Sensationellt avtal avslöjar: köpare av Pfizers ”vaccin” åtar sig att bryta mot lagen

Kan det bli tydligare – fårflocken går med ”öppna” ögon rakt in i vår tids slaveri. Läs och sprid till alla du känner i fårflocken, det är hög tid att väcka dem!

Julia Caesar

Trodde du att läkemedelsindustrin vill ditt bästa? Läs om det läckta avtal – ett veritabelt slavkontrakt – som vaccintillverkaren Pfizer har ingått med vaccinköpande länder.

Köparna åtar sig bland annat att bryta mot lagen i sina egna länder om den står i vägen för massvaccinationerna och den globala vaccinindustrins gigantiska vinster.

Köparna förbinder sig också att stå för alla kostnader och allt ansvar för skador, rättegångar med mera till följd av deexperimentella vaccinationerna – även om de inte fullföljs. Köparna avsäger sig rätten att bryta avtalet.

I historiens största medicinska experiment med så kallade ”vacciner” som inte är godkända för användning på människor är det enligt det läckta avtalet köparnas ansvar att utåt försvara Pfizer för vållande av vaccinskador och annat negativt. Pfizer avsvär sig allt ansvar och hålls skadeslösa med argumentet att biverkningar och långsiktiga verkningar av ”vaccinerna” är okända även för företaget.

Pfizer medger alltså att de…

Visa originalinlägg 2 589 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.