”Det regnar ett surt Ukrainskt biokemiskt regn över Wallenbergsfären”

Se 19 min klipp av Martin Stensö angående rubrik. Jag vet att mina kära läsare inte låter hjärntvätta sig av vår skattefinansierade propaganda, men för den som hämtar sin ”kunskap” därifrån vill jag be om lite uppmärksamhet för annan info än den som gynnar globalisternas plånböcker (se exemplet sist om hur de arbetar):

Mer om biolabben hos Helena Palena!

Det har tillkommit många intressanta länkar i kommentarsfältet till Kriget i Ukraina som även uppdaterats med fler länkar till Peter Krabbes historiska- samt nutidsforskning angående kriget i Ukraina.

Peters senaste kotfattade mycket intressanta inlägg ”Demokratins svanesång” handlar om ”hur globalisterna arbetar målmedvetet med att ta över statsmakten.” Mer ur inlägget med tanke på vårt ”eget” val om några månader:

Följden av denna obskyra verksamhet är att valen blir meningslösa, de politiska ledarna utses i praktiken av det etablissemang som förfogar över den ekonomiska makten, en process som blir självförverkligande genom att de statliga finanserna öppnas genom att nyckelpersoner ger tillgång till statliga anslag som betalar deras egna intrång i den statliga kassakistan.

Ett konkret exempel är Pfizers aktiviteter för att styra vaccinationsagendan, som betalas direkt ur statskassan utan granskning av skäligheten i Pfizers prissättning. För att klara detta behövs mullvadar i statsförvaltningen, i detta fall Läkemedelsverket och Folkhälsomyndigheten. Korruption och nedmontering av statsmakten går hand i hand. Sekretess hindrar insyn i affärerna.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till ”Det regnar ett surt Ukrainskt biokemiskt regn över Wallenbergsfären”

  1. Pingback: ”Det regnar ett surt Ukrainskt biokemiskt regn över Wallenbergsfären” - Bloggfeed

  2. Pelle skriver:

    En länk till.
    Headwind 2 with Dr Robert Malone & Mattias Desmet MSc, PhD. Clinical Psychologist

    https://www.headwind.tv/

    Gillad av 2 personer

  3. Janos Levai skriver:

    https://biowar.com/2022-04-02-pentagon-planning-use-ukraine-biolabs-attack-russia.html

    EXPONERAD: Pentagon planerar att använda Ukrainas biolaboratorier för att attackera Ryssland!

    https://greatgameindia.com/ukraine-biolabs-attack-russia/

    Anklagelser om Pentagon-finansierade biolaboratorier i Ukraina har länge avfärdats av Washington som rysk desinformation. Men när mer information kommer fram, inklusive dokument som avslöjar Pentagons planer på att använda Ukrainas biolaboratorier för att attackera Ryssland , blir det allt mer komplicerat att fortsätta förneka anklagelserna.

    Hunter Biden är direkt involverad i att utveckla biovapen vid Ukrainas biolaboratorier, säger Ryssland
    Konashenkov hävdar också att Ryssland har avslöjat namnen på ”specifika tjänstemän som deltog i skapandet av komponenter i biologiska vapen”, även om han inte namngav någon av dem.

    Allt han skulle säga är att de är ”divisionschefer och anställda vid det amerikanska försvarsdepartementet, såväl som dess huvudsakliga underleverantörer.”

    Dessa biovapenkampanjer, fortsatte Konashenkov med att säga, är ”direkt relaterade till sonen till den nuvarande amerikanska presidenten Hunter Biden.”

    Detta påstående bekräftar avslöjanden som kom fram förra veckan om hur Biden-kriminalfamiljen har kopplingar till Pentagon-entreprenören Metabiota, som är specialiserad på att undersöka potentiella pandemiorsakande patogener som kan användas som biovapen.

    Gillad av 1 person

  4. Janos Levai skriver:

    https://dailyexpose.uk/2022/04/04/khazaria-rothschilds-ukraine-and-nephilim-agenda/

    Khazaria, Rothschild Dynasty, New World Order, Ukraine and Implementation of the Nephilim Agenda

    Gillad av 1 person

  5. Janos Levai skriver:

    https://naturalnews.com/2022-03-22-ukrainian-biolabs-linked-to-ecohealth-alliance.html

    Ukrainian biolabs linked to EcoHealth Alliance, which helped create and unleash COVID-19

    Gillad av 1 person

  6. Janos Levai skriver:

    https://timbro.se/smedjan/annu-ett-kapitel-i-ukrainas-morka-historia/?utm_source=Smedjan&utm_campaign=862704d40a-SMEDJAN_VECKOBREVET&utm_medium=email&utm_term=0_4c7e60d415-862704d40a-340053738&mc_cid=862704d40a&mc_eid=358ce35903

    ”Ännu ett kapitel i Ukrainas mörka historia
    Är det som sker i Ukraina ett folkmord? Narrativet kring ”brödrafolken” ukrainare och ryssar döljer den grundläggande konflikten mellan demokratier och diktaturer, skriver Andreas Johansson Heinö.”

