Next: USA:s kärnvapen placerade i Sverige

Tog upp frågan i senaste blogginlägg. Igår ser jag en kvinna med plakat utanför köpcentret kämpa för att sprida info om beslutet som vår ”folkvalda” riksdag ska fatta redan den 18 juni:

USA ska få inrätta permanenta baser i vårt land, ev. med kärnvapen.

Hur mycket info har du fått via ”vår” skattefinansierade media, via SVT som tvångsdebiterar dig för sin censur?

Ifall vi hade någonting som liknar demokrati i det här landet så hade vi självklart fått välja i en så ödesdiger fråga. Istället smygs den på oss, som de lättmanipulerade zombier svenska folket är, som fortsätter rösta på dessa blå/röd/gröna diktatorer.

Hur många röster tror du går till partier som vill införa demokrati i pågående EU-val, genom ett omedelbart Swexit? Gissningsvis ett försvinnande litet antal. The show must go on, tills zombierna brinner? De som fattat beslutet har nog hunnit lämna landet vid det laget. Amerikansk mark verkar förskonad från krig, de för dem istället i Afghanistan, Libyen, Syrien, Ukraina, Palestina och nästa kanske är planerat till svensk mark? Inte för att Sverige inte förtjänar det som den största vapenleverantör vi är, men är det inte dags att vakna?

Vad kan du göra, ifall du inte håller med riksdagens troligtvis rungande ja i frågan om några veckor? Börja med att skriva under för en folkomröstning i frågan här: www.folkomrosta.nu Mer info finns på sidan och möjlighet att engagera dig!

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Next: USA:s kärnvapen placerade i Sverige

  1. SasjaL skriver:

    Är inte detta i strid med det internationella avtalet från 1968, som skall hindra spridning av kärnvapen? USA skrev under 1968 och jag har för mig att Sverige skrev under 1970 eller strax efter …

    Gilla

  2. Pingback: Next: USA:s kärnvapen placerade i Sverige - Bloggfeed

  3. Pingback: Next: USA:s kärnvapen placerade i Sverige | Varjager's Weblog

  4. Janos Levai skriver:

    https://swe-filmer.se/filmer/oppenheimer

    ”Oppenheimer” väcker känslor i Hiroshima

    Den amerikanske regissören Christopher Nolans film ”Oppenheimer” är en stor succé över hela världen, men inte i Japan. Där har filmen inte visats ännu och distributören har inte meddelat något släppdatum.

    Filmen handlar om vetenskapsmannen Robert Oppenheimer som skapade atombomben. I augusti 1945 fällde USA atombomber över Hiroshima och Nagasaki som förstörde städerna och dödade över hundratusen människor direkt, och ännu fler på längre sikt till följd av strålningsskador.

    ”Om vi ​​verkligen är så onda och idiotiska nog att använda de där fantastiska vätebomberna och neutronbomberna på varandra, kanske vi borde utplåna oss själva innan vi ens går ut i rymden och gör alla möjliga hemska saker mot andra arter.”

    Iain Menzies Banks

    Jag säger NEJ, NEJ och NEJ!!

    Gillad av 1 person

  5. Pingback: Några dagar kvar… | corneliadahlberg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.