Smärtsamt och motvilligt uppvaknande

”Jag fick ett tydligt bevis för att klimatfrågan inte handlade om vetenskap utan om politik…” säger Lars Bern som recenserar ny bok baserad på vetenskaplig forskning, inte behov av skatteindrivning: Vad händer med klimatet?

Jag har inte läst boken men antar att vädermanipulationen inte behandlas. När jag såg bilden nedan i Katerina Magasin undrade jag om hon medvetet har valt att publicera en bild med chemtrails över förödelsen? Den mångkulturella förödelsen i den form våra politiker har skapat den liknar mer en dimridå som fångar vår uppmärksamhet gällande bränderna, rånen, morden och våldtäkterna ”mitt framför ögonen på oss” nästan dagligen. Ögonen ockuperade av skärmar som knappt ser vad som pågår ”mitt framför ögonen på oss” och definitivt inte ser vad som pågår ovanför våra huvuden, vem som äger vårt väder.

Katerina Magazin

Hur smärtsamt och motvilligt kommer det uppvaknandet bli?

Läste i gårdagens NT – jag lovar, det är inte jag som prenumererar 😉 Borgmästaren i den spanska staden Tafalla sade om ovädret: ”Naturen sköt vatten som kanonkulor”. Naturen eller militären är den stora frågan numer. Militärens experiment är mycket lägligt hemligstämplade, bara att köra högt över våra huvuden…

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Smärtsamt och motvilligt uppvaknande

 1. Conny Lundberg skriver:

  Jag tror att en större andel människor inser att någonting är fel med de onaturliga väderväxlingarna men att ett antal av dessa förmodligen p g a den massiva propagandan tror att det har med det s k klimatnödläget att göra, som MSM kallar vädret idag.
  Möjligheten att finna information och att läsa böcker om geoengineering är ju annars ganska stor idag.
  Maktfullkomligheten och arrogansen hos ledande politiker och deras uppdragsgivare kommer förmodligen att öka insikten om att vi som folk måste gå samman för att förändra hela den vansinniga situation som vi befinner oss i.

  Gillad av 3 personer

 2. hllviken skriver:

  Oj oj oj – vilka hemska saker som kan hända o klimatkatastrofen fortsätter!

  http://petterssonsblogg.se/2019/07/11/tips-till-klimat-clownerna-pa-pk-media/galar-mm/

  Gillad av 2 personer

 3. Janos Levai skriver:

  Satelitbilder visar utbredning av geoengineering/chemtrails

  https://chemtrailsisverige.wordpress.com

  VARFÖR CHEMTRAILS ÖVER SVERIGE?

  https://jmm.nu/varfor-chemtrails-over-sverige/
  Besprutning av chemtrails. Andra namn man använder är geoengineering, solar radiation management, aerosolbesprutning, global dimming, climate control.

  Med vänlig hälsning

  Janos Levai

  ”Naturen eller militären är den stora frågan numer. Militärens experiment är mycket lägligt hemligstämplade, bara att köra högt över våra huvuden…”

  Gillad av 2 personer

 4. Möjligtvis kan USA ex. ha utfört s.k. ”molnsådd” över Atlanten som gjort att molnen regnar av sig innan de når oss? Sådant lär förbli hemligt tills någon ev. läcker uppgifter. https://sv.wikipedia.org/wiki/Molns%C3%A5dd

  …men idioter som faller för Youtubes klickbeten är och förblir med största sannolikhet idioter. (sic) Hur ska någon inse sin egen idioti? Det krävs relativt hög intelligens för att kunna inse sin egen idioti. Man behöver analysförmåga, förmåga att analyser olika fakta, med både öppenhet och skepticism. Alla kan inte det. De blir ofta lätta offer för icke-konstruktiva klickbeten och desinformation.

  …samtidigt som de skiter fullständigt i att 3 miljoner människor mist livet i krigsförbrytelser sedan millennieskiftet och att barn föds missbildade och leker i dammet av utarmat uran i Irak. Idioterna står samtidigt och tittar på kondensstrimmor från passagerarflygplan och ojjar sig. Klandervärt, tycker jag.

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  🤩 🥳 😆 😂 🤣

  Gillad av 1 person

 6. hllviken skriver:

  ”Ointressanta Statusuppdateringar” gjorde bilden:

  Gillad av 2 personer

 7. Får jag fråga dig Cornelia, vi som har haft en längre platonisk kärlek till varann, om min dumhets-approach har medfört nya tankar eller känslor hos dig eller något annat du kan komma på, ex. nya drömmar etc.? Du har varit ett av mina försöksobjekt. Jag ber om ursäkt för ev. negativa känslor eller drömmar och är villig att kompensera dig på något sätt. Jag kände att det var ett viktigt försök för framtidens generationer. Jag hoppas på ditt tålamod och ett kvalitativt svar, offentligt eller privat.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Platonisk kärlek får stå för dig 😉

   Din dumhets-approach har inte medfört fler nya tankar/känslor än dem jag givit uttryck för i mina bloggsvar, helt offentligt.

   Det får stå för dig om du använder människor som försöksobjekt och jag vill bara svara -hoppas du inte missbrukar någon!

   Det finns ingenting mer än för alla som läser den här bloggen helt ärliga kommentarer du kan ge som kompensation!

   Gillad av 1 person

   • Ok. Bra. Om du kommer på något som du vill tillägga så blir jag glad. Det är inte enbart så att du varit en av mina försökskaniner. Jag har faktiskt varit väldigt besviken på valresultatet och fått utlopp för egen frustration genom detta.

    Jag har liksom gjort en ”George Carlin – Dumb Americans” men mot svenska medborgare generellt, med olika reaktioner.

    På dig verkar det inte ha haft någon effekt alls. Jag hoppas att du kan ha förståelse för min vilja att förändra det här toklandet.

    Den viljan har du och många av dina följare också. Ni tänker också på barnen, precis som jag gör.

    Vi kommer inte till samma slutsats om vilket schackdrag som är det bästa att göra i politiken, men så är vi givetvis olika duktiga på schack/politik och tänker olika, både kortsiktigt och långsiktigt.

    Gillad av 1 person

   • …och jodå, du är en attraktiv kvinna. Modig, öppen, tuff. Inte något våp. Detta gör dig otroligt vacker.

    Du har s.a.s. en fantastiskt färgrann aura när jag ibland mediterar och plötsligt känner/ser din energi i färger och när jag som man givetvis fantiserar om dig i ett hav av blommor.

    Många människor existerar inte. De är vandrande döda zombies, men du är levande och fantastisk. Klart att jag älskar dig, men jag håller medvetet tillbaka mina passionerade känslor för den äkta kärleken som innefattar helheten där du och dina söner ingår.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Oj Tack jag skickar ett ❤️

    Gilla

   • ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
    Tack Cornelia! Du vet inte hur mycket det lilla hjärtat betyder för mig just nu. Tusen tack.
    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.