    Äntligen en mycket bra historisk analys om Ukraina historia citerar:

    ” Adam Cwejman påminner om har Ukraina varit skådeplats för några av mänsklighetens mörkaste stunder. Istället för att likt Tyskland göra upp med sin historia skriver Ryssland istället nya kapitel i denna svarta historia. ”

    Jag håller med den foulständig bra beskrivning och glöm inte att vi är också skyldiga och delaktiga vad som ska ske bli bara större och större mänskliga tragedi med varje dag som pågår!

    Vi bodde sluta omedelbart!

    “Livet är väldigt farligt. Inte på grund av ogärningsmän, utan snarare på grund av personerna som sitter och tittar på medan det händer.”
    Albert Einstein

    Gilla

    • corneliadahlberg skriver:

      Menar du att Nato/västs oligarker/globalister är oskyldiga vad gäller orsaken till den ryska invasionen? Var laboratorierna ingen nämnvärd provokation, militärkuppen 2014 samt fortlöpande dödandet av ryssar i sedan dess självständiga republiken Donbass under följande år, som jag läst om i Nya Tider, har det inte med angreppet att göra, utan Putin skulle vilja genomföra ett folkmord? I så fall har ju vår propagandamedia rätt?

      Gillad av 1 person

  7. Janos Levai skriver:

    Det ockuperade landet har en intressant historia!

    Sedan det ukrainsk-ryska kriget bröt ut har frågan gång på gång väckts om huruvida det verkliga målet för den ryska militära attacken skulle kunna vara en fullständig invasion av ukrainskt territorium. Ryssarna tycker om att säga att Ukraina inte ens existerar. Faktum är att de östra territorierna, där krigföring började, var en del av imperiet redan under tsartiden (före 1918). Det är dock inte sant att Ukraina är en ny formation.

    Ukrainas historia
    Ur geografisk och historisk synvinkel kan det nuvarande Ukrainas territorium delas upp i två delar av en imaginär linje som förbinder städerna Charkiv och Chernivtsi. Norr om denna är den kuperade, skogklädda landsbygden mer karakteristisk, medan söder om den är stäppstäppen typisk – du kan läsa den luckfyllande artikeln på ludovika.hu . Den södra gränsen till Kievan Rus, en stat som grundades av östslaverna 882, sträckte sig ungefär till denna linje, i söder om vilken storhertigen av Kiev aldrig kunde utöka sitt territorium permanent. Stäppen varvades ständigt av olika ryttarnomadfolk (khazarer, bulgarer, ungrare, pecheneger, cumaner, uzer och andra), migration ägde rum här och ockuperades slutligen av den gyllene horden, ett underimperium till det mongoliska imperiet. Mongolerna slog också sönder den ryska Rysslands statliga organisation

    Efter kollapsen av den gyllene horden etablerade tartarerna kvar i detta område Krim-tatariska Khan. Denna uppställning höll i sig fram till mitten av 1600-talet, när den växande Moskva-baserade staten (storhertigdömet Moskva), nu ledd av Romanovs, började erövringar västerut.

    Det nuvarande Ukrainas territorium föll dock inte helt i händerna på det ryska imperiet under det rysk-osmanska kriget förrän på 1700-talet.

    Efter segern för tsarriket delades den polsk-litauiska staten helt i tre steg, 1772, 1793 och slutligen 1795, tillsammans med preussarna och habsburgarna, med undantag för den östra halvan av Galicien (Lemberg, nu. Lviv), som tillhör habsburgarna. Nästan hela det nuvarande Ukrainas territorium blev en del av tsarriket.

    Detta tillstånd varade fram till första världskrigets utbrott. Under den sista freden med polackerna som avslutade sitt krig i Riga våren 1921 kom västra delen av dagens Ukraina till Polen och den östra delen till Sovjetunionen och 1991 kunde Ukraina bli självständigt igen.

    Enligt det nuvarande tillståndet i kriget verkade de ryska trupperna i första hand inte ockupera det gamla ryska ryss territorium, utan de territorier som förvärvades mellan 1667 och 1792.

    https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ukrajna-tortenelem-cari-birodalom-orosz-ukran-haboru/zqesh01

    Översätt med AI! hjälp (från ungerska)

    Gillad av 1 person

  8. Pelle skriver:

    The West Needs WWIII – Martin Armstrong
    https://usawatchdog.com/the-west-needs-wwiii-martin-armstrong/

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.