Svar angående judefrågan

Eftersom frågan är fortsatt brinnande aktuell, tabu, delvis olaglig att uttrycka sina tankar kring så försökte jag nyss reda ut mina tankar som svar på en kommentar efter blogginlägget Frisk italiensk regering. Eftersom svaret blev rätt omfattande och berör så starka känslor (då vinnaren skriver vår historia) så lägger jag upp det även här.

Att lägga hela skulden på nästan en enda skurk brukar vara grovt förenklat. Jag tror den största skurken är människans girighet och makthunger. Se alla medlöpare, ruggigt många, se politiker kräla och slicka vem som helst för sina arvoden.

Psykiatrikern Thomas Jackson kallar tillståndet svenska folket nu befinner sig i för kollektiv dårskap. För att slippa utmana den allmänna meningen, den som skapats av media, förnekar man sin egen uppfattning. Vi vill bli gillade till varje pris. Han ger svenska folket diagnosen ”epidemisk hysteri”.

Fårskock

Om de flesta i den lilla eliten som äger media, som vi dagligen hjärntvättas av, tillhör samma religion så ser jag ingen anledning att hymla om det. Att det är straffbart att kritisera bara en religion är så klart helt sinnessjukt! Att samma lag inte gäller alla finns all anledning att rikta ljuset på, fördöma och åtgärda!

Dock har vi trots allt ett val när vi går till valurnorna. Vilka har skapat så sjuka lagar? Vilka vill inte sätta stopp för dårskapen? Sluta rösta på dem! Så gott som alla har fri tillgång till alternativ information via nätet. Vi KAN välja bort propagandan och dess resultat riksdagspartierna, men så länge människors girighet tillfredsställs så händer tydligen inte mycket. När folk inser hur mycket de förlorat så händer kanske något?

Exempel på vad vi förlorat är vår Riksbank som för några år sedan, tvärt emot grundlagens anda, gjordes överstatlig av ”våra folkvalda” politiker. Elitens media rapporterade självklart inte eftersom det var precis vad deras ägare ville. Politiker/media ignorerade i vanlig ordning folkviljan. Vem äger ditt hem den dagen lågkonjunkturen blir lägre än kalkylerat, när räntan skenar? Folkets bank? Nej tyvärr inte, det är vinnaren som äger ditt hem, den nyss nämnda elitens bank.

pengar

Den äldre generationen kunde utan svårigheter inom loppet av sitt arbetsliv bli ägare av sina hem, medan dagens skuldtyngda kanske aldrig når dit, trots ett långt livs idogt knogande och amorterande. Eftersom folkviljan är privatbankernas/medias fiende så gjorde politikerna som deras ägare dikterade, annars hade de senare aldrig kommit över sina arvoden. Samma banker, medias ägare, dikterar folket vem som ska in i riksdagen men nu börjar vi säga samma sak om och om igen 😉

bidrag

Vi vet egentligen vem som lägger beslag på allt och borde fråga oss hur vi lyckades förvandlas till slavar helt frivilligt! Kommer de unga som tror de äger sina hem vakna upp i chock en dag?

Vid ett eventuellt uppvaknande så stannar nog en del kvar i hjärntvättartillvaron och knaprar dövande piller från Big Pharma (samma nämnda ägare) för att stå ut.

Featured Image -- 8478

Andra fortsätter försöka rikta ljuset på orsakerna till orättvisor och förödelse och om dessa inte fastnat i skärmblippandet, så har de kanske t.o.m. viljestyrka att agera, vi får se?

vraagteken27[1]

Så som barn till föräldrar i Svenska Kyrkan genom dopet tvångsvägen blir medlemmar i samma kyrka, så föds man ofrivilligt/otidsenligt in även i andra religioner. Det borde vara förbjudet i ett upplyst samhälle, men liksom svenska kyrkans barn har inte heller judebarnen m.m. givits en chans att välja. De tvingas aktivt gå ur för att bli fria, precis som om vi föddes in i ett politiskt parti – horribelt eller hur?

Att den lilla eliten tydligen ofta tillhör judendomen finns självklart ingen anledning att dölja, förutom att man riskerar att mördas, få sparken m.m. om man riktar ljuset på fakta 😉 – men dra ändå inte alla över en kam, det finns många omedvetna, oskyldiga judebarn som liksom alla döpta i svenska kyrkan inte befattar sig med eller ens är medvetna om frågan och alltså inte tar ett medvetet beslut att lämna. Visst kan man önska att alla vuxna skulle ta en titt på vad deras religionstillhörighet egentligen står för och predikar, men mänskligheten har bara delvis vaknat och vi vinner ingenting på att skuldbelägga omedvetna människor som inte skadar andra. Vad vi kan göra är att upplysa!

So_13lrXX6Y

Kommer att tänka på Brage Norins ord: ”När vi matas dygnet runt med lögner försvinner vi till slut i lögnernas dimma… De flesta tror nog att de kämpar för ”den goda sidan”. De ser inte klart – de är förblindade av politisk ”gråstarr”.

Tidigare om folket i besittning av så mycket makt: Storregion Syrien och Utvald och Depopulera Syrien och senare Den eviga tabufrågan

Uppdaterat i ämnet den 2018-10-17: Bra recension av Pia Hellertz

Uppdaterat i ämnet den 2019-11-10: Är sionismen och fascismen motstridiga eller kompatibla ideologier?

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Svar angående judefrågan

 1. Pingback: Den eviga tabufrågan | corneliadahlberg

 2. Pingback: Storregion Syrien | corneliadahlberg

 3. Pingback: Utvald | corneliadahlberg

 4. Pingback: Depopulera Syrien | corneliadahlberg

 5. Magnus Johansson skriver:

  Jesus till judarna (Johannesevangeliets kapitel 8): ”43 Varför fattar ni inte vad jag säger? Därför att ni inte står ut med att höra på mitt ord. 44 Ni har djävulen till fader, och ni vill göra vad er fader önskar. Han har varit en mördare från första början, och han står utanför sanningen därför att någon sanning inte finns i honom. När han ljuger talar han med egna ord, ty han är en lögnare och lögnens fader. 45 Men jag talar sanning, och därför tror ni mig inte. 46 Kan någon av er bevisa att jag har syndat? Om jag talar sanning, varför tror ni mig då inte? 47 Den som har Gud till fader, han lyssnar till Guds ord. Men ni lyssnar inte, därför att ni inte har Gud till fader.”

  http://www.bibeln.se/las/2k/joh
  (c) Svenska Bibelsällskapet

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.