Fridfull Påsk!


Önskar att fredliga lösningar på konflikten skulle prioriteras framför vapenbusinessen i Ukraina! Sverige var i vanlig ordning snabba med att exportera sina vapen som den världens största vapenleverantör per capita vi är.

Hade det inte varit mer passande att hjälpa till med fredliga förhandlingar istället, med tanke på den av vår media inpräntade föreställningen om att Sverige skulle vara en human nation, om man nu kan kalla Sverige nation? Helt säkert är vi vasall åt vinsttörstande vapen- och läkemedelsproducenter, banker som äger media där stort fokus under många år varit att hata och provocera ”ryssen”, förmå sina köpta politiker att säga nej till rysk gas som ändå går förbi Gotland, till förmån för amerikansk gas som måste fraktas hela vägen över Atlanten, på tal om koldioxidutsläpp – och pris.

Varför inte förbjuda all vapenexport om vi nu är humana? Som om det inte räckte har Sverige som bekant valt att inte anta FN:s konvention om förbud mot kärnvapen. Vad skulle folket vilja? – det sista våra politiker funderar över. Deras linje passar landet som erbjuder Europas största krigsövningplats för världens största krigsskapare Nato. Har du hört någon av våra ”folkvalda” protestera?

Däremot kan Sverige nog titulera sig världens största hycklare med världens mest lättlurade befolkning.

Svårt att skriva Glad Påsk under det fruktansvärda mördandet som pågår i Ukraina, men jag önskar så klart mina Kära Läsare det – och ta med glädjen i bön för fred i Ukraina!

GLAD PÅSK ❤

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Fridfull Påsk!

  1. Janos Levai skriver:

    ”Ju mer du läser historia, desto mer känner du för att bli en skurk, det är en mycket bättre sak att göra! Den store Hannibal, utan vilken vi inte ens skulle känna till Kartago, förvisades av denna lilla Kartago, hans egendom konfiskerades, hans hus revs! Inget nytt… Gnaeus Naevius var redan inlåst i en lastpall för att inte skriva feta bitar. Aetolianer, långt före vår tid, utropade en falsk amnesti för att locka hem emigranter. och de avrättades. Redan i Rom upptäckte de sanningen som gulagen glömmer: det är inte ekonomiskt att lämna en slav hungrig, för att få mat! Hela historien är ren… att äta. den som fångar den kommer att få den.”
    – Alexander Solsjenitsyn

    Påsken är känd som en förnyelsedag. Må det ge dig nytt hopp och skäl att vara lycklig.

    GLAD PÅSK! 💖
    Tack Cornelia och de andra en varm kram från gubbe 75 János!

    Gillad av 3 personer

  2. Pingback: Fridfull Påsk! - Bloggfeed

  3. michaelnilsson228 skriver:

    GLAD PÅSK önskar jag dig Cornelia och er andra. Ta hand om er och era nära och kära.

    Gillad av 3 personer

  4. Conny Lundberg skriver:

    Glad Påsk, Cornelia! 🙂

    Gillad av 3 personer

  5. Pingback: Kriget här hemma | corneliadahlberg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.