Pia Hellerz om Barcelonaavtalet

Pia Hellerz skriver på FaceBook:

”Vissa nya kunskaper ger mig faktiskt huvudvärk. Detta är en av dem:

Barcelonaavtalet är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på den 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen! Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition. Därför har heller aldrig muslimer blivit nekade något av alla sina muslimska krav i Sverige. Låter det för osannolikt för att vara sant? Öppna ögonen och se ifall du kan se motsatsen!”

9fd0ad_80a5d01a8f794b3395411170223ab238_mv2      Jag hade ingen aning om Barcelonaavtalet och dess konsekvenser. Här är en intressant och viktig information som förmedlades via Yrsa Häggströms blogg.”

Mer om Barcelonaaavtalet här i bloggen.

demo-sharia

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Pia Hellerz om Barcelonaavtalet

 1. Conny Lundberg skriver:

  Barcelonaavtalet är liktydigt med landsförräderi mot Sveriges inhemska befolkning. Det hade säkert gått att ordna oljeförsörjningen på ett demokratiskt och etiskt vis om man velat, men man valde att gå bakom ryggen på hela Sveriges befolkning istället!

  Gillad av 4 personer

 2. Tritonen skriver:

  Vill få olja, får vi islam på köpet.

  Gilla

 3. Få människor i Sverige röstar för de sekulära muslimer, kristna och nyateister som flytt konsekvensen av den extrema islamismen i bilden. De får heller ingen uppmärksamhet i bankmaffia-lojal media, eller råkar de ut för repression i sina partier, likt Amine Kakabaveh.

  Vad röstar då idioterna för? Mer av samna skit och ingen sekularisering av samhället. 80% av folket är helidioter. Resten, utom ca 3-7 individer, är halvidioter, eftersom de röstar på SD, d.v.s. ytterligare ett högervridet EU-vurmande parti, som alla andra bankmaffialojala partier.

  Och vilka här röstade på något intelligentare? Ex. något nytt intelligent parti som försöker valsamverka sig över 4% för att kunna ersätta helidioti och halvidioti?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.