Heidis svammel

Från Kenneth Sandberg <sandberg.kenneth@telia.com>

Tack Sandor Herold, för din ärliga och sanna innehållsbeskrivning av den, under Heidi Avellans och Pia Rehnquists ledning, sjuka Asylsvenskan!

De uppräknade exemplen på blaskans alla förseelser, kunde för dom senaste decennierna göras mycket längre. Tror nog att läsarna av ditt mail ändå har förstått hur illa tillståndet är för den tidigare oberoende SD Snällposten.

Kan bara hoppas att PK-kärringarna snart går i pension – eller att det politiska läget förändras, prenumeranterna vaknar och tidningen därmed går i kvav.

//Kenneth Sandberg
……..

From: Sandor …
Sent: Sunday, August 18, 2019 9:48 AM
To: Heidi Avellan ; Pia Rehnquist ; henrik.bredberg@sydsvenskan.se ; Mats Skogkär ; Sydsvenskan Lindberg ; Sydsvenskan Aktuella ; Asikter ; Erik Magnusson ; olle.lonnaeus@sydsvenskan.se
Subject: Heidis svammel

Malmö 18-8-2019

Till Heidi Avellan och andra ”sanningssägande” journalister på sydsvenskan

Angående din artikel, under betalvägg, som behandlar tidningen Metros nedläggning, på Opinion i tidningen igår den 17-8 så måste jag säga att du numera tydligen inte drar dig för någonting när det gäller att både förtiga och förvanska sanningen. I och för sig inget nytt i sydsvenskan: https://www.sydsvenskan.se/2019-08-16/sa-mycket-battre-med-metro

Jag citerar här de mest häpnadsväckande meningarna ur ditt svammel :

”Metro var de mångas tidning. Vart tar de många läsarna vägen nu? Till andra tidningar eller seriös gratisjournalistik på nätet, kanske, men risken finns att det blir till dubiösa sajter där sanningen är en rar gäst.”

I din egen tidning så är sanningen så gott som dagligen en ovanlig gäst. Särskilt när det gäller att redogöra för all den invandrarkriminalitet som finns i våra städer och då kanske särskilt den staden du själv bor i. Gång på gång undanhåller du och din tidning både offrens och gärningsmännens härkomst med en åsnas envishet och ni drar er inte ens för att skända ert eget folk genom att benämna dom inblandade för att var svenska män. Ta t ex dom två somalier som för ca sex veckor sedan blev ihjälskjutna i Köpenhamn. Dom var väl väldigt svenska, eller hur Heidi?

Eller dom ”svenskar” som har härjat och troligtvis fortfarande härjar på den spanska sydkusten och lyckliggör befolkningen där med allahanda ”svenska” sedvänjor innehållandes allt från mord och sprängningar? Ni har ju i tidningen haft stora artiklar om detta men inte med ett enda ord har ni redogjort för varifrån dessa ”svenskar” härstammar. Vem är det som mörkar, Heidi?

Du svammlar vidare så här :

”För övrigt sajter som populister, nationalister och invandringskritiker ogenerat lyfter fram som sanningsvittnen – medan seriösa medier påstås ljuga och mörka. Sanningen är ointressant när allt handlar om att bygga det nya svarta narrativet om Bullerbyn som kraschar under bördan från invandringen.”

Mörka, det är ju precis det du och din tidning gör när ni undanhåller relevanta fakta vilka det är som i huvudsak numera utför all grov kriminalitet i vårt land. Hur kan du beskylla andra för något som ni själva sysslar med i princip varenda dag? Snacka om att kasta sten när man sitter i glashus! Ta och sopa framför din egen dörr först Heidi !

Sanningen är för dig och din tidning, när det gäller att skriva om tillståndet i landet som knakar under bördan av all invandringskriminalitet, tydligen helt ointressant.

Bara den dagen då ditt svammel publicerades i tidningen så kunde man bl a läsa om en 23 – åring som sköts ihjäl i Rosengård inför en mamma med barn. Fyra män står nu åtalade för detta dåd, samtliga med invandrarhärkomst vilket det naturligtvis inte nämns ett enda ord om.

Samma dag så knivskars en man livshotande i Pildammsparken och med all säkerhet så var dom inblandade också invandrare.

Sprängdådet i Köpenhamn nyligen är också troligtvis utfört av två ”svenskar” av utländsk härkomst eftersom man redan nu kan läsa att båda har sin hemvist i ett utomeuropeiskt land. Naturligtvis så kommer vi inte att få läsa om detta i sydsvenskan när dessa fakta blir officiella.

Ett annat exempel på undanhållna fakta i sydsvenskan är knivskärningen i Eksjö där en kvinna och hennes båda barn knivskars och fick livshotande skador. Fanskapet som utförde detta dåd var ju naturligtvis också en våldsbenägen invandrare som tom namnges i alternativa medier med ett arabiskt klingande namn.

Mannen i Östersund som tydligen planerade ett terrordåd i stil som det som hände i Stockholm är tydligen kommen från Kazakstan och detta kan man otroligt nog faktiskt läsa i sydsvenskan. Anledningen till att tidningen skrev detta var väl enbart att det dagen innan redogjordes för detta både i Rapport , Aktuellt och TV4. I detta fallet så insåg tydligen t om sydsvenskan att det inte gick att mörka detta faktum nu när man i TV sändningar ett flertal gånger redogjort för detta.

Under din och Pia Rehnquists ledning så har sydsvenskan blivit en oseriös nyhetsförmedlare som tydligen gör allt för att dölja de negativa konsekvenserna som har att göra med invandringen av primitiva varelser som gång på gång utför handlingar som faktiskt kan beskrivas som rena barbariet.

Tidningen censurerar relevanta fakta för sina läsare och man drar sig inte heller för att bannlysa insändare som på något sätt för fram kritik mot den rådande invandringspolitiken. Du skriver också att seriös press är en oundgänglig del av demokratin. Sydsvenskan tillhör inte längre något som kan kallas för seriös press. Seriös press använder sig inte av censur och undanhåller inte sina läsare relevanta fakta oavsett hur obekväma dom än är för tidningens inställning och policy. Tidningen påstår sig var oberoende liberal. Oberoende är ni inte eftersom ni tydligen är beroende av att bedriva censur!

Till sist så vore det bättre om överskriften Opinion byttes ut mot något som är mer representativt för innehållet, när du skriver Heidi:

– Heidis svammel vore en passande överskrift i varje fall om du tänker fortsätta i samma stil.

Sandor Herold, Malmö

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Heidis svammel

  1. 🙂 Min munterhet är stor, när jag ser illusionisternas förvåning av folkets misstro till den dåliga illusionism som inte ens lurar en normalintelligent tolvåring längre.

    Gilla

  2. hllviken skriver:

    Inte svammel:

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.