Bluffen med Covidtest

Av Kalle Hellberg

”En listmedlem som har tagit PCR-testet har ställt frågan om antal cykler som detta test körs i och… från laboratoriet som gör dessa tester åt Västra Götaland-regionen, molekylär mikrobiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg”, fått svaret att de körs ca 45 cykler.

”Man vet att gränsen för covid-testernas cykler (antal gånger man varierar det slem från test-topsen varmt-kallt, för att förstärka virushalten så det blir mätbart) är ca 32 ggr. Vid högre antal cykler blir felmätningen större och kan visa positivt trots att inget farligt virus finns. Vid 45 ggr så blir felvisningen så stor som upp till 97%, jämfört med 28 ggr. Lämpligt antal växlingar för att få en någorlunda rättvisning vore 28, men PCR testet kan inte avgöra om det är covid-virus eller virus från vanlig säsongsinfluensa, så vid 28 cykler visar ett positivt utslag endast att man bär på ett virus, vilket virus kan inte avgöras.

Ovanstående finns att läsa om i många artiklar på nätet, se exempel

https://thevaccinereaction.org/2020/09/coronavirus-cases-plummet-when-pcr-tests-are-adjusted/ , även WHO har ändrat sin tidigare uppgift om 45 cykler till lägre antal (något specifikt tal har WHO inte satt, det kan variera med fabrikat på testutrustningen t ex).

(Ställ markeringen någonstans i texten, högerklicka och klicka på ”Översätt till svenska” vid behov, gäller båda länkarna).

Att man ändå kör ca 45 ggr är bevis för att det finns krafter som absolut vill få fram att det är en Pandemi, trots att kanske bara 3% av alla positiva tester verkligen bär på ett skadligt virus! Vilka krafter är det som vill detta? Varför sätter inte läkare och laboratoriepersonal stopp för denna galenskap? Hur många har dött i Sverige av covid-19? Det finns ingen som vet, ändå basuneras detta ut i media som varande sanning. Kanske har ingen dött av detta virus, kanske har 13000 dött, ingen kommer någonsin att få veta detta!

Kalle H.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Bluffen med Covidtest

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Dom som avled av, med, i ”Covid-19” hade i genomsnittet 2,5 underliggande sjukdomar. Så tänk vad bra det vore om vi inte haft så mycket underliggande sjukdomar. Beror underliggande sjukdomar på otur? Nej, vanligtvis inte. Siffror på 80 procent visar på att kroniska sjukdomar är miljö och livsstilsrelaterade.

  Jag drömde om att det var våren 2020 och Folkhälsomyndigheten höll sin sedvanliga presskonferens och Anders Tegnell går igenom antalet avlidna den senaste veckan. Han redovisar avlidna i hjärt-kärlsjukdom, cancer och av läkemedel. Just dessa sägs vara de tre vanligaste dödsorsakerna. Avlidna i hjärt-/kärlsjukdom cirka 82 personer per dag och avlidna i cancer cirka 55 personer dag. Tegnell är nu fast besluten att dessa tal måste ner. Självklart på grund av det mänskliga lidandet, men också för att vården ska orka med och för att minska belastningen på samhällsekonomin.

  Tegnell anser att det är extra viktigt att vi nu hjälper våra äldre till en bättre hälsa, och han berättar bland annat om den studie som Cecilia Lenander genomförde 2017 på 1 700 äldre i Skåne för att se över deras läkemedelsanvändning. Hon fann att 80 procent av dem hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på deras, av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända, läkemedel. Det genomsnittliga antalet mediciner för varje patient var 11 stycken. Resultatet av studien publicerades i Sydsvenskan den 6 maj 2017. Och Tegnell är mycket bestämd på att överförskrivningen av läkemedel måste upphöra. Det är självklart att så mycket kemiska preparat försämrar dessa individers immunsystem. Det immunsystem de är helt beroende av till exempel i tider av svåra förkylnings-/influensatider.

  Speciellt nämner Tegnell överförskrivningen av kolesterolsänkande mediciner, så kallade statiner. Kolesterol har fått ett mycket oförtjänt dåligt rykte. Kolesterol är livsviktigt för oss. Varje kemisk process i kroppen behöver kolesterol. Det behövs också bland annat för att omvandla solens strålar till D-vitamin. Faktum är att de som lever längst i världen ofta har högt kolesterol och människor som avlider i hjärt-kärlsjukdom ofta har lågt kolesterol. I en studie bland 42 europeiska länder visade det sig att länder med en befolkning med högt kolesterol visade färre insjuknade och döda i hjärt-/kärlsjukdomar.

  Tegnell nämner också en studie från Kina som gjordes under ”coronakrisen” och som visade att många som avled i, av, med ”Covid-19” hade lågt kolesterol.

  Tegnell citerar också Yngve Gustavsson, seniorprofessor i geriatrik vid Geriatriskt centrum vid Umeå universitet, som säger att bara hälften av de över 80 år i Sverige har en bra nutritionsstatus. Gustavsson uppger att 15 procent av de över 80 år (75 000 personer) har allvarlig näringsbrist. Vilket också starkt bidrar till ett försvagat immunsystem och som dessutom till viss del försvagas av åldrandet i sig.

  Där avslutar Anders Tegnell veckans presskonferens och säger att vi ses om en vecka och ta hand om ert immunförsvar. Jag vaknar med ett leende, men lyckan håller inte i sig så länge. Jag sätter mig i soffan och råkar sappa på TV:n till TV 4:ans nyhetsmorgon idag söndag den 28/4 2021 där Anders Tegnell och vaccinutvecklaren Matti Sällberg är med. Det enda dom pratade om var vaccin. Vi lever i en mardröm.

  Gillad av 2 personer

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Jag vill önska dig Cornelia och alla som följer din blogg en GLAD PÅSK!🐣🐤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.