7 faser så du är beredd på vad som ska hända, vi är nu framme vid fas 5!

https://newsvoice.se/2021/12/globalisternas-plan-nya-globala-sprutordningen/

Avslutar med bild från underbar promenad strax efter solnedgången i går. Lite talande att det bl a är chemtrails som belyses så vackert av solen. De flesta bryr sig inte om den besprutningen liksom de, utan eftertanke, låter sig besprutas med giftinjektioner om och om igen, med lika okända konsekvenser.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